Iruksovetin gel 50 g čišćenja

Razlozi

Iruksovetin (Iru x ovetynum-gel) za njegu kože životinja

SASTAV I OBLIK OBITELJI

Iruksovetin gel kao aktivne tvari sadrži polietilenglikol 400, polietilenglikol 1500, glicerol, akrilaza (proteolitički enzim kompleks), alantoin, trietanolamin i parafinskog ulja i bijeli vazelin kao pomoćne tvari. U izgledu, pripravak je homogena kremasti poput mase bijelog ili bijelog s žućkastom bojom. Proizvodnji Iruksovetin gel 50 g pakiran u plastične cijevi, poklopi sa cilindričnim poklopac šipke za probijanje membrane u cijevi.

Čišćenje za čišćenje iruksovetina namijenjeno je za njegu kože životinja. Gel učinkovito otapa prljavštinu i mrtve čestice kože te smiruje. Potiče proces regeneracije stanica kože.

Doze i način primjene

Malo količine gela za nanošenje i lagano raspoređivanje na područje kože koje zahtijeva njegu.

Kada se lijek primjenjuje prema ovom priručniku, nuspojave komplikacija kod životinja se obično ne promatraju.

Uz povećanu individualnu osjetljivost životinje na komponente lijeka i pojavu alergijskih reakcija, uporaba Iruksovetina je zaustavljena.

Pojedinačna preosjetljivost na komponente lijeka. Bolesti krvi (hemolitička žutica, panmielopatija) u anamnesti životinje.

Upotreba Iruksovetina ne isključuje uporabu lijekova za etiotropnu i patogenetsku terapiju, osim lokalnih preparata, s obzirom na moguće smanjenje njihove učinkovitosti.

Kada radite s Iruksovetinom, trebate slijediti opća pravila osobne higijene i sigurnosne tehnike za rad s lijekovima.

Lijek treba čuvati u zapečaćenoj ambalaži proizvođača, odvojeno od hrane i hrane za životinje, na suhom mjestu zaštićenom od svjetlosti, izvan dosega djece, pri temperaturi od 5 ° C do 20 ° C. Rok trajanja, ako je pohranjen, je 3 godine od datuma proizvodnje.

U katalogu trgovine za kućne ljubimce "Tail" postoji širok raspon Goodmanovih lijekova. Kupite Iruksovetin gel 50 g čišćenja po povoljnoj cijeni koju možete kupiti na našoj internetskoj trgovini ili maloprodajnim trgovinama za kućne ljubimce u Kraljici. Nazovite broj: +7 (498) 505-45-75

All-ukrajinski forum ljubitelja ukrasnih štakora

Izbornik za navigaciju

Korisničke reference

oglas

Korisničke informacije

Potreban je Iruksovetin.

Poruke 1 stranica 28 od 28

Podijeli ovo12010-12-27 21:06:16

  • Autor: o-netzumi
  • član
  • Mjesto: Evpatoria
  • Registriran od: 2009-08-15
  • Pozivnice: 0
  • 0 postova
  • Spol: žensko
  • Dob: 39 [1979-06-07]
  • Provedeno na forumu:
    2 dana 12 sati
  • Zadnji posjet:
    2013-09-01 06:29:09

Korisnici Foruma, vrlo je potrebno pomoći u pronalaženju masti Iruksovetin, vetpreparat za liječenje gnojnih rana.

U velikim gradovima vjerojatno je. Ja ću prenijeti novac za kupnju i prosljeđivanje.

Podijeli ovo22010-12-27 22:53:16

  • By: nikta
  • član
  • Mjesto: Donjeck
  • Registriran od: 2009-08-26
  • Pozivnice: 0
  • Postovi: 0 Članovi:
  • Spol: žensko
  • Provedeno na forumu:
    2 mjeseca 27 dana
  • Zadnji posjet:
    2018-06-09 22:00:34

Sutra ću pogledati u Donetsku.
I samo levomeck - nije li to? Također je za gnojne rane.

Podijeli ovo32010-12-27 23:52:14

  • Autor: o-netzumi
  • član
  • Mjesto: Evpatoria
  • Registriran od: 2009-08-15
  • Pozivnice: 0
  • 0 postova
  • Spol: žensko
  • Dob: 39 [1979-06-07]
  • Provedeno na forumu:
    2 dana 12 sati
  • Zadnji posjet:
    2013-09-01 06:29:09

Koristimo Levomelycol, ali trebamo nešto jače. Moskovski doktor teologije Volkova visoko preporučuje ovaj lijek u našem slučaju.

Podijeli ovo42010-12-28 09:40:33

  • Autor: Veda
  • član
  • Mjesto: Kyiv, Nivki
  • Registriran od: 2010-01-20
  • Pozivnice: 0
  • Postovi: 0 Članovi:
  • Spol: žensko
  • Dob: 35 [1983-02-13]
  • Provedeno na forumu:
    1 mjesec 8 dana
  • Zadnji posjet:
    2016-08-27 09:05:11

o-netzumi, Tražio sam na internetu, pitao sam svoje prijatelje o Kurenivki - nemamo ga. Imamo ljudski analog - Iruksol, našao ga je u Odesi u mrežnoj ljekarni iu Kijevu iz ruke u ruku. U redu je. 300 UAH.
Nisam našao Iruksol u uobičajenoj ljekarni, a ljekarnik je rekao da čak i nije imao na mreži.
Pitat ću neke od liječnika koje znam, možda netko u osobnim zalihama.

Podijeli ovo52010-12-28 10:57:41

  • By: nikta
  • član
  • Mjesto: Donjeck
  • Registriran od: 2009-08-26
  • Pozivnice: 0
  • Postovi: 0 Članovi:
  • Spol: žensko
  • Provedeno na forumu:
    2 mjeseca 27 dana
  • Zadnji posjet:
    2018-06-09 22:00:34

U Donjecku nije u vetapteku. Rečeno mi je da nije isporučen u Ukrajinu. Zato potražite zamjene ili možda netko iz Rusije pristane na pomoć.

Podijeli ovo62010-12-28 10:59:58

  • Autor: Srebrna tišina
  • Admin Paranoid
  • Mjesto: Kijev
  • Registriran od: 2009-11-14
  • Pozivnice: 0
  • Postovi: 0 Članovi:
  • Spol: žensko
  • Dob: 24 [1993-08-30]
  • ICQ: 415962964
  • Provedeno na forumu:
    2 mjeseca 19 dana
  • Zadnji posjet:
    2018-06-05 22:55:49

i u Kijevu nije. dobavljači vet. droga kažu da nije.
da, ili uzmi Iruksol, ili kupiti u Rusiji.

Uredio Silver Silence (2010-12-28 11:00:38)

Podijeli ovo72010-12-28 11:30:21

  • Autor: o-netzumi
  • član
  • Mjesto: Evpatoria
  • Registriran od: 2009-08-15
  • Pozivnice: 0
  • 0 postova
  • Spol: žensko
  • Dob: 39 [1979-06-07]
  • Provedeno na forumu:
    2 dana 12 sati
  • Zadnji posjet:
    2013-09-01 06:29:09

Hvala ti, djevojke! Mi ćemo uzeti iz Msk.

Podijeli ovo82010-12-28 12:09:05

  • Autor: Елена
  • član
  • Mjesto: Odessa
  • Registriran od: 2009-08-17
  • Pozivnice: 0
  • Postovi: 294
  • Spol: žensko
  • Dob: 28 [1990-03-11]
  • ICQ: 425772154
  • Provedeno na forumu:
    7 dana 6 sati
  • Zadnji posjet:
    2014-03-25 18:39:01

A u Odesi, nitko nema: dontknow:

Podijeli ovo92010-12-28 21:33:38

  • Autor: Pyatihatochka
  • član
  • Mjesto: Ukrajina, Kharkiv
  • Registriran od: 2009-08-14
  • Pozivnice: 0
  • Postovi: 0 Članovi:
  • Spol: žensko
  • Dob: 37 [1980-11-14]
  • Provedeno na forumu:
    1 mjesec 28 dana
  • Zadnji posjet:
    2013-10-15 19:28:31

Ovdje je pronađena takva vrsta. Pa, možda malo udobnosti, ako se ne vidi. http://ratforum.ru/index.php/topic,3372... # msg172185

Podijeli ovo102010-12-28 21:43:32

  • Autor: o-netzumi
  • član
  • Mjesto: Evpatoria
  • Registriran od: 2009-08-15
  • Pozivnice: 0
  • 0 postova
  • Spol: žensko
  • Dob: 39 [1979-06-07]
  • Provedeno na forumu:
    2 dana 12 sati
  • Zadnji posjet:
    2013-09-01 06:29:09

Podijeli ovo112010-12-28 23:12:31

  • Ira
  • član
  • Mjesto: Kijev
  • Registriran od: 2009-11-01
  • Pozivnice: 0
  • Postovi: 0 Članovi:
  • Spol: žensko
  • Skype: zankoveckoj
  • Provedeno na forumu:
    2 dana 5 sati
  • Zadnji posjet:
    2018-05-21 08:33:51

Marin, potraga je tako dao u Kijevu na ulici. Maršal Grechko se može naći. Sutra mogu nazvati tamo
Veda, dajte, pliz ssil iz ruke u ruku, ili kontakte o Iruksol

Uredio Ira (2010-12-28 23:45:18)

Podijeli ovo122010-12-29 09:39:32

  • Autor: Veda
  • član
  • Mjesto: Kyiv, Nivki
  • Registriran od: 2010-01-20
  • Pozivnice: 0
  • Postovi: 0 Članovi:
  • Spol: žensko
  • Dob: 35 [1983-02-13]
  • Provedeno na forumu:
    1 mjesec 8 dana
  • Zadnji posjet:
    2016-08-27 09:05:11

Ponuda: Iruksol (iruxol) kupiti u Kijevu za veleprodajnu (nisku) cijenu, na lageru
Iruksol (Iruxol) mast kupiti u Kijevu po niskoj cijeni (+ dostave u Kijevu). (063) 7790998, Kyiv. Iruksol (Iruxol) mast upotrebljava za najučinkovitije liječenje dekubitusa, proširenih i trofičkih čireva, opeklina, dijebetičkog stopala 1-3 stupnjeva, sitosterin, gangrenu, razderotina, dijabetes, nakon ozračivanja i drugih rana. Nema analoga. Ostali lijekovi s niskim cijenama i isporuku u ruci. Cytotec (mizoprostol) Mizoteks (Misodex), varenicline (Champix)) Gemaza, kolhicin, kortizon acetat (Cortone aceto), Debridat (debridat), Gutron (gutron), Bactroban ( bakroban), Sinakten, Dona (DONA).
Kontakt osoba ili organizacija: AlexMED
Zemlja: svaka zemlja
grad:
adresa:
Telefon: 0637790998
E-mail: [email protected]

Podijeli ovo132010-12-29 09:47:13

  • Autor: Veda
  • član
  • Mjesto: Kyiv, Nivki
  • Registriran od: 2010-01-20
  • Pozivnice: 0
  • Postovi: 0 Članovi:
  • Spol: žensko
  • Dob: 35 [1983-02-13]
  • Provedeno na forumu:
    1 mjesec 8 dana
  • Zadnji posjet:
    2016-08-27 09:05:11

Evo, o Aleksandru je pronašao ovaj savjet na vet.ua (dao je vezu s njegovim oglasom, ovdje je djevojka otkazana):
Hvala svima za savjete. Jučer sam kupio sve iste Iruksol cijena-270 UAH. Kupio sam savjet od vitushka28 od Aleksandra. Znači možda se možete prijaviti za njega. Rok trajanja je dobar, ambalaža nije otvorena. Tema se vjerojatno može učiniti ili u nevažnom.
Nažalost, ovo je rasprava prije godinu dana - 12.01.2010

Podijeli ovo142010-12-29 21:48:31

  • Autor: Kira
  • šumar ©
  • Od: Ukrajina, Odessa.
  • Registriran od: 2009-08-08
  • Pozivnice: 0
  • Postovi: 0 Članovi:
  • Spol: žensko
  • Dob: 27 [1990-07-31]
  • Provedeno na forumu:
    14 dana 11 sati
  • Zadnji posjet:
    2017-05-20 13:04:43

Zapravo, Iruksol već dugo nije službeno uvezen u Ukrajinu. Nije godinu, ni dva ili pet godina.
Danas sam posebno pogledao bazu podataka i zatražio voditelja odjela za recept.
Dakle, ako negdje postoji nešto, tada postoji upitna zakonitost i kvaliteta.
U stvari nema analogija. Što se mene tiče, u njima nema komponente, koja je temelj Iruksola.

Podijeli ovo152010-12-29 22:13:54

  • Autor: o-netzumi
  • član
  • Mjesto: Evpatoria
  • Registriran od: 2009-08-15
  • Pozivnice: 0
  • 0 postova
  • Spol: žensko
  • Dob: 39 [1979-06-07]
  • Provedeno na forumu:
    2 dana 12 sati
  • Zadnji posjet:
    2013-09-01 06:29:09

C sutra za liječenje Nose poduzima Alina Aleksandrovna, slijedit ćemo njezine obveze. Vjerojatno će podići nešto iz raspoloživih priprema-analoga ili njihova kombinacija. Volkova je posebno govorio o nužnosti Iruksovetina, čekat ćemo rješenje AA.

Zahvaljujem svima koji su odgovorili na moj zahtjev!
Pročitao sam recenzije na Internetu i o Iruksolu, io Iruksovetu, kažu, zaista radi čuda.

Podijeli ovo162010-12-31 08:40:06

  • Autor: runa
  • administrator
  • Mjesto: Donjeck
  • Registriran od: 2009-08-15
  • Pozivnice: 0
  • Postovi: 0 Članovi:
  • Spol: žensko
  • ICQ: 41707184
  • Provedeno na forumu:
    6 mjeseci 0 dana
  • Zadnji posjet:
    2018-05-27 22:04:51

Pročitao sam recenzije na Internetu i o Iruksolu, io Iruksovetu, kažu, zaista radi čuda.

Da. samo naše. i nisu obnovili licencu, i Iruksol nije uvezen u Ukrajinu već nekoliko godina. u Rusiji, također.
i kupiti u Europi bez recepta je nestvarno. Pokušao sam više od jednom.

Isprobajte mamu. Zapravo, nije mnogo gora od Iruksola.
Ja sam valcer koji prljavim prstima spašava pomoću mumije. i tamo je kost bila gotovo trulo u to vrijeme.

Podijeli ovo172010-12-31 08:56:25

  • Autor: runa
  • administrator
  • Mjesto: Donjeck
  • Registriran od: 2009-08-15
  • Pozivnice: 0
  • Postovi: 0 Članovi:
  • Spol: žensko
  • ICQ: 41707184
  • Provedeno na forumu:
    6 mjeseci 0 dana
  • Zadnji posjet:
    2018-05-27 22:04:51

iako sam pronašao druge informacije.
Iruksol, koji je uvezao za nas, proizvodi Hrvate (pliva) pod licencom njemačke tvrtke. u 2004. godini knoll je povukao licencu. odnosno jednostavno je prestao proizvoditi tamo, odakle smo bili uvezeni.
U ovom trenutku Iruksol proizvodi samo Smith nećak

Podijeli ovo182010-12-31 11:09:47

  • Autor: Srebrna tišina
  • Admin Paranoid
  • Mjesto: Kijev
  • Registriran od: 2009-11-14
  • Pozivnice: 0
  • Postovi: 0 Članovi:
  • Spol: žensko
  • Dob: 24 [1993-08-30]
  • ICQ: 415962964
  • Provedeno na forumu:
    2 mjeseca 19 dana
  • Zadnji posjet:
    2018-06-05 22:55:49

možemo kupiti od hereruksola (onog u kojem kloramfenikol). Euro-ljekarna prodaje onu koju proizvodi Smith Nećak. Rusi nas često naređuju uz pomoć Euro-ljekarne. kao da se ne žale.

Podijeli ovo192010-12-31 15:06:46

  • Autor: o-netzumi
  • član
  • Mjesto: Evpatoria
  • Registriran od: 2009-08-15
  • Pozivnice: 0
  • 0 postova
  • Spol: žensko
  • Dob: 39 [1979-06-07]
  • Provedeno na forumu:
    2 dana 12 sati
  • Zadnji posjet:
    2013-09-01 06:29:09

Djevojke, promijenili smo situaciju. Iruksol Nosik više nije potreban, jer Alina nije dijagnosticirala apsces, već malignu destruktivnu (tako čini) tumor. Samouništenja. Nerazumljivo, jer je postao vrlo dubok. Plus urolitijaza.

Ovim okretom, mast za zacjeljivanje rana - to je mrtva perultica. Sada je pitanje hoće li nastaviti liječenje ili zaustaviti patnju koju mu tumor daje.

I ja ću se sjetiti o mumiji za budućnost.

Podijeli ovo202010-12-31 15:37:48

  • Autor: Srebrna tišina
  • Admin Paranoid
  • Mjesto: Kijev
  • Registriran od: 2009-11-14
  • Pozivnice: 0
  • Postovi: 0 Članovi:
  • Spol: žensko
  • Dob: 24 [1993-08-30]
  • ICQ: 415962964
  • Provedeno na forumu:
    2 mjeseca 19 dana
  • Zadnji posjet:
    2018-06-05 22:55:49

ako je sve stvarno tako, onda se zvijer mora spavati, čini mi se. =
ali na temelju čega je dijagnoza?

Podijeli ovo212010-12-31 16:22:44

  • Autor: o-netzumi
  • član
  • Mjesto: Evpatoria
  • Registriran od: 2009-08-15
  • Pozivnice: 0
  • 0 postova
  • Spol: žensko
  • Dob: 39 [1979-06-07]
  • Provedeno na forumu:
    2 dana 12 sati
  • Zadnji posjet:
    2013-09-01 06:29:09

Činjenica da je to tumor, AA. dijagnosticira se na temelju pregleda. Da biste odredili točan tip, morate napraviti histologiju. urolitijaza - na temelju analize urina.
Krv nije prošla, sada je zvijer slaba. X-zrake mogu biti, ali mislim da je potrebno. On i tako malo ostaju. Ako živite - na lijekove i lijekove protiv bolova. Ne znam.

Podijeli ovo222010-12-31 20:41:59

  • Autor: runa
  • administrator
  • Mjesto: Donjeck
  • Registriran od: 2009-08-15
  • Pozivnice: 0
  • Postovi: 0 Članovi:
  • Spol: žensko
  • ICQ: 41707184
  • Provedeno na forumu:
    6 mjeseci 0 dana
  • Zadnji posjet:
    2018-05-27 22:04:51

možemo kupiti od hereruksola (onog u kojem kloramfenikol). Euro-ljekarna prodaje onu koju proizvodi Smith Nećak. Rusi nas često naređuju uz pomoć Euro-ljekarne. kao da se ne žale.

ali je sigurno uvezeno ilegalno.
i nema jamstva da je on pravi

Podijeli ovo232011-01-05 19:31:33

  • Autor: o-netzumi
  • član
  • Mjesto: Evpatoria
  • Registriran od: 2009-08-15
  • Pozivnice: 0
  • 0 postova
  • Spol: žensko
  • Dob: 39 [1979-06-07]
  • Provedeno na forumu:
    2 dana 12 sati
  • Zadnji posjet:
    2013-09-01 06:29:09

Idem na stranicu i vidim nekoliko dana već Temko, koji je izgubio svoju važnost. Nekako je povijest naše bolesti proletjela nad dvije teme, potrebno je prekinuti.

2. siječnja 2011. Nosik zaspati zauvijek, i nadam se da mu je to lako. Ova odluka koju sam preuzeo nakon što je njegovo stanje počelo pogoršavati, iako je bio pod budnim okom Aline Aleksandrovne i primio je liječenje. Zahvaljujući svima koji su pomogli savjetima ili pokušali pomoći, traže informacije o Iruksovetini.

Podijeli ovo242011-01-05 20:56:34

  • Autor: KARE
  • član
  • Mjesto: Kharkiv
  • Registriran od: 2009-08-14
  • Pozivnice: 0
  • Postovi: 0 Članovi:
  • Spol: žensko
  • Provedeno na forumu:
    23 dana 0 sati
  • Zadnji posjet:
    2015-12-08 20:51:59

o-netzumi
Marin, sućut ((

Podijeli ovo252011-01-05 21:15:59

  • Autor: Veda
  • član
  • Mjesto: Kyiv, Nivki
  • Registriran od: 2010-01-20
  • Pozivnice: 0
  • Postovi: 0 Članovi:
  • Spol: žensko
  • Dob: 35 [1983-02-13]
  • Provedeno na forumu:
    1 mjesec 8 dana
  • Zadnji posjet:
    2016-08-27 09:05:11

Loša stvar. To je previše loš

Podijeli ovo262011-01-05 21:50:56

  • By: nikta
  • član
  • Mjesto: Donjeck
  • Registriran od: 2009-08-26
  • Pozivnice: 0
  • Postovi: 0 Članovi:
  • Spol: žensko
  • Provedeno na forumu:
    2 mjeseca 27 dana
  • Zadnji posjet:
    2018-06-09 22:00:34

Dječak je bio iscrpljen. Sada je tamo gdje nema boli.
Marinochka, borila si se najbolje što možeš. Ali nismo svemoćni. Prihvati moje sućut.

Iruksovetin gel recenzije

Čini se dobro na osjetilima, omekšava, vlaži, ne zhirnitsya, ali zorka čini se da je bolje. Možda griješim. ovaj kozmetički i zora liječi

"Izvrsno vrhnje! Preporučujem!" Napisali su da "Zorka" tretira ono što može izliječiti ako je njezin sastav vazelin i voda? Normalan "denar" "ova Zorka krema".

Osjećaj nježnosti kreme opravdava svoje ime, jednostavno, ugodno i zaglađuje bore. I ne klevetite zoru samo za druge svrhe dobro radi!

Gdje kupiti ovu kremu? Mogu li bez isporuke?

Krema se može kupiti u bilo kojoj trgovini za kućne ljubimce ili naručiti tamo. To je približno od 160r do 190r. Koristim ga svakodnevno tijekom dana i navečer, naročito zimi, to štedi mnogo, jer su zimske na našem sjeveru oštre.

Iruksovetin gel, 50 g

Iruksovetin gel, 50 g

Namijenjen je za njegu kože životinja, učinkovito otapa prljavštinu i mrtve čestice kože, potiče proces regeneracije

  • Članak:
  • Na lageru: Nije na lageru

SASTAV I OBLIK OBITELJI

Iruksovetin gel kao aktivne tvari sadrži polietilenglikol 400, polietilenglikol 1500, glicerol, akrilaza (proteolitički enzim kompleks), alantoin, trietanolamin i parafinskog ulja i bijeli vazelin kao pomoćne tvari. U izgledu, pripravak je homogena kremasti poput mase bijelog ili bijelog s žućkastom bojom. Proizvodnji Iruksovetin gel 50 g pakiran u plastične cijevi, poklopi sa cilindričnim poklopac šipke za probijanje membrane u cijevi.

Indikacija

Čišćenje iruksovetinskog gela namijenjeno je za njegu kože životinja. Gel učinkovito otapa prljavštinu i mrtve čestice kože te smiruje. Potiče proces regeneracije stanica kože.

Doze i način primjene

Malo količine gela za nanošenje i lagano raspoređivanje na područje kože koje zahtijeva njegu.

OŠTEĆENE UČINKE

Kada se lijek primjenjuje prema ovom priručniku, nuspojave komplikacija kod životinja se obično ne promatraju.

Uz povećanu individualnu osjetljivost životinje na komponente lijeka i pojavu alergijskih reakcija, uporaba Iruksovetina je zaustavljena.

KONTRAINDIKACIJE

Pojedinačna preosjetljivost na komponente lijeka. Bolesti krvi (hemolitička žutica, panmielopatija) u anamnesti životinje.

POSEBNE UPUTE

Upotreba Iruksovetina ne isključuje uporabu lijekova za etiotropnu i patogenetsku terapiju, osim lokalnih preparata, s obzirom na moguće smanjenje njihove učinkovitosti.

Kada radite s Iruksovetinom, trebate slijediti opća pravila osobne higijene i sigurnosne tehnike za rad s lijekovima.

UVJETI ČUVANJA

Lijek treba čuvati u zatvorene ambalaže proizvoda, osim hrane i za životinje, na suhom mjestu, zaštićeno od svjetla, doći djece, na temperaturi od 5 ° C do 20 ° C Rok trajanja, ako je pohranjen, je 3 godine od datuma proizvodnje.

Da biste mogli napisati recenziju, morate biti registrirani.

Masti i gelovi za vanjske aplikacije za životinje.

Razne ozljede, rane i kožne lezije često se javljaju kod životinja. Mogu biti uzrokovane

gljivične infekcije ili se dobivaju mehaničkim sredstvima. Rezovi i opekotine glavni su dirigenti patogenih bakterija pa je tako važno poduzimati pravovremene i učinkovite mjere za njihovo liječenje i liječenje.

Mast za ozdravljenje je aktualna i za manje ozljede jer sadrži ljekovite komponente koje ne dopuštaju patogenim organizmima prodor u zahvaćena tkiva. Ako ne primjenjujete takav lijek, rana može početi gnjaviti, postati upaljeno i uzrokovati više boli vašem ljubimcu.

U kojim slučajevima je potrebno liječenje s mastima

Kada životinja razvije kožne lezije, od najveće je važnosti najprije odrediti njihovu prirodu. Potrebno je obratiti pozornost na veličinu lezija. Poraz može biti:

lokalizirana (mala rana, mrlja ili abrazija);
generaliziran (značajan dio kože je oštećen).

Postoje sljedeće vrste bolesti i ozljeda koje zahtijevaju uporabu masti za liječenje životinja:

Rane su kršenje integriteta kože. Uzroci mogu biti loša skrb o ljubimcima ili grubo rukovanje. Pas ili mačka može se ozlijediti dok hodate na ulici ili kao rezultat borbe s nekom drugom životinjom.
Metoda liječenja opeklina ovisi o veličini lezije. Kada se preporučam upotrijebiti mast, u teškim slučajevima potrebna je složena terapija koja uključuje čitavu skupinu lijekova.
Ekcem utječe na epidermalni sloj. Znakovi bolesti su najjači svrbež i crvena mjesta s jasnim granicama na koži.
Dermatitis je upala svih slojeva kože. S ovom bolešću nema osipa. Uzrok može biti zanemariv ekcem, kao i smrzotine, alergiju na lijekove i opekline.

Važno je zapamtiti da se svaka vanjska mast za životinje primjenjuje u tankom sloju, ne blokirajući pristup kisiku na koži. Ako se ne pridržavate ovog pravila, lijek neće imati odgovarajući učinak.

Mast Iruksovetin

Iruksovetin je antibakterijski medicinski proizvod u obliku masti namijenjen za lokalno liječenje rana i kožnih bolesti bakterijske etiologije kod pasa i mačaka.

Iruksovetin ima antimikrobno, protuupalno, proteolitičko djelovanje. Lijek djeluje protiv gram-pozitivnih i gram-negativnih mikroorganizama: Staphylococcus, Streptococcus, Pseudomonas i Escherichia coli, Proteus i drugih mikroorganizama koji izazivaju rane infekcije..
Mast lako prodire u tkivo bez oštećenja bioloških membrana.
U prisutnosti gnojova i nekrotičnog tkiva sačuvane su farmakološka svojstva masti.
sastojci:
- kloramfenikol - antimikrobni agens širokog spektra;
- metiluracil - regenerator, akcelerator procesa stanične regeneracije i
liječenje oštećenih tkiva;
- proteolitički enzimski kompleks - brzo čišćenje rane
nekrotične i gnusne mase, potiče iscjeljenje
rane bez ožiljaka; kao pomoćne tvari:
- hidrofilna mast baza - učinkovito apsorbira toksine i proizvode
dezintegracija tkiva, pomaže očistiti ranu, ukloniti lokalnu tkivnu toksemiju.
Indikacije i redoslijed primjene: Iruksovetin koristi za lokalno liječenje festering rane, ogrebotine, ogrebotina, dekubitus, dugo zacjeljivanje čireva, rana od opeklina zaraženo mješoviti mikroflore i ostale lezije i upalnih bolesti kože bakterijskog podrijetla.
Prije nanošenja masti, obrađuje se površina rane. Zatim nanesite tanki sloj masti na zahvaćenu površinu, potpuno ga zatvarajući.
Liječenje se provodi dnevno 1-2 puta dnevno tijekom 5-10 dana, ovisno o težini i tijeku bolesti.
Za davanje u Iruksovetina gnojnim šupljini ih impregniran gazu i puni u slabo ili namotana prethodno zagrijavanje na 35-36 mast ° C, uvodi se putem katetera (odvodne cijevi) štrcaljkom.
Mast nema nuspojava i ne uzrokuje komplikacije kada se primjenjuju u skladu s ovom uputom.

Mast "Levomekol"

Levomikol mast s antimikrobnim, protuupalnim djelovanjem i djelovanjem na regeneraciju tkiva za vanjsku upotrebu.

Sastojci: kloramfenikol, metiluracil.

Farmakološko djelovanje: kombinirani pripravak.

Ima antimikrobni i neki protuupalni učinak, potiče proces obnavljanja tkiva.

Djeluje protiv Gram-pozitivnih i Gram-negativnih mikroorganizama - Staphylococcus spp., Pseudomonas aeruginosa i Escherichia coli.

U prisutnosti gnojova i nekrotičnih masa, očuvana je antibakterijska aktivnost lijeka.

Upute za uporabu: lokalno liječenje gnojnih rana zaraženih mješovitom florom.

Režim doziranja: preparat je impregniran sterilnim gazećim tijelima koji slabo ispunjavaju ranu.

Moguće je ubrizgavanje lijeka u gnojni šupljine kroz kateter (odvodnu cijev) pomoću štrcaljke. U tom slučaju mast se predgrijava na 35-36 ° C.

Oblaci se izvode svaki dan dok rana ne bude potpuno očišćena od gnojnih nekrotičnih masa.

Nuspojava: moguće je razviti alergijske reakcije u obliku kožnih osipa.

Kontraindikacije: preosjetljivost na komponente lijeka.

Posebne upute: lijek treba koristiti u prvoj (purulentno-nekrotičnoj) fazi procesa rane.

Streptocidna mast 10%

Farmakološka svojstva: antimikrobna; pomaže u smanjenju sekrecije; ubrzava proces regeneracije oštećenog tkiva.

Sastav proizvoda: streptokid i mast baze.

Primjena i doza: mast se nanosi na oštećeno područje kože 1-2 puta dnevno prije iscjeljenja.

Korištenje lijeka ne uzrokuje komplikacije.

Nema kontraindikacija.

Proizvod: mast

Uvjeti skladištenja: Skladištiti na suhom, zaštićenom od laganog mjesta pri temperaturi od 10 do 25 ° C.

Mastiet Forte

Sastojci: Oksitetraciklin; neomicin; bacitracin; prednizolon.

Mastiet Forte mogu se koristiti za pse i mačke za bakterijske bolesti ušnih školjaka.

Pokazatelj: za liječenje kliničkog i subkliničkog mastitisa tijekom dojenja kod krava.

Pokazano je za pse i mačke za liječenje otitis i infekcija kože.

Dosirova and prmenenie: za liječenje mastitisa kod krava.

Sadržaj 1 šprice ubrizgava se u pogođeni četvrt mlijeka odmah nakon mužnje. Ako je potrebno, ponovite postupak nakon 24 sata.

Za liječenje otitis u pasa i mačaka: tretirati unutarnju zahvaćenu površinu dlake 1 puta dnevno, u slučaju kroničnog tijeka preporučuje se povećanje mnoštva.

Za liječenje kožnih infekcija: zahvaćena područja kože tretiraju se 2 puta dnevno primjenom aplikacija.

Za liječenje balanopostitisa: umetnite sadržaj jedne štrcaljke u prepucijsku vrećicu i koristite laganu masažu kako biste ravnomjerno rasporedili lijek.

Kontraindikacije: nemojte koristiti životinje s preosjetljivosti na komponente u formulaciji.

Pikhtoin mast za liječenje lezija kože različitih etiologija.

Kada se primjenjuje na kožu, Pihtoin prodire kroz žlijezde lojnice i djelomično međučestijelne prolaze. U žlijezdama i međustaničnim tečevima, mast prelazi u topljivi i postupno apsorbira, pridonosi vazodilataciji, poboljšanju opskrbe krvlju i ubrzavanjem resorpcije upalnih produkata.

Indikacije za uporabu: rane, opekotine, traumatsko oštećenje tkiva, ekcem, dermatitis, bursitis, modrice, mastitis, papiloma, čireva.

Kontraindikacije i nuspojave: ne.

Doziranje i primjena: Mast nanosi tanko na čistom bijelom krpom ili gazom, koji je prethodno bio premazan s pogođenom području tijela, a zatim armiranje krpom pripremne zavojem. Oblačenje se vrši 1-2 puta dnevno.

Pihtoin se nanosi tanki sloj izravno na zahvaćeno područje, lagano trljajući mast u susjednu zdrava koža.

Kod modrica i mastitisa primjenjuju se dodatna sredstva za zagrijavanje.

Mast NM za liječenje kože.

Pomast Yam je aktivna u prisutnosti podražaja trichophytosis i miris, on je učinkovit u ekcemi, smrti i druge bolne kože. Bxodyaschie u coctav Mazi komponenty obladayut akapitsidnoy i fungitsidnoy aktivnoctyu, A takzhe antatsidnym, anticepticheckim, kepatoliticheckim, opor cvoyctvami chto cpocobctvuet byctpeyshemu vyzdopovleniyu. Proizvod ne ukazuje na perverzni i nerazorni učinak.

Upozorenja za uporabu: ekcem, povraćanje, trifofnost i druga bolna koža.

R-oznake: visoka osjetljivost na komponente uređaja.

Pobochnye yavleniya: TIJEKOM ppimenenii ppepapata coglacno nactavleniyu, pobochnyx yavleny i oclozhneny NE nablyudaetcya.

Doze i način uzimanja: prije korištenja maske, oni se ukusno savijaju, sve dok duljina vremena može promatrati protok energije u e-stanicama skupština.

MaZ nanocyat tonkim cloem, clegka vtipaya nA popazhenny uchactok c zaxvatom Po pepifepii 2-4 cm zdopovoy kozhi.

Proširenje šalica i klirens vijka nisu potrebni.

Obrada se provodi 1-2 puta dnevno prije odvajanja kutije. Uobičajeno 7-10 dana, posjećene ustanove puštene su iz kolijevke, au njima postoji i pentakl. Nakon 10 dana, nakon obrade, temeljito su mikroskopske testove čahura iz izložene kože. Kada ignorira padaline, svjetlo se isključuje.

Mješavina ihtiol.

Ichtil ima protuupalno, lokalno anestetik, antiseptičko, keratoplastično i antiparazitsko djelovanje. Kada se primjenjuje na rane, mast sužava krvne žile, smanjuje izlučivanje i ubrzava regeneraciju oštećenog tkiva.

Indikacije: opekline, rane, ekcemi, dermatitis, furunculosis, pioderma, artritisa, neuralgije, tendinitis, tendovaginitis, burzitis, mastitisa.

Kontraindikacije i nuspojave: ne.

Doziranje i način primjene: mast se ravnomjerno nanosi na zahvaćenu površinu. Lijek se koristi 1-2 puta dnevno dnevno, ili nakon 1 - 2 dana, sve do oporavka.

Mješavina kamfora

Sastav: kamfor, vazelin i lanolin.

Indikacija: artritis, tendovaginitis, bursitis, miozitis, upalu kože i mišića.

Kontraindikacije i nuspojave: ne.

Doze i način primjene: Lijek se primjenjuje izvana u obliku trljanja. Mast se nanosi tankim slojem na koži i utrlja laganim masažnim pokretima 2-3 minute. Liječenje se ponavlja 1-2 puta dnevno do oporavka.

Sumporna mast

Sumporni sumpor ima protuupalno, antimikrobno i antiparazitsko djelovanje.

Sastav: vazelin, sumpor.

Indikacije za uporabu: bolesti kože različitih etiologija.

Kontraindikacije i nuspojave: ne.

Doze i način primjene: mast se primjenjuje izvana primjenom tankog ravnog sloja na zahvaćenu površinu 1-2 puta dnevno, do obnavljanja.

Serno-salve mast

Sastojci: istaloženi sumpor, kora breskve i vazelina.

Indikacije: svrab, dermatitis, ekcem.

Kontraindikacije i nuspojave: ne.

Doze i način primjene: mast se primjenjuje izvana primjenom tankog ravnog sloja na zahvaćenu površinu 1-2 puta dnevno, do oporavka.

Aversectin mast

Pripravak: 0.05% masti aversektinovaya - koji sadrži lijek u svom sastavu aktivne tvari aversectin C (0,05%) i pomoćnih tvari (-1500 polietilen oksida, polietilen oksid-400 i destilira glicerin), te je masa homogene teksture s žućkasto bijele sjena boje s slabim specifičnim mirisom.

Nekretnine: aversectin C akaricid-insekticida kontakt i sistemsko djelovanje, djeluje protiv ličinki i odraslih fazama razvoja sarkoptoidnyh demodectic grinja i grinje, a kukci koji su parazitski na pasa, mačaka, životinja sa krznom i zečeva.

Mehanizam djelovanja aversektina C je njegov utjecaj na struju kloridnih iona kroz membrane živčanih i mišićnih stanica parazita, što dovodi do paralize i smrti.

Doziranja: životinje pacijenta Sarkoptoz, notoedrozom, demodicosis prethodno izrezati lezije u temeljnom bojom ukloni grudice i scabs i zatim nanosi tanki sloj masti i snažno protrlja (četka) u pogođenim područjima.

Da bi se spriječilo lizanje ljekovitih životinja, životinje se stavljaju na vratni ovratnik, njušku ili učvršćuju čeljusti pletenicama).

Liječenje se provodi 2-5 puta s intervalom od 5-7 dana prije kliničkog oporavka životinje, što potvrđuje dva negativna rezultata mikroskopskih istraživanja.

Životinje s velikim područjima kožnih oštećenja tretirane su u dvije doze u intervalima od jednog dana, primjenom masti prvo do jedne polovice zahvaćene površine prtljažnika, a potom na drugu.

Uz prigušeno stanje ukočenosti pasa, mačaka, krznene životinje i zečeva, vanjski čulični kanal čisti se od krzna i korica mokrom krpom, a zatim nanosi mast svakom uhu. Djeteta se preklopi na pola i lagano masirati. Mast nužno tretira oba uha.

S individualnom osjetljivošću životinje na aversektin i pojavom znakova iritacije kože, obradom se zaustavi, mast se ukloni četkom i isperu vodom. Pacijenti s infektivnim bolestima, preživljavaju i ublažene životinje, trudne i dojilje, kao i štence i mačiće mlađe od 2 mjeseca ne podliježu liječenju.

Mast BAKSINOVAYA

Pripravak: sadrži biomaccu mikpoopganizmov Halobacterium halobium, kotopye cintezipuyut komplekc biologichecki aktivnyx veschectv: belki, peptidy, kapotinoidy, polivitaminy, nezamenimye aminokicloty, minepalnye komponenty, lipidi.

Indikacije: MAZ bakcinovuyu ppimenyayut Kako depmatologicheckoe i panozazhivlyayuschee cpedctvo za lecheniya octpyx i xponicheckix depmatozov (depmatity, epozii, ekzemy, cuxoct kozhi) i posude (: xipupgicheckix kecapevo cechenie, kupipovanie xvoctov i ushey) tpavmaticheckix (popezy, ccadiny, tsapapiny) u životu.

Doziranje: ppepapat nanocyat tonkim, pavnomepnym cloem nA popazhennye uchactki kozhi ezhednevno i utpom vechepom, to vyzdopovleniya (VARIJACIJE potrebi će, ppedvapitelno ppovodyat tualet povpezhdennogo uchactka). VARIJACIJE lechenii xponicheckix depmatozov, pokazano covmectnoe ppimenenie bakcina i Mazi bakcinovoy.

Nuspojave: u pekomenduemyx dozax ppepapat NE okazyvaet pobochnogo deyctviya i oclozhneny.

Kontraindikacije nisu uspostavljene.

Balm Gamabiol

Pripravak: Gamabiol melem sadrži terpenoids polyprenols i crnogorice, emulgirano denaturