Pleteni kompresija - čarape, suknje

Struktura

Kupio sam se i čarape, i pantyhose, 1 klase kompresije. noshu.no postoji problem - gdje kraj s guma iz čarape, a sada je počeo da vene kao svijetle svijetle, iako u prošlosti nisam primjetio (pogotovo jedan izdaje). terapeut rekao da nose tajice, ali volim da mislim za sebe, a zapravo je princip tajice u isto dobivenih prolaskom ispod vena, sva krv se diže prema gore, kao da proširene vene negdje gore nije bilo..

do kirurga ću ići na trag. tjedan, imam pitanje - je li netko naišao na ovo i ono što daljnji liječnici nude da učine..

Mislim da nije u vezi s čarapama, oni su također posebno problematično raschtiny na nošenje, još samo liječnik napraviti pravi zaključak.

Koje kompresijske čarape su bolje: bakar ili Sigvaris?

Kompresija čarape učinkovita je metoda prevencije i liječenja proširenih vena donjih ekstremiteta. Pomažu poboljšati vensku cirkulaciju u nogama, normalizirati rad ventila, povećati ton vene i značajno smanjiti oticanje.

No, nažalost, sve kompresijske čarape, koje se mogu kupiti u ljekarnama ili trgovinama, imaju isti terapeutski učinak. Stoga se treba ozbiljno pristupiti problemu odabira terapeutskih pletiva za proširene vene i dati prednost samo poznatim i dobro dokazanim markama.

Trenutno phlebologists liječnici preporučuju svojim pacijentima za liječenje svih faza proširenih bolesti nositi kompresije čarapa Sigvaris ili bakar, koji imaju sve potrebne certifikate i službeno priznate medicinske proizvode.

Ali, postoji li razlika između njih i kakve kompresijske čarape bolje od Coppera ili Sigvarisa? Da bismo razumjeli ovaj problem, potrebno je usporediti proizvode obje tvrtke i pažljivo proučiti recenzije liječnika i njihovih pacijenata o medicinskom dresu od Medi i Sigvarisa.

O tome što u ovom članku:

Korištenje kompresijskih čarapa

Nemoguće je odabrati pravu anti-varikoznu čarapu, ne znajući kakav terapeutski učinak imaju na ljudsko tijelo. Ali danas nosi medicinsku dres je jedna od najvažnijih komponenti kurativne terapije, ne samo s proširenim venama i, tromboflebitisa i venskih ulkusa.

Glavna funkcija komprimiranog platna je stvaranje pritiska na stopalo tkiva, što je identično kompresiji mišićnih vlakana tijekom tjelesne aktivnosti. To pomaže usijanju lumena u povećanim venskim žilama, preusmjeriti krv iz zaraženih vena u zdrave, čime se sprječava daljnje deformacije venskog zida.

Dobre medicinske čarape imaju nejednaki pritisak duž cijele duljine udova, što omogućuje pružanje potrebnog terapeutskog učinka. Dakle, najjača kompresija javlja se na zglobu gležnja, što je osobito sklono nastajanju edema i ustajanja fenomena. Tu je 100%.

Na području gastrocnemius mišića, gdje se najčešće pojavljuju venske zvjezdice i varikozne vene, tlak iznosi 70%. Najmanje izražen učinak čarapa je na području kuka, budući da je najmanje podložan razvoju varikoznih vena. Tamo, kompresija nije više od 30%.

Terapijska svojstva kompresijskih čarapa:

  1. Povećava cirkulaciju krvi u nogama;
  2. Jača opskrbu tkiva s kisikom, sprečava razvoj hipoksije;
  3. U ranom stadiju bolesti sprječava se istezanje venskih zidova i stvaranje varikoznih vena;
  4. U kasnijim stadijima, uske lumene u proširenim venskim krvama, štiteći ih od daljnje deformacije;
  5. Čak i uklanjaju snažno oticanje nogu;
  6. Spriječiti nastanak trombi;
  7. Zaštitite noge od pojave trofičnih ulkusa;
  8. Poboljšajte boju kože, smanjite veličinu venskih zvijezda i varikoznih vena, vratite noge zdravim izgledom.

Za razliku od lijekova, terapeutska pletiva nema ozbiljnih kontraindikacija i ne uzrokuje nuspojave. Stoga ga može koristiti širok raspon pacijenata u različitim fazama bolesti i u različitim dobnim skupinama.

Međutim, važno je zapamtiti da u prvim danima nošenja komprimiranog platna bolesnik može osjetiti neku nelagodu, koja se međutim vrlo brzo prolazi.

Preporuča se nošenja medicinskih čarapa tijekom dana, ali ako pacijent zaspe u kompresivnom dresu, onda se ne treba brinuti.

Recenzije liječnika za flebologiju o čarapama bakra i Sigvarisa

Bakar i Sigvaris su dva najpopularnija marka medicinske pletenine u Rusiji. Proizvodi tih tvrtki najčešće se preporučuju svojim pacijentima od strane domaćih phlebologist-liječnika kao učinkoviti preventivni i ljekoviti lijek za varikozne vene.

Istovremeno, gotovo da nema negativnih komentara na kompresirajuće čarape tvrtke Sigvaris i Medi na Internetu, što ga čini iznimno teško razumjeti koji su bolji i koje su gore. Ali kada je riječ o zdravlju, svatko od nas želi odabrati samo najučinkovitije sredstvo koje je zajamčeno kako bi se lakše nosile s tom bolesti.

Zbog toga su stručnjaci odlučili usporediti medicinske čarape tvrtke Sigvaris i bakra u najosnovnijim parametrima i tako otkriti vodeće mjesto u ovoj kategoriji komprimiranog pletiva. Prema njihovom planu, rezultati ove komparativne analize trebali bi pomoći bolesnicima s varikoznim venama da pravi izbor.

Usporedba čarapa Sigvaris i bakra na najvažnijim parametrima nalazi se u nastavku:

  • Zemlja podrijetla: Bakrene čarape izrađene su u Njemačkoj, Sigvaris - u Švicarskoj. Obje zemlje poznate su po visokoj kvaliteti svojih proizvoda i prepoznate su lidere u području medicine i lijekova, posebice u proizvodnji terapijskih pletiva. Stoga, na ovom mjestu, nitko nema prednost;
  • standard kvalitete: medicinska dres oba proizvođača najviše standarde kvalitete, kao što su RAL GZ (387), čime se osigurava očuvanje svih svojstava kompresije rublja za razdoblje od ne manje od jedne godine, a Oko-Tex Standarda 100, što ukazuje na sigurnosne i hypoallergenic čarape Sigvaris i bakra ;
  • Klase kompresije: čarape bakra i Sigvarisa imaju isti broj klasa kompresije - 1 profilaktička i 4 terapijska. Čarape preventivne klase kompresije vrše pritisak od 15 do 18 mm Hg, a zdravi ljudi koriste za sprečavanje razvoja proširenih vena. Čarape od 1 kompresijske klase - od 18 do 22 mm Hg, prikladne su za liječenje početnog stadija varikoznih vena. Čarape od 2 kompresijske klase - od 23 do 32 mm Hg, učinkovite su u složenom obliku vene varikoze i tromboflebitisa površinskih vena. Čarape 3. klase kompresije - 34-46 mm Hg, koristi se za tešku kroničnu vensku insuficijenciju i profilaksu duboke tromboze vena. Čarape 4. razreda kompresije - preko 46 mm Hg, koriste se samo u zdravstvenim ustanovama;
  • Vezanje: Sigvaris medicinske čarape samo su kružne parenje, a Medic proizvodi su kružni i ravni. To znači da su Medi kompresijske čarape svestrana i prikladna za liječenje velikog broja komplikacija varikoznih vena. No, radi pravde, valja napomenuti da se čarape kružnog pletenja koriste u bilo kojoj fazi varikoznih vena, uključujući najteže. Ravne pletene čarape potrebne su samo za one pacijente koji, pored varikoznih vena, imaju problema s limfnim dreniranjem, na primjer limfedem;
  • Sastav materijala: za proizvodnju kompresijskog posteljine iz Medi varikoze, koriste se samo sintetički materijali kao što su poliamid i elastan. Međutim, neki su modeli tretirani iznutra lanolin-životinjskim voskom, koji koži daje hidrataciju, njegu i zaštitu. Sigvaris kurativni donje rublje je ekološki prihvatljiviji, jer u svom asortimanu postoje čarape koje su izrađene uz dodatak prirodnih pamučnih niti. Osim toga, Sigvaris svojim kupcima nudi posebne čarape i pantyhose, u kojima je dodana elastičnost i kompresija, dodaje se prirodna guma;
  • Dimenzije: medicinske čarape imaju Medi 7 serijske veličine i čarape Sigvaris 12. To znači da je izbor terapijske čarape od Sigvaris pacijenta je mnogo veća vjerojatnost za pronalaženje proizvoda u veličini od kupovine čarapa od bakra;
  • Duljina: proizvodi iz tvrtke Copper dostupni su u 2 duljine, a Sigvaris ima tri čarape. To znači da je medicinska pletenina švicarske marke dobra za visoki ljudi s dugim nižim udovima;
  • Proizvodi za nestandardnu ​​figuru: u zbirci medicinskih pletiva iz tvrtke bakra, postoje čarape namijenjene pacijentima s vrlo širokim kukovima. Međutim, među proizvodima tvrtke Sigvaris ne postoje proizvodi koji su posebno napravljeni za bolesnike s nestandardnim brojem;
  • Transparentnost i boja: obje tvrtke proizvode čarape tri razine transparentnosti - neprozirne, prozirne i prozirne, ali je broj boja u njima varira. Dakle, kompresijske čarape Sigvaris proizvodi 6 osnovnih i 4 dodatne (sezonske) boje, što je puno, ali i malo. Ljekovito pletivo od bakra samo osnovne boje 10, na koje se periodički dodaju još 7 boja. Takva široka paleta omogućava pacijentima da kupuju medicinsku donju haljinu koja im je potrebna;
  • Dizajn: Sigvaris čarape izrađene su u laconic dizajn i nemaju ukrasa. Stoga je moderna modna žena bolje odabrati medicinski dres Med, koji je ukrašen različitim uzorcima i uzorcima.

Ova studija ne daje izravan odgovor na pitanje: koje su kompresijske čarape bolje od bakra ili sigera? No, prema liječnicima-phlebologists, ključna činjenica u tome je da obje tvrtke proizvode kompresija rublje koja zadovoljava najstrože standarde kvalitete.

To znači da uistinu ima terapeutska svojstva i pomaže u borbi protiv proširenih vena.

I kako bi se osiguralo maksimalno terapeutsko djelovanje, pacijent može naručiti proizvodnju čarapa Sigvaris ili Medi po vlastitim standardima.

Što je više isplativo

Cijena je od velike važnosti prilikom odabira komprimiranog pletiva, jer je to vrlo skupo lijek. Međutim, želja za uštedom novca često se pretvara u ozbiljnije probleme pacijenta, budući da jeftini proizvodi nemaju odgovarajući terapeutski učinak i mogu naštetiti pacijentu.

Anti-varikozne čarape bakra i Sigvarisa znatno su skuplje od njihovih najbližih konkurenata, na primjer, terapeutske pletenine talijanske tvrtke Relaxsan. Međutim, davanje pacijentovog novca za njih ne može sumnjati da on dobiva stvarno visoke kvalitete proizvoda.

Dakle, minimalni trošak kompresijskih čarapa za bakrenu klasu kompresije je 3400 rubalja i maksimalno 7000 rubalja. Istovremeno, prosječna cijena za određeni medicinski proizvod varira od 4.500 do 6.000 rubalja. Naravno, za većinu ruskih građana - ovo je vrlo velika količina, ali to je toliko prava njemačka kvaliteta.

Sigvarisova medicinska dres se odnosi na još skuplje proizvode. Do sada je najniža cijena medicinskih čarapa 2. klase kompresije iz ove marke 4.100 rubalja, a najviša je 9.000 rubalja. U prosjeku, kada kupujete čarape Sigvaris 2 klase kompresije, pacijent će morati platiti od 7300 do 8000 rubalja.

Bilo da je vrijedno plaćati takvu veliku količinu za medicinske čarape švicarskog proizvođača, svaki pacijent odlučuje za sebe. Međutim, to je visoka cijena Sigvarisove terapeutske pletenine koja je glavni razlog zašto nije jako popularan u Rusiji i značajno gubi njegovu izravnu konkurenciju bakrenim čarapama.

Pravila korištenja kompresijskih čarapa navedena su u videu u ovom članku.

Čarape za komprimiranje Sigvaris - Jedina tvrtka čiji su proizvodi certificirani kao lijek

dostojanstvo

mane

Pogledajte pojedinosti

Problemi s venama, ligamentima i zglobovima gotovo su svake trećine, bez obzira na dob i težinu, kao i kompresiju za pacijente u bolnici, sportaši. Trudnice također trebaju podršku za noge u dobrom stanju.

Jučer smo kupili čarape i čarape baka.

Njezin mučeni natečeni uspon, ne znam detalje, ali ovo je problem s venama. Liječnik je naredio upućivanje u dućan Sigvaris. Otišli smo u Leninsky Prospekt 15.

Neću opisati samu trgovinu, reći ću vam o komprimiranom dresu koji je stekao. Kupili smo čarape prije magije Magic Magic

i 2 parova golfa. Jedno pravo - s otvorenim nožni prstom za vanjske ljetne cipele i parom s zatvorenim prstima.

Otvaranjem kutije s proizvodom ćete biti prestrašeni, njegova duljina neće biti više od golfa, čak i ako ste kupili čarape. Ali ne brinite, sve će biti rastegnuto.

Vrsta kompresije koja vam je potrebna određuje liječnik prije propisivanja, ali ima 3 stupnja. Baka je otpustila drugi stupanj. Čarape tvrtke su različite gustoće, ali uglavnom sintetičke, guste. Prodavači odmah kažu da se u ljetnim mjesecima ne mogu nositi na 30 stupnjeva.

Postoji jedna opcija s pamučnim nitom, ali pamuk je više priznanje pseudo-prirodnosti i ljudi s alergijama, budući da sam pamuk djeluje kao jedina podstava između sintetičkog vrha i vaše kože. Usput, pamučna inačica je gotovo zagušiva od sintetike, koristi se posebnim sustavom tkanja tkanina, gdje se sintetička i prirodna nit isprepliću, što stvara dodatnu debljinu)))

Proizvođač ovog proizvoda je Švicarska.

Postoje sve potvrde koje ćete također dobiti prilikom kupnje prilikom kupnje rublja. Usput, ove potvrde vam daju pravo na naknadu troškova u SABEZE. Ali "postići" ovdje je ključna riječ)))

Moji su me zglobovi prstiju malo napunili. Koliko puta već nisu kupili medicinske proizvode bez prsta, tako da je nakon pola sata cijeli proizvod porastao na gležanj. Moji strahovi nisu bili opravdani, moja baka ih nikada nije ispravljala, sjeli su poput ulijevanja.

Edem je tijekom sljedećeg dana počeo opadati malo. Sljedeće su čarape. Sigvaris ima toliko vrsta. Razlikuju se gustoćom i dužinom. Čak i tu je zgodna opcija s pojasom za zatvaranje preko struka, a kupnja para nije potrebna, ovo je jedina vrsta svojih čarapa koje možete kupiti za jedan komad.

Nosite sve proizvode ove tvrtke isključivo u gumenim rukavicama.

Inače, možete razbiti ili saviti nit, sve će biti razmaženo.

Operite ih u nježnom sapunu ili šamponu za bebe, a zatim ih treba umočiti ručnikom, ne stisnuti ih i staviti na vodoravnu površinu. Osvježite ih uvečer svaki dan, to je učinjeno tako da nit "dođe do sebe" preko noći i preuzme početno stanje.

Svinja je vrlo pouzdana. Posebno je vezana za izbjegavanje istezanja.

Patka šava je gusta i ravna.

U čarapama, ne samo silikonskim trakama, već perforiranjem, tako da se koža ne znoje.

Ona ga drži savršeno, sve sjedi na istom mjestu. Noge moja baka postale su, poput 20-godišnje djevojke, sve tidied up, rastegnut, ja čak i pali.

Čarape nisu ferocronske, malo su prozirne, može se vidjeti da koža nije začepljena. Međutim, učinak photoshopa je očigledan - vijenac je gotovo nevidljiv, boja je ujednačena, ukratko, ah.

Sve bi bilo u redu, ali u operativnim uvjetima rečeno je da je razdoblje korištenja ovog proizvoda 7 mjeseci. Nifiga sama, 10 000 rubalja za 3 proizvoda za 7 mjeseci. A onda u otpad? Međutim, siguran sam da je to samo jedan iskren Sigvaris primljen u ovim uvjetima, kompresija - od onih stvari koje se ne radi, ako je proizvod samo malo nategnuto. Samo da nitko ne želi razgovarati o tome.

Cijena, naravno, uključuje pakiranje. A ona je više nego dobra. Svaki proizvod isporučuje se u kartonskoj kutiji s bravama.

U kutiji nalazi se gusta informativna brošura proizvođača.

Sve je to stavljeno u korporativni paket. Zašto to govorim? Budući da su robe postavljene skupo i "rodoslovne", ali ga dovedu u napuknutu kutiju u crnoj plastičnoj vrećici, onda nije sve ovdje čisto.

Kompresija čarapa medij - Negativni pregled

12.09.2011 Kupio sam kompresije čarape mediven Elegance 2 stupnjeva kompresije po cijeni od 4094 rubalja 00 kopecks.
Ovaj proizvod je pod jamstvom do 12.03.2012.
Ali nakon 1, 5 mjeseci, čarape čarape izgubile su svoje kompresijske osobine - čarape samo pada s kukova i ne stvaraju deklarirani kompresiju u gornjoj polovici proizvoda. Osim toga, zavojnica se pojavila na pete i gumenom traku, izgleda strašno.
Zamolio sam dućanu da vrati novac za neispravnu stavku, dao moje čarape za ispit. Mjesec dana kasnije u pismu me obavijestio da je "defekt posljedica mehaničkih oštećenja nastala tijekom rada". U ovom pismu nema opisa štete, datuma pregleda i podataka o tvrtki koja je provodila ispitivanje, postoji samo pečat i potpis IP Bryksin SA. (to je "vlasnik" dućana na Kashirki).

komentari

Usput, vidio sam na drugom mjestu (spr.ru, ako se ne varam), članak o običaj negativnih mišljenja, tu je, među ostalim žrtvama (i sve vođe u svojim kategorijama) zove i to je MEDI, a zaključak studije bio je jednostavan - da se utopi većine konkurenata popularan brand je jedini izlaz, ako je kvaliteta vlastite robe uglavnom neugodno staviti na javni prikaz (tj. mjesto recenzije). Stoga se bolje posavjetujte s onima koje poznajete osobno, ovdje su plaćeni botovi cijela močvara))

Stockings tvrtka MEDI nije koristila, kupljena u salonu u Kashirsky 23 19.09.13. Stoga ne mogu ništa više reći o kvaliteti, ali usluga u ovom salonu je izvrsna! Otišao sam samo pogledati, ali sam ostao s kupnjom. služio sam i savjetovao prodavatelj Olya i Lena-djevojka prijateljski menadžera, kompetentan, strpljiv i detaljno objašnjeno ovdje kao što je rekao ide, ne želim, pa kupiti. A ako je oglašavački motor trgovina, takvi su prodavači gospodari prodajom robe u ovoj trgovini. Pročitao sam recenzije i dodao svoje: prije toga sam nosio čarape tvrtke SIGVARIS, ali imaju cijene od 2750 rubalja. jedan čarapa i bez popusta. Kupujem čarape s kopčom na struku i bez prsta. Evo i guma ne da zauvijek deformirana u čarape svih tvrtki, a haljina je puno lakše, tu je priključen na svaki podsledniki satenske čarape na rukama i nogama ne razbiti, oni to ne čine, a vaši prsti disati. Isprobajte! Djevojke su vrlo zahvalne i sretne u svom radu i osobnim poslovima!

U subotu sam sa bolesnom nogom kupio medij čarape u Ufa na ul.Lenina za 4tys500rub. Uvjeren sam da bi čarape ostalo na mojoj nozi, podiglo veličinu, vidjela nogu. Jučer sam operiran i odmah prisiljen staviti čarapu. Zamislite sliku: nakon anestezije, rukama nosim ovo čudo nanotehnologije i užas, ne objesite se na moj bok, klizite dolje. Čim nisam pritisnuo ovaj silikon, uopće se ne držim kože. Uostalom, moj ortopedski prodavač vidio je moju nogu, jer sam znao za moju agoniju. A ipak je prevarila i nije prihvatila donje rublje. Laži su čvrste.

Radio je u COPPER-u od 2006. do 2010. godine. Irina = Elena, koja je napisala mnogo negativnih kritika i uputila se na konkurente, a "Duramar" stisnuo je COPY iz bilo kojeg razloga i onda. Dakle, Irina = Elena, vi ste nepristojni kad kažete da vas ne zanima stvaranje negativne slike ove tvrtke. A tko vas plaća za to?
Sabzh može reći ovo: Kupio sam ženu i rođake CT bakra, dok sam radio tamo (bio je relativno jeftin), pa su svi bili sretni s kvalitetom. Na kvalitetu, bakar i sigvari su približno jednaki. Izaberite sebe.

Disgusting suknje. Da, i za takav bijesni novac koji takav grad proda. Kupio sam ga s namjerom da ga nosi u ljeto kad je vruće, - kupio reklame da su tajice ovog proizvođača otporne na toplinu, držati temperaturu tijela navodno, a prodavatelj je uvjerio da su vrlo udobni u toplinu. Ispalo je sve laži., Moja bijesa nema granica. Na temperaturi od samo 20 stupnjeva. C. u pantyhose nepodnošljivo vruće, s onim što znoj ne noge, i cijelo tijelo do korijena kose. Osim toga, suknje su uvijene u području koljena i vrlo su incizionalne pod koljenom.

dobrodošli
Kupio sam bakrene čarape - 2 para, 2 klupa kompresije, neki komfor, drugi s rhinestonesom. Prvi je bio 6 mjeseci, drugi odjeveni na blagdane :), bio je vrlo, vrlo zadovoljan kvalitetom i udobnošću nošenja: bez pušaka, bez rupe, bez peleta. Općenito, bilo je potpuno sreće nositi čarape od bakra. Tada sam otišao kupiti nove čarape za promjenu razdoblja korištenja, ali sljedeći dan na čarape samo rupu. onda drugi. Mislim da je za takve slučajeve. Možda ga ne koristim ispravno. još jednom pročitajte upute i sve vrste na isti način kao i ja, ali nešto već sa čarapama nije to. Otišao sam još jedan i kupio je i bacio ga (cijena je 4 tisuće s nešto od svakog para), a s novim parom sljedeći dan ima i rupu. došla je u trgovinu, tamo sam se sjećala kao redoviti kupac i napisao prijavu za ispit. To je pokazalo da je to mehanička oštećenja mojih ruku. Budući da sam u poziciji i rupama nekako hodam malo pristojno. Kupio sam bogove i opet rupu. Razočaran sam ovom dresu. Budući da nije izliječio mjesec dana, ili ilut fakes, ili je vrlo jadno da proizvođač ne gleda za njegovu kvalitetu. Smatram da je nemoguće kupiti takvu kvalitetu za takav novac. Ovo je kompletan set-up.

Već pet godina nosim srednje proizvode. Svi moji pokušaji "spasiti", završili su povratkom u medij. Samo u pantyhose medu razumiju osjećaj nošenja komprimiranog pletiva, bez težine u nogama, bez otekline. Nema "zavojnica" i nema odstupanja na šavovima, iako je visina 186 cm.

Razmišljala sam o kupnji čarapa te tvrtke, ali činilo mi se da su vrlo skupi. U potrazi za internetom došla sam na stranicu proizvođača Elestra. Kupio sam čarape, naručen bez prsta, donio čarapama, ali ništa. Nosim ga par tjedana i sretan sam. Raspon veličina je potpuno dosljedan, jednostavan za odabir. A na dugim nogama do kuka. Savjetujem vam da pogledate bliže ove tvrtke.

Bio sam pomalo pogrešan. U okviru članka piše valentu

Nosim Plus suknje i Elegance čarape. Plus izgleda sjajno, osjeti svjetlo, ali malo sam grub. Elegantne čarape samo su sjajne! Preuzeli cijelo jamstveno razdoblje. Elastičan nije padao, dobro se držao, nema rupa, nema špulica. i izgled je još uvijek vrlo respektabilan. Šteta je što je jamstvo već izašlo i malo se počelo opustiti, chtoli. Sada sam kupio preventivne čarape ml1. Elegancija Klasa 1 kompresija je bolje letjeti avionom, noge ne boli, ali preventivno razočarati, iako je to vjerojatno moj krvni tlak nije bilo dovoljno, pa su me ne spasi od bolova u nogama tijekom leta. I tako, kvaliteta medija me jako odgovara, koristit ću samo ovu marku.

Nosim suknje mediven Elegance 2 stupnjeva kompresije koštanje gotovo 5 tisuća rubalja. već peti tjedan! Kupljeno u posebnom salonu St. Petersburgu na Tar traci. Iskorištavajte strogo prema uputama (izbrisati, staviti na rukavice). U prvom tjednu bilo je rupa gdje je peta bila zaklana. U drugom tjednu bilo je, iz nepoznatih razloga, dva tragova iznad koljena - kapron niti. Onda, dobro, ja sam zakačio stolicu u uredu, ali uobičajena pantyhose od 40 den bi prasak s takvim zadovoljstvom. Popravljen, on je pokriven rubove laka za nokte))) u trećem tjednu tajice protezao snažno i što će odustati ispod koljena, koja je od početka uzrok nelagode postaje još deblji! 4. tjedan, pete su počele brisati i dati strelice na čarape. Svakodnevno varam, lakirati rubove - inače će se strelica širiti! Osim toga, na gornjoj, labavoj dijelu torbice u području umetanja prepona postoji više strelica. OVDJE tako da danas izgledam kao čudo u darned suknje za 5 tisuća rubalja.))) Disgusting kvalitete. Ne savjetujem.
Lijenost fotkat, ali ako netko sumnja - to ću učiniti.

Dobar dan! Reći ću vam o svom iskustvu. kupio Elegance pantyhose 1. kompresije. Prvih dana nosio vrlo nadahnuto, jer oni izgledaju sjajno, kao obične tajice, nitko nije primijetio da je dres liječnika (i zapravo sve unaprijed stvoren pojam koji izgleda kao da bi trebao biti na neki drugi način). Ali nakon nekoliko dana primijetio sam abraziju iz čizama, iako je na običnim pantyhose to učinak nije bio. To znači da se suknje s haljinama ne mogu odijevati, osim s istim čizmama, koje je taj skrivanje skriveno. Čizme, usput, kvaliteta.
Pa, Bog biti s njima u oguljena-ostavku-nošenja hlača, glavna stvar koja obavlja svoju funkciju - Noge bol i oteklina prestala do kraja radnog dana. Ali mjesec dana kasnije, počeo sam primijetiti da tkivo na području prstiju i pete postaje tanje, kao da je ravnomjerno trljanje. Čeka rupu na palcu, ali na kraju je čekao rupa na peti (vrlo razočaravajuće. Ukupno 2 mjeseca. U cjelini, to je ništa, možete nositi, jer je strelica ide kompresija je održavan, ali očito oni bi trebali biti oprezniji nositi c vrhom kada je to moguće.
A ja ću dodati divergentne šavove iz prethodnih recenzija. Prilikom kupnje prodavatelj mi je pokazao po šavovima prikazanim u pridržavaju konce i rekao da bih trebao u svakom slučaju kad vuče ne staviti prste u stražnjicu (bilo! I stopala području i u području prepone), a pogotovo ne vuče konce. Uopće ne pokušavam to dotaknuti. Možda se druge dame samo povlače - zauzimaju mjesto zgloba i povlače - a šava je divergentna. Pokušajte sljedeći put obratiti pozornost na to.

Pridružim se vojsci nezadovoljne kvalitete Medi. Da ne budem optužen za promociju drugih marki, ja ću ih jednostavno nazvati "jeftinijim". Prije kupnje Medi je pročitao sve recenzije na internetu, uključujući i ovdje, i ukazao na liječnika: "Razumijem da ste na povratu bakra, nemam ništa protiv, ali tražim objektivno mišljenje." Liječnik je, međutim, bio uvrijeđen i dugo me uvjerio u bakar da je to najbolji. Ja sam poput poslušne djevojke, učinila sam sve što je rekao liječnik. Otišao sam u središnji salon na Pushkinskayu, kupio najskuplji Medi Elegance, iako je ovo vrlo velika suma za mene, više od mjesec dana ručkove. Ostavio sam jedan dan. Ono što se promovira kao tanko prozirno disanje pokazalo se debelo, neprozirno i užasno vruće. Noge su bile natopljene znojem da je boja na sandalama nestajala, iako sam pokušao sjesti i povlačiti noge iz cipela. Tickles su počele svrbež. Ispod silikonske vrpce počelo je iritacija. Na jeftinijim čarapama silikonska traka je podijeljena na dijelove, a ovdje je kontinuirana. A bokovi su bili rastegnuti elastičnom vrpcom tako da su bili bolni do sredine sljedećeg dana, iako su mjerenja snimljena u kabini i dvaput provjeravala. Poluge pete pojavile su se odmah nakon nošenja čizme, iako se ništa nije pojavljivalo na jeftinijim čarapama. Kakva god bila točna kompresija medija, ali kako ih nositi? Sada ni liječniku nema povjerenja.

Mislim da su vam čarape bile lažne. Bakar ima izvrsnu kvalitetu. Ja sam kirurg kirurga, dr.sc., poznata osoba, koja je kupila samo Medi ili Sigvaris. O ostatku tvrtke, rekao je kako je ovo usporediti dobar vanjski automobil s starim Zaporozhyeom. Dođi, ali ćete oštetiti noge, neće biti puno koristi! Zdravlje je važnije i skuplje od bilo čega na svijetu. Ne kupujte za jeftinost dresova i izbjegavajte krivotvorenje. Pročitajte članke kako razlikovati izvornik od lažnog. Čuvam bakrene čarape 10 mjeseci, nažalost još ne postoji prilika za kupnju novih. I kao što je ovdje napisano u drugim recenzijama, šest mjeseci kasnije pojavile su se rupe na pete i druga istaknuta mjesta na nozi. Ali samo sam ih ušvio. Kompresija se i dalje dobro drži. Usporedio sam: bilo je to bez čarapa za 2 dana. bilo bi bolje da nisam to učinila, noge su mi toliko nabrekle da tjedan dana nanizam trochevazin ispod moje čarape i stavim noge na jastuk. Poput gotovo potpuno spavala oteklina. Neću ići nikamo bez mog "bakra". Željela je kupiti Sigvaris, ali gotovo nikada nisu prodavane. Jedina trgovina u Moskvi je službeni. Nalazi se diljem Rusije, ali želim odabrati boju vlastitim očima, a ne na mjestu. Stoga ću opet kupiti Medi.

Razočaran kompresijskim dresom MEDI. Svi proizvodi su vrlo loše kvalitete. Vrlo visoka cijena ne odgovara odvratnoj kvaliteti. Slažem se sa svim negativnim povratnim informacijama o ovom proizvodu.

Djevojke, nemojte se raspravljati! Ne kupiti odjeću kompresiju (sada dumayu.chto Bogu.chto slave nije kupio), ali problem proširenih vena nositi s konvencionalnim tajice, 40 ili bolje 70 den uz masažu effektom.Tam isto distribuciju na stopala, dolje više manje vrh.i osjećaj prekrasnye.i žilu drži, i općenito, za 100-200 rubalja predlozhenie.Poprobuyte je najbolje, mislim da ćete biti ugodno iznenađeni! sve zdravlje i sreću.

Pročitajte sve recenzije. Moram kupiti te čarape. MEDI to neæe poduzeti, svakako, kako kaže Zhirinovsky. Kakva vrsta proizvođača izabrati? Čitao sam da je poznata španjolska marka ORTO, u Španjolskoj i ne znam. kako biti. Koga vjerovati. Tko će reći.

Dobro poslijepodne. Također se želim žaliti na kvalitetu mediven plus proizvoda. Ja sam klijent Ortopedskog salona Medi / Step na Degtyarnaya ulici, 2/140 od ​​2006. U početku, kada je svakodnevno trošenje i nakon pravilnu njegu čarapa dovoljno skoro godinu dana, a oni sami su ostali netaknuti čarape, pete čarape gumiran.Poslednyaya kupnju je 18. svibnja 2014. Rezultat - mjesec kasnije postao je bezvrijedan. Cijena je porasla, a kvaliteta naprotiv, postala je mnogo gora. Na koljenima je sve već pada, gustoća se pogoršala. Jamstveni rok očuvanje kompresije 6 mjeseci, manje od polovice, čarape postao bezvrijedan.U direktor salona odmah istaknuo da je pojava neispravnosti proizvoda u njoj je vjerojatno da ga je kupio 18. svibnja ove godine. To me optužuje, redovni kupac od 2006, u laži. Rekao je da je ovo mehaničko oštećenje. Zašto sam invalid, koji je platio mnogo novca za 2 proizvoda, samovoljno ih pokvario? U isto vrijeme, broje se na odanost knjige za 8 godina sam kupio 22 predmeta u ovoj trgovini, i to samo u posljednje dvije izradi jasan i odmah počeo manifestirati u čarapu. Rekao je redatelj, t. nema potvrda, onda otpralyaet proizvoda za ispitivanje, a kupac rezervirati putem zaposlenika u rekordnom dućan za kupnju i ispis, kao i ulazak u osobni dnevnik u trgovini kupnju, nije dokaz? Plaćanje je obavljeno i bankovnom karticom Štedionice, danas su naredili izdavanje i plaćanje predmeta u STEP trgovini. Dokaz o više od dostatochno.Vdobavok svemu, pronašao sam dosta negativnih mišljenja za čarape bakra, koji se vrlo lako oštetiti i gube svojstva kopressionnye tijekom jamstvenog razdoblja čarape. Ispitivanje sve piše da mehanička oštećenja?, U to se može kriviti više neiskusne korisnike, ali ako je takav zaključak će imati znanje i moje članke, osoba s 8-godišnji veteran potrošača u određenom razdoblju.Libo dobavljač isporučuje podstandardan proizvode ili dućan prodaje konrafaktom. Druga čarapa, koji je kupio kao 18.05.2014 godine, također je počela naglo kopressionnye pređe čarape nakon 2 dana, a do danas je proizvod više ne ispunjava svoju kompresije svoystv.Posle upis svih vrijednosnih papira na slanje članaka na ravnatelja ispita savjetovao nam da promijeni proizvođača. Znači li to da su negativni povratni podaci i zahtjevi na proizvodima? Ili jednostavno ne želi da nas vidi u pregledu i, kako se i očekivalo, stručnjak za vizualne inspekcije nije prepoznala je mana od tvornice brak je izvedena kao kupce njegov dućan? 2014/07/29 g. No, preporučio sam, da donese još jedan ispit, skuplji od 5000 do 10.000 tr. identificirati brak. Rekao je da takvi ljudi vide vrlo rijetko, što je moguće mehaničko oštećenje novog suknje?, Prije nego što je kupio ovu stranku, suknja je bila ista, a ništa se nije dogodilo. U općem stručnosti o svemu na osonovanii očevidom takvih nalaza učiniti nelzya.Magazin odbija razmjenu neispravne proizvode, čime mi je, osoba s invaliditetom prisiljavanje, i tako s oskudnom mirovinu potrošiti veliku svotu odjednom čarapa.

Nakon upitnog ispitivanja, pokušali su se obratiti vodstvu nepravedne tvrtke Medi. Bezuspješno. Njegovi (menadžeri) zaposlenici iz nekog razloga skrivaju. Jedan od njih je Stroykov, EA, direktor IP-a. Lakše je kontaktirati Putina., No, najvjerojatnije se skriva iza leđa njegovih podređenih, kao posljednji kukavica, sram se gleda u oči svojih klijenata zbog odvratne kvalitete njihovih proizvoda, ako, naravno, ima savjest. Iz njihovog odjela za kvalitetu također nije oduševljen, ali osobito od zaposlenika Chuvasove Anna (dodatnih 273) i Tatyane. Zašto nije potrebno. Rekli su da će se pozvati na ovo pitanje, ali je trebalo 3 tjedna - nije bilo poziva dok nije nazvala. Ispalo je da nemaju vremena. I oni imaju jedan odgovor - nezavisni ispit. Prebrojite činjenicu da gotovo nikome to neće učiniti. To je stav prema stalnoj i posljedici, već većom kupcu. Općenito, prvi put susrećem takvu buntovnu tvrtku. Da, i samoupravna tvrtka nikada neće potonuti na to.
A oni koji je pisao negativne recenzije o ovom poduzeću proizvoda - crne PR natjecatelja, odgovoriti na to samo rijetko klizi Predloži suprotan ideju, da je osoblje ove tvrtke pokušavaju nekako razrijediti sve negativne „staviti mišljenja.”. Za sve nezadovoljne kupce postoji prijedlog - ujedinimo se u borbi za svoja prava!

Radila je u tvrtki Medi od 2009. do 2001. godine4. Koristio sam i nastavio koristiti proizvode bakra. Također mislim da prije nego što je kvaliteta bila bolja, opisujem prednosti i nedostatke.
Duomedova linija.
Prednosti: najsporniji i jeftiniji od svih modela serije.
nedostatke; kupci, osobito starije osobe, elastični ponekad skliznu. Ponekad se početi skliznuti za 6 mjeseci, a nisam ga nosila svaki dan. Bolje je uzeti torbice. Bezbojna boja izgleda ružno na nogama, ali crna je vrlo svijetla. Nisu udobne s nogama (za moj ukus, volio je moju prijateljicu). Idealno za zimske šetnje u hladnom vremenu. U proljeće u proljeće, nije opcija.
Plus linija. Prednosti i nedostaci su isti kao u Duomedesu. Koristio sam samo trikove.
Elegance linija
dostojanstvo; Meka i mršava. Dugo nositi.
Nedostakti: Nije tako tanak kao što piše proizvođač. Ljeti je još uvijek vruće u njima. Kada se ispašu na oštre predmete (prstenje i munje) odmah se suzbijaju novi voditelji (3D viskoza) manje otporni na habanje, a ostatak samog modela nije se nosio.

Usporedba robnih marki komprimiranog pletiva

S obzirom na neprestane probleme i teme o komprimiranim pleteninama tijekom trudnoće, mislim da ćete biti zainteresirani za rezultate našeg istraživanja u procesu odabira robnih marki za online trgovinu.

Budući da postoji mnogo brandova, provodili smo komparativnu analizu 2 kriterija ključnih potrošača:

  1. Potvrđena kvaliteta proizvoda
  2. Adekvatna cijena

Izostavljeni su i drugi kriteriji (praktičnost rada s dobavljačem, komercijalni uvjeti, asortiman) jer oni nisu utjecali na izbor.

Mnogi od vas također se suočavaju s istim izborom - koja marka treba koristiti? - Stoga se nadamo da će nam vaše istraživanje biti korisno.

Koje su marke čarapa za kompresiju i čarape proučavane?

Odabrali smo brend, najpoznatiji i najčešće zastupljene u ruskom trgovine (neki se prodaju iu Auchan), odnosno (po abecednom redu): Medi (Njemačka), Orto (Španjolska), RELAXSAN (Italija) Medicale linija, Sigvaris (Švicarska),

Isto tako u procesu učenja, povremeno smo se susreli s drugim robnim markama, čuvali smo podatke o njima. Na vaš zahtjev možemo razgovarati o njima.

Procjena kvalitete komprimiranog pletiva

Nakon što je proučio „Materijalno” i posjete raznim specijalizirane stranice i forume, kao i da su jednostavnu logiku, identificirali smo tri ključne komponente kvalitete kompresije čarapa za liječenje i prevenciju proširenih vena:

  • Medicinska kvaliteta - sposobnost pantyhose da osigura željeni terapeutski učinak.
  • Operativna kvaliteta - ovdje smo kombinirali sva svojstva pletenine koja osiguravaju upotrebljivost.
  • Vizualna kvaliteta je čisto ženska i metrosexualistička stvar - sposobnost kompresijskih čarapa i čarapa da vas i drugima unesu estetsko zadovoljstvo.

Medicinska kvaliteta

Glavni izvori za procjenu medicinske kvalitete ovih marki su sljedeći:

  • Standardi kvalitete za komprimiranje pletenina s dostupnim tekstom za proučavanje.
  • Općenito priznate studije autoritativnih autora i istraživačkih centara.

Također je uzela u obzir zemlju proizvodnje, mišljenja liječnika i korisnika na Internetu.

zaštitni znak

Medicinski standardi

istraživanje

Zemlja proizvodnje

Liječnički komentari

Recenzije kupaca

U skladu su sa standardnim RAL-GZ 387, najčešćim i najstrožim standardima dostupnim za proučavanje (vidi napomenu 1)

Izrađena u Njemačkoj - govori sama za sebe

Označi broj 1 u Njemačkoj

Najpoznatiji među stručnim zajednicama liječnika (češće spomenuti - Medi)

Prema referenci (U) - br. 2, prema pozitivnoj povratnoj informaciji (PO) - br. 1

Izrađena u Švicarskoj - govori sama za sebe

Označi broj 1 u Švicarskoj

Lioveras dokument O29ML09 Rev. 0

Prisutnost marke u Španjolskoj nije otkrivena

U Italiji, među čelnicima

Preporuke kao medicinska pletiva su rijetke, uglavnom - prevencija za one koji su zdravi i izvan skupine rizika

Standardi kvalitete za medicinske kompresijske proizvode

Zašto je dostupnost standarda važno? Zapravo, ovo je jamstvo da: (a) nećete imati neželjenih posljedica i (b) da ćete dobiti deklarirani medicinski učinak (pritisak u mm žive i njenu posebnu raspodjelu preko nogu). Nema standarda - nema jamstva, dakle sve rizike koje kupac (a ne liječnik savjetuje sumnjive opcije) brine. Logično je da mi, kao prodavači ozbiljnog medicinskog uređaja, ne želimo stvoriti rizike za naše klijente.

Otkrili smo postojanje nekoliko "profesionalnih" standarda koji opisuju zahtjeve za medicinsku elastičnu komprimiranu pleteninu. U tom slučaju, njemačka RAL GZ 387 je najpoznatiji, što je potvrđeno da ga koristi kao osnova za radne verzije jednog standarda EU, sposobnost pronaći i slobodno istraživati ​​internet i činjenicu da su poznate svjetske marke iz različitih zemalja trajni certifikat u skladu s njom. Proučili smo standard i označili ga u njemačkom iscrpnom sadržaju. Konačno smo napomenuli da je za liječnike također važan kriterij u imenovanju proizvoda. Pod vezama se možete upoznati s tekstom standardnih i certificiranih tvrtki. Ako pronađete tekstove drugih standarda - pošaljite nam ih.

Operativna svojstva

Slijedi iz prethodne točke:

  1. Njemačka i Švicarska poznate su po kvaliteti proizvoda proizvedenih u tim zemljama.
  2. Sukladnost kompresijskih pletiva prema svjetski poznatim standardima jamči očuvanje kompresijskog učinka tijekom trajanja proizvoda, otpornost na trošenje zbog visokih zahtjeva materijala. Prema liječnicima i kupcima: robne marke sa standardnim RAL-GZ 387 dulje od jamstvenog razdoblja zadržavaju kompresiju (do godinu dana).
  3. Sukladnost sa standardom zaštite okoliša Oko Tex Standard 100 jamči odsutnost alergijskih reakcija.

Vizualna kvaliteta

proizvođač

Medi

SIGVARIS

Orto

RELAXSAN

prozirna, prozirna, neprozirna

prozirna, prozirna, neprozirna

prozirna, prozirna, neprozirna

prozirna, prozirna, neprozirna

Izlazna kvaliteta: očito je da u kategoriji medicinskih čarapa kamen je medicinski kvalitetan proizvod, pa sve marke (i ovdje i općenito) mogu se podijeliti u dvije kategorije - s dokazanom kvalitetom i zdravlja nepoznato, nepredvidljive kvalitete. Distribujemo mjesta na sljedeći način: Medi, Sigvaris, Relaxsan, Orto.

Adekvatna cijena

Kvaliteta terapeutskog učinka odgovaraju problemu - kamen temeljac, ali u ruskim realitetima - nije jedini. Adekvatnost cijene je drugi kamen, koji je često podvodni.

Uobičajeno je da kompresija pletiva nije jeftin užitak. U prosjeku se može kretati od 1000 do 8000 rubalja.

Cijena bilo kojeg proizvoda određena je dvama glavnim čimbenicima - unutarnjoj vrijednosti proizvoda i mark-up.

Intrinzična vrijednost smo našli u drugom stavku, a sada shvatiti da Medi, Sigvaris i drugi certificirani europski brandovi trebali biti skuplji od „mačke u kompresiji vrećice” - oni su bolje i duže.

Kako možemo odrediti adekvatnost cijene?

Najjednostavniji način je pogledati maloprodajne cijene proizvoda u Europi, uključujući u zemljama proizvodnje proizvoda i usporediti s ruskim. Naša pretpostavka - iz stare Europe su dobro obrazovani, s razvijenom kulturom potrošnje, može adekvatno procijeniti vrijednost robe i platiti neće, dakle, možemo pretpostaviti tržišnu cijenu tamo - dobro uspostavljen i dobro uravnotežen. Zaključak: po našem mišljenju, cijene u Rusiji bi trebale biti veće za 10-30% - ovisno o volumenu prodaje robne marke u Rusiji.

U praksi, nažalost, sve je daleko od slučaja. Neke marke uopće ne naljeću na trgovačkim terenima zemlje proizvodnje, a neke u Rusiji toliko koštaju da čak postaje neugodno za tako pohlepu prodavača.

Komparativna analiza

proizvođač

Kompresija pantyhose za trudnice, 2 klase comp.

Cijena u Rusiji

Relaxsan Medicale Soft

Očito je da visokokvalitetni komprimirani pletenina za liječenje i prevenciju proširenih vena košta 50-100 eura (ovisno o vrsti proizvoda i marki). Jeftini analozi koji koštaju 15-40 eura su dres s nepoznatim medicinskim učinkom, koji mogu biti odsutni i, u najgorem slučaju, štetni.

13 preporuka Venoteke

Naravno, kako bi se dobili globalni i maksimalno objektivni zaključci, potrebno je provesti temeljitu istragu ili čak istragu, možda će to zahtijevati više od desetak dana i stranica. Ali ako uzmemo svoje ciljeve, onda vjerujemo da smo dobili dovoljno informacija i signala za donošenje odluke. Općenito govoreći, preporuke našeg Venetheka mogu zvučati ovako:

  1. Kupujte proizvode koji su proizvedeni u skladu s uvaženim standardima (nepobitna opcija je njemački standard RAL-GZ 387 predstavljen na ruskom tržištu).
  2. Posavjetujte se s liječnikom o kompresijskoj klasi i vrsti proizvoda. Slijedite preporuke liječnika za marku proizvoda, ako ste sigurni u nadležnost liječnika u ovom pitanju i uvijek pitajte argumente.
  3. Najbolja preporuka je od prijatelja, prijatelja ili stranca, ali autoritativne osobe koja je osobno iskušala određeni proizvod. Usput, to može biti liječnik.
  4. Međutim, najbolje iskustvo nije tvoja djevojka, već vaša. Isprobajte različite marke, ako je moguće. Tako ćete pronaći najbolje za sebe. I podijelite svoje iskustvo s Venotekom - za nas je važno mišljenje onih koji svakodnevno koriste pleteninu. Svaki od nas (4 osobe) osobno je probao robu koju prodajemo.
  5. Kada kupujete u trgovini, budite oprezni - nažalost, prosječna razina konzultanata u Rusiji je vrlo prosječna, a oni mogu savjetovati / prodati loš proizvod jednostavno neznanjem. U nekim prodavaonicama - na još veće žaljenje - oni takvog proizvoda svjesno prodaju. Ako imate popust na popust program u takvom dućanu, ali više se ne želite nositi s njom - kontaktirajte nas, svakako ćemo uzeti u obzir vaš popust.
  6. Ako volite samo off-line trgovinama, može preporučiti vam, kao što Orteke, Ladomed, o Medi, švicarski ortopedska salona - tu je prisutan u rasponu od visokokvalitetnih proizvoda i dovoljno dobru uslugu. U isto vrijeme, ako želite rezervirati na internetu, kada se govori o našoj trgovini - uz besplatnu dostavu - mi ćemo uzeti u obzir popust na popust kartice s različitim namirnicama.
  7. Nemojte sami odrediti medicinske parametre pletenine, uz pomoć prijatelja ili prodavača u trgovinama. Za to postoje liječnici.
  8. Medicinska pletiva izrađena posebnim tehnologijama. Stoga pažljivo proučite upute za uporabu - postoje važne nijanse za njegu pletenine, njihovo postavljanje i skladištenje.
  9. Prilikom odabira robne marke kritički pristupite cijeni - usporedite ga s europskim kolegama, uz preporučenu cijenu proizvođača, s ponudama drugih marki i na drugim prodajnim mjestima. Značajno odstupanje od ili prema gore od preporučene cijene proizvođača prigoda je za razmišljanje.
  10. Zemlja proizvodnje vrlo je važna. Njemačka i švicarska kvaliteta poznata je u cijelom svijetu, za razliku od, na žalost, ruski, kineski ili tajvanski. To je stvar za koju milijuni ljudi prekomjerno plaća u svom pravom umu i trezvenoj memoriji.
  11. Jeftini mogu biti skupe. Sjeti se da će jeftini pletenina vjerojatno poslužiti malo i loše. Možda ste sretni i poslužit će malo, ali dobro. Stoga, kada se govori o cijeni proizvoda, uvijek imajte na umu troškove cijelog razdoblja upotrebe visokokvalitetnih proizvoda.

Iskreni izbori

Kao što ste mogli razumjeti iz našeg kataloga, izabrali smo Medi. Istovremeno, moramo reći da su Sigvaris, Venosan i drugi njemački, švicarski i ovjereni europski brendovi vrlo vrijedni proizvodi.

Zašto smo odabrali Medi?

Odluka da ulažu u tzv klijenta naš dućan (free shipping, podršku drugih trgovina popusta, fleksibilnost, itd), to će biti univerzalna ludost prodati nešto drugo nego ono najbolje u kvaliteti i fer cijenu.

Medi je najpoznatija i dokazana robna marke visoke kvalitete u Rusiji i svijetu, što je u velikoj potražnji (što je važno - opet) i koje poštuje profesionalna zajednica liječnika. Za nas je ovo smanjenje rizika i samopouzdanje.

Osim toga, od Medi - vođa, i za nas je to nešto slično pitanje ambicije - za rad s vođom (ako želite, radi se o tome da bi u trgovini Adidas, Mercedes ili Apple).

Posljednje, ali ne najmanje važno, u Medi - to je uvijek nešto novo i jedinstveno (teksturnoj uzoraka, Swarovski, ludi zbirke boja, itd) - to je vrlo važno za dućan koji želi ponuditi kupcima najbolje proizvode i najbolju uslugu, i uvijek biti na valu. Druge marke u tom smislu - barem na ruskom tržištu - vrlo su spore i konzervativne, a to je uvijek izazov u suvremenom ultrazvučnom svijetu.

Nadam se da će Vam pružene informacije, naše subjektivne procjene i preporuke biti korisne za vas. Ako postoje pitanja, svoje bilješke - raspravljat ćemo ih s veseljem. Oni su važni za sve nas.

Kompresija čarapa u slučaju varikoznih vena

varikozne vene. Medicina i zdravlje

Dobar dan. liječnik je propisao kompresirajuće čarape druge klase. Cijena pitanja je 5900 = malo sam "iznenađen". Recite mi, je li to normalna cijena za takve proizvode? Ili je liječnik poslao tvrtki koja "sponzorira"? Hvala vam!

Varikozne vene! Kako se boriti? Zdravlje žena

Vene su počele gnjaviti. Što učiniti kako ne bi došli do operacije?

Je li profilaksa varikoze učinkovita? Medicina i zdravlje

Ili nije neophodno i biti uzrujan - vilezutne vene i izaći, onda ću učiniti nešto

Prije trudnoće nikad nisam imala nikakvih problema s venama.

Prije trudnoće, nikad nisam imala nikakvih problema s venama, uvijek su bile ravne i vitke noge. I čim sam zatrudnjela, postalo je teško krenuti na petama, iako trbuh još nije bio vidljiv. Dalje - gore. Noge su počele nabubriti, ispunjavajući olovom, bolesne noću. Prvo, ginekolog je rekao da je to normalno za majku, jer povećava opterećenje, ali kad sam počela da se iz vaskularne mreže - što je postalo jasno da je ozbiljna stvar. Zatim sam točno pitao liječnika o tome kako.

Varikoznost: simptomi i liječenje. Vaskularne zvjezdice

Varikoznost i vaskularni lančanici: Simptomi i liječenje

Trudnoća, oteklina nogu: što učiniti? Zastario.

Uzroci otekline nogu u trudnica. Kako ublažiti oticanje i smanjiti grčeve u nogama

Vrlo hitno trebam savjet od poznatih i iskusnih ljudi.

Pozdrav djevojke. Vrlo hitno trebam savjet od poznatih i iskusnih ljudi. Možda postoje čak i stručnjaci među vama. Nedavno sam imao prijatelja, primijetio da ima strašne vene na nogama. Počeo sam se pitati zašto je to tako, kaže da nakon trudnoće ostaje. Netko je savjetovao joj je da se flebodia 600 novih neki francuski lijek ta vrsta poslastica čak i najnaprednije slučajeva. Ili kao alternativa - lasersko uklanjanje vena. I kod mene i za trudnoću bilo je tamnoplavih strijeva i.

LA CAFE LASKANY recenzije. Svetik69 blog na 7â.ru

Djevojke ostavljaju povratnu informaciju o kvaliteti i dimenziji.

Bright Lio * ra za ženske recenzije (hvale).

Djevojke! Ovdje ostavljamo povratne informacije i pohvaljujemo Liorea. Po mom mišljenju haljine i tunike idu u veličini, sundresses-haljine umjetnosti. C211 i 316 veće su od točno 0,5 veličina, s prijelaznim načinom možete uzeti manju veličinu.

Upoznajte - Anya Taylor, moja nova djevojka!

Napokon je dobio oko predstaviti svoju novu djevojku - Upoznajte Anne Taylor, brand ženske odjeće iz SAD-a :) Imam majku - za one koji vole eleganciju [ref 1] kći - Mladi, model jednostavnije i jeftinije [spojmca 2] Lice marke - Kate Hudson :) Nemaju međunarodnu isporuku, ali naše su karte prihvaćene i poslane na adrese posrednika. Dostava u državama od 175 dolara besplatno (od kćeri - od 125 dolara). Neki osnovni modeli su isti na oba web mjesta - pronađene su razlike.

Varikozne vene su mi pričvršćene prije pet mjeseci.

Jer sve na ovom svijetu morate platiti, tako da se čini? Varikozne vene su mi pričvršćene prije pet mjeseci. Moj muž kaže da je u redu da su vene ružne, toliko vam volim. Ne, on nije obožavatelj, uvijek na vrijeme kući, a njegov odnos prema meni se nije promijenio. Sve je također opsjedalo. Jednostavno nisam mislio da su vene na nogama ne samo ružne, već i tako ozbiljne. Varske vene imaju nekoliko stupnjeva. Nisam imala posebnih loših osjećaja, ne znam zašto. Samo su se vene iskrivile. Pa, ponekad noge.

Jabuka od jabučnog octa s varikozom - tko pomaže?

Kako obični ocat može pomoći kod bolesti kao što su proširene vene? Ali, iznenađujuće korisna smjesa octa od jabuka, pod uvjetom da je prirodna, ima ljekovita svojstva i učinkovitost, ne samo kod proširenih vena. Apple jabučni ocat je vitaminski kompleks, jer sadrži dovoljno vitamina B, C, A, tako da se može koristiti unutar njega. Osim toga, sadrži više od 20 različitih mikroelemenata i minerala koje ljudska potreba.

Kompresija dres. JV: okupljanja

Djevojke, recite mi, od koga? Vidio sam u opto, ali nije bilo potrebno. I tog tjedna imala je operaciju za uklanjanje vena, a sada moraju šest mjeseci hodati.

Kompresija pletiva. Trudnoća i porod

Savjetovati - što kupiti za noge (prevencija) i gdje? Hvala vam! :)

Kompresija pletiva. Trudnoća i porod

Djevojke, koje su koristile? vene se popele, vjerojatno je potrebno. i baiusss)))). Reci ili reci stvarno - pomaže ili pomaže? bajus - jer sam u prvoj trudnoći bio ispražnjen kompresijskim čarapama. shvatili su da su me samo oštetili - prošli su i izvukli vene inguinalne proširene vene. sobsno, djelomično, vjerojatno su pomogle nogama, ali i jako ranjene. bilo je vrlo zastrašujuće. Sada je ovdje unutarnja barijera pred komprimiranim dresom. i vene počinju izlaziti, identitet je loš. voobchhem-to učiniti ili napraviti?

Kompresija dres je pitanje. JV: okupljanja

Da li netko ima muževe i braću? Zanima li jesu li čarape iznad koljena, guste i kakve su kvalitete? Ima li kakvih smisla u njima, ne klize? Chet Inet je šumio i ne razumijem.

Djevojke, a iz varika imamo tu vezu u kupnji?

Nije za prevenciju, a ako je već počela, pa to :-( kompresije pletenina, masti i svaka nit može netko pokušao - kako učinkovito to nisam stvarno zabrinuti za kozmetički učinak, duže - do težine u nogama do kraja radnog dana za uklanjanje. (sjedeći posao) su phlebologist standardne savjete, ali sve različite marke trikotaže savjet (koji radi za koga, navodno :-(, ali je cijena nešto bitno drugačije *** je tema premještena iz konferencije „joint venture. okupljanja”

Čarape za isporuku Sigvaris. Trudnoća i porod

Lope su? Možete li kupiti?

Čvrste kompresije ili zdravo nema, tamo.

A tko razumije sve vrste varikoznih vena? Također sam poslao phlebologist "upravo u slučaju". U riječi, rekao je da nije vidio ništa strašno. I na komadiću papira napisao je neke psovke i rekao mi da nosim cijeli kompresijski dojam "prvog stupnja kompresije", što god to značilo. Ne razumijem kako to uopće odabrati. Želite li kupiti u ljekarnama? Rekao je čarape ili pantyhose, što god želiš. Kako mogu znati kako želim :)) I kako se nositi, kad imam treći trimestar tek u ljeto, ja sam u lipnju i srpnju.

Čarape kompresije - čarape. Trudnoća i porod

To je pitanje: nekoliko mjeseci nosio tajice s blagim kompresije, ali nekoliko dana osjećam težinu u nogama, boleznennost.Reshila kupiti nešto s kompresije je ozbiljniji, ali se roditi i mogao nositi. Recite mi, možete li roditi samo čarape ili čarape? I ima nekih čarapa do sredine bedra. Općenito, ne znam što da odaberem. (i na tvrtkama mi kažu, vidio sam stranicu Sigvaris, cijene su napete, ali možda je vrijedno kupiti, zdravlje je skuplje.) Hvala unaprijed

O kompresijskom dresu. Trudnoća i porod

Podijelite svoja pojavljivanja ako je netko bio propisan medicinskom kompresijskom dresom za trudnice. Koja je odjeća i prikladna? Za mene phlybologist je napisao 1 stupanj. Kupio sam američku tvrtku, ali u njima sam jako hladno, a moj trbuh nije ugodno. Pitao sam je li moguće zamijeniti čarape, rekao je da. Se netko nosi?

Recenzije dječje odjeće Kogankids.

Djevojke, hello! Tko mi je uzeo otkup nove marke dječje odjeće Kogan? Vrlo tražim odgovore. Moguće je odgovor na pismo (ja ću tada prenijeti sve u temko sit-rounds), to je moguće na obitelji u postajama. Bilo gdje :))) Jednostavno brand je vrlo mlad i voli jako puno ništa o kvaliteti. Želim ga zaokrenuti, tako da će mnogi znati. Tajno znam da je na obližnjem mjestu prikupljeno 20 puta više od nas :)) Želim biti aktivan :) Kritika je također prihvaćena :)) Hvala unaprijed! Lena.

varikoznost, kompresija dres. Trudnoća i porod

Obavijestite što učiniti s vijencima koji se počinju pojavljivati ​​i crvenom mrežom kapilara na nogama. Preporučujemo trasevazin i nošenje komprimiranog pletiva. i to je to?

Pro vene i čarape su kompresije.. Trudnoća i porođaj

Djevojke, podijelite svoje iskustvo. Počeo sam izvući puno žila na nogama i pojavio se "zvijezde kapilare", pojavio se kirurgu, ali u uobičajenoj poliklinici. Nasmijao se sebi i nogama. Ali moja hemostaza došla je tako - povećava se koagulacija. I vene prije takvih nije. U hlačama za prevenciju varikoznih vena sada zharkovato postati, može čarape što kupiti i pomast za noge? Za mene vrach u LC je imenovao ili nominiran kurantil i heparin mast, a na mene na njemu ili alergiju: (

Prevencija varikoznih vena. Moda i ljepota

Uobičajene metode sprečavanja varikoznih vena.

3 načina kako biste dobili osloboditi od pauk vene na nogama.

Vrećica u rodilištu: kakva će odjeća biti potrebna nakon isporuke.

Stanje nogu s varikoznim venama, moguće metode liječenja.

Ljudi su naučili o ovoj bolesti čak iu doba iznimne antike. Napisano je u drevnim egipatskim papirima, a tijekom iskapanja u Egiptu pronađena je mumija s karakterističnim znakovima varikoznih vena donjih ekstremiteta. To je bilo očito iz stanja noge mumije, oni su bili čvrsto prebačeni s elastičnim zavojima. Prije nekoliko stotina godina, ova bolest je nazvana - bolest koja se srušila. S njom se pokušala boriti s velikim drevnim liječnicima Avicenom, Hipokratom, Paracelsusom, Galenom. Ali često njihovo liječenje nije.

Nemojte kupovati Relaxan čarape. Trudnoća i porod

Sada, vjerojatno, bit ću smrznut. Ali oni su me dobili. Kupili su ih za 735 rubalja prije dva tjedna. Prvi tjedan bilo je sve dobro - noge do večeri manje ili više normalne, odjevene ujutro je nestvarno, ali da će vam pomoći, gotovo ne vruće ni. Tjedan dana kasnije, na istom početku uviti gumicu na vrhu - u šarmantan Rulik, prstohvat gornji dio potpuno nogi.Ponachalu uspio dovesti u smislu guma za 15 minuta, pri odabiru svog položaja na nozi. Danas je konačno dobio.

kompresija pantyhose, što? Trudnoća i porod

Djevojke, terapeut mi je napisao sukispers kozpressionnye za trudnice "1 kopressija". Pisao sam posebno ovoj tvrtki: http://www.medshop-sigvaris.ru/ Postoji nekoliko pitanja. Kakva tvrtka i kakva je njihova kvaliteta? Može li biti bolje od nekih drugih? je li još uvijek potrebno konzultirati phlebologist? Nikada nije nosila ništa.

Tko nosi protuupalnu cjedilu? Trudnoća i porod

Djevojke, dijele iskustvo, tko nosi takve pantyhose i općenito, koliko dugo je vrijeme da ih nose? Imam nasljednu predispoziciju za varikozne vene, mislim, možda bi se trebala nositi već? Vidio sam trgovinu Sigvaris, postoje dvije vrste - preventivne i ljekovite.

Vi i varikoza nisu na putu. Leg zdravlje

Varikozne vene su jedna od najčešćih vaskularnih bolesti. U ranoj fazi, ta se bolest u većini slučajeva vrlo lako liječi.

Kompresija dres. Moda i ljepota

Herles, mučenje! Što je bolje kupiti za letove - kompresijske koljena ili pantyhose? Golfovi se mogu koristiti za sjenčanje, a čini se da se pantyhose bolje mogu nositi sa zadatkom.. i je li dovoljno za avion 1. klase kompresije? Nema varikoze, ttchns

PREGLEDI - Lijepe bluze u uredu, a ne samo.

Olga 1504 27.09.2012 08:09:56 SVJEDOČANSTVO: Pokušao sam na prijatelja (uzeo sam umjetnost 237101324). Sviđa mi se kvaliteta vrlo lijepa, lijepa tkanina, izgleda skupo. Završavanje, linije, skladochki - sve uredno. Pribor, pojasevi, broševi također su kvalitetni. Boje u životu su iste kao u Say. Dimenzija odgovara i tkanina se proteže vrlo dobro. Dakle, ako gotovo pogodite s veličinom, i dalje ćete dobro sjesti (ako nije dovoljno, to će biti prevelika - to će i dalje biti ista slika). Nema zahtjeva.

Dugotrajne letove i varikozne vene. Aktivni odmor

Mjesec dana kasnije moj muž i ja letimo u Dubai, pa smo odlučili slaviti desetljeće našeg poznanika s njim. Nemam veliki problem u obliku varikoznih vena. Ja slijedim ovaj slučaj, tako da to nije baš primjetljivo, ali moja svekrva uplašila me da se s produljenim letom plovila mogu proširiti. Je li istina ili samo priča o užasu? Ne bih volio letjeti u šikovito odmaralište s plavim nogama. Postoje li načina izbjegavanja tog učinka?

Je li vaše noge povrijeđeno? Varikozne vene - kako ne priznati.

Varikoznost: simptomi, liječenje, prevencija. Što će pomoći flebologu?

Kako se riješiti vaskularnih zvijezda na nogama?, Leg zdravlje

Prevencija varikoznih vena, ili Zašto ne možete sjediti na nozi. Phlebologist savjet.

Varikozitet: prevencija i liječenje. Leg zdravlje

Zagrijava noge. Njega ruku i stopala

. Hodanje po stubama vrlo dobro utječe na rad venskog sustava. Stoga je poželjno koristiti lift što rjeđe. I zajedno s gradskim prijevozom, što je više moguće. Uz pješačenje, jačanje vene se olakšava bilo kojim ritmičkim opterećenjem, plivanjem, biciklizmom i skijanjem. Najkozičnija varikoza su oni koji su prisiljeni potrošiti na noge većinu dana. U trenucima odmora korisno je za njih sjesti, bacajući noge na stol. Ta poza smanjuje opterećenje vena i olakšava odljevi krvi. Dok vidljivi dio bolesti ograničava samo tanke mrežice na koži, možete napraviti masažu. Nježno, nježno i s hidratantnom krema, kako ne bi napravili nove modrice. Prije svega je poslušan.
. Ovdje ni visoka peta niti ravni potplat nisu podjednako prikladni. Zato morate odabrati nešto srednje. Također će biti potrebno revidirati vaš ormar. I isključite od njega usku odjeću i donje rublje, što može ometati normalnu cirkulaciju krvi. Golfovi i čarape na elastičnim vrpcama podliježu i povlačenju. Oni povećavaju stajaće pojave u venama. Uspješno će zamijeniti proizvode komprimiranog pletiva, u kojima se sve promiče i točno izračunava. U području gležnja, čvrsto se pričvršćuju na nogu, a dok se kreće prema gore, obujam postupno slabi. To omogućuje plovilima dodatnu potporu, a krv teče bez ikakvih problema kroz vene. I suvremene medicinske suknje, čarape i koljena, za razliku od prethodnih, također su lijepe. Osjetljive, prozirne i izdržljive, sjede dobro na nozi. Posebna.

Vaskularne zvjezdice - je li opasno? Leg zdravlje

Crveni "pauci" na koži - samo kozmetički problem? Ili je vrijeme da odeš do liječnika?

Oslobodite varikozni čvor. Leg zdravlje Dosje o varikoznim žilama

. Tako je krajem prošlog stoljeća u medicini pojavio novi smjer, proučavajući bolesti vena ekstremiteta, flebologiju. Počele su se razvijati nove, minimalno invazivne metode liječenja venske bolesti. Zabintuem varikoza Terapija kompresijom, unatoč impresivnoj dobi (koju je koristio Hipokrat), nije izgubio svoju važnost. Istina, elastični zavoj aktivno nadomješta kompresija donjeg rublja - koljena, čarape, pantyhose. „Terapijski učinak kompresije čarapa je zbog nekoliko mehanizama: Stvara dodatni okvir za bolesne vene, koji onemogućava daljnje širenje, - kaže liječnik, kirurg-phlebologist Xie.
. Počele su se razvijati nove, minimalno invazivne metode liječenja venske bolesti. Zabintuem varikoza Terapija kompresijom, unatoč impresivnoj dobi (koju je koristio Hipokrat), nije izgubio svoju važnost. Istina, elastični zavoj aktivno nadomješta kompresija donjeg rublja - koljena, čarape, pantyhose. „Terapijski učinak kompresije čarapa je zbog nekoliko mehanizama: Stvara dodatni okvir za bolesne vene, koji onemogućava daljnje širenje, - kaže liječnik, kirurg-phlebologist Sergej divni - Odljev noga venska krv se ubrzano nekoliko puta To smanjuje rizik od.. trombi.Kad nošenje komprimiranog lijenog edema ne napreduje. Koža je zaštićena od raznih mehaničkih oštećenja.

Trudnoća: što učiniti s varikoznim žilama? Komplikacije trudnoće

Varikozne vene: uzroci infekcije, prevencije, vježbanja, liječenja

Prevencija varikoznih vena. Leg zdravlje

Varikozne vene: tko je u opasnosti, prevencija bolesti. Vježbe koje će pomoći smanjiti širenje vene na nogama.

Bolest civiliziranih nogu. Leg zdravlje

Jednom u švedske vojnike vojnici su bili zavezani pod koljena: vjerovalo se da zaobljeni, pune teladi simboliziraju snagu i muževnost.

Ne osjećam noge. Leg zdravlje

. Zbog lumena vena varix postupno proširio, njihovi zidovi postaju tanje izvedba ventila je poremećen, što rezultira izobličenja počinje stagnacija ili krv u venski sustav. Varikoza je bolest cijelog tijela, od kojih je očigledna manifestacija promjena vena nogu. Međutim, često se događa da su u istom stanju vene maternice, jajnika, malih zdjelica, velikih i malih usnica i drugih organa. Varikozna bolest je jedna od manifestacija kronične venske insuficijencije, drugim riječima - stagnacija ili perverzija protoka krvi u venskom sustavu. No, najopasnije komplikacije proširenih vena je tromboflebitisa (upala promjena venskih zidova vena sa stvaranjem krvnih ugrušaka) i tromboembolije.

Trudnoća bez varikoznih vena. Briga o sebi u trudnoći

Što trebam učiniti kako bih se zaštitio od varikoznih vena tijekom trudnoće?

Na nogama istine. Nakon isporuke liječimo varikozne vene

Varikoznost: kako se pojavljuje bolest, simptomi, moguće komplikacije. Prevencija, dijagnosticiranje i liječenje bolesti varicijskog noga.

Donje rublje za trudnice: što trebate i što ne. Odjeća, cipele.

. Posebne gaćice za trudnice mogu se zamijeniti s malim pamučnim gaćicama, koje sada nisu problem. Mnoge žene to čine! Stoga, ovu vrstu rublja za trudnice može se zanemariti. Pantyhose za trudnice Proizvedene su normalne i kompresirane (kako bi se spriječile proširene vene). Ako imate rizik od razvoja varikoznih vena, ne možete bez kompresijskih pantyhose. Ali ako su vene sve u redu, pantyhose za trudnice možda neće biti potrebne. Prvo, sada su mnoge trudnice ugodnije hodati u hlačama. I drugo, ovo donje rublje za trudnice može biti zamijenjeno redovitim pantyhose. Pantyhose za trudnice su dobre jer ih se može povući na najveći trbuh. Međutim, uobičajene čarape s mekim izrezom.

Pokret je težak. Postpartumna tromboza. Problemi s.

. U potkožnim vena, samo mali dio krvi teče - samo oko 5%. ali to su vene koje se mogu podvrgnuti varikoznoj transformaciji. Veći dio krvi - do 95% - prolazi kroz duboke vene donje noge i bedro. Duboke vene nalaze se između mišića, koja ih štiti od nekontrolirane ekspanzije, a time i od razvoja varikoznih vena. Krv na venski sustav se diže od dna prema gore, od nožnih prstiju do srca, noseći siromašan kisikom krv za obogaćivanje u plućnoj cirkulaciji do pluća. Svakodnevno pumpa ogromnu količinu krvi, vene imaju sve što vam treba. Zid vene sadrži mnoga glatka mišićna vlakna, pružajući snažno smanjenje vena. Soja.
. Liječnici, ako je potrebno, uvest će određene lijekove ženi koja će inhibirati prekomjerno aktivne procese zgrušavanja. Nakon poroda, ako vam to dopušta stanje mlade majke, morate početi ustajati, hodajući što je ranije moguće. Međutim, anti-embolske čarape u ovom slučaju moraju biti promijenjene u zavoje ili u uobičajenu komprimiranu pletivu. Treba ga nositi nakon poroda ili u postoperativnom razdoblju najmanje 1-2 mjeseca. Ne zaboravite da venska tromboza može biti izbjegnuta ako pažljivo uzimate svoje zdravlje prije nego što zatrudnite. Yana Novikova, phlebologist, Cand. med. Sci., Istraživač na Institutu za kemijsku biologiju i temeljnu medicinu SB.

Ste Zainteresirani Za Proširene Vene

Zašto su leukociti u krvi niži, a što to znači?

Struktura

Niska razina leukocita u krvi zove se leukopenija. Budući da su leukociti u tijelu odgovorni za zaštitne funkcije, njihova niska razina dovodi do smanjenja imuniteta....

trental

Struktura

Opis je aktualan 31/10/2014 Latino ime: Trental ATX kod: C04AD03 Aktivni sastojak: pentoksifilina proizvođač: Aventis Pharma (Indija)strukturaTablete Trental sadrže aktivnu tvar pentoksifilina 100 mg, kao i dodatne tvari: silicijev dioksid, škrob, talk, laktoza i magnezijev stearat....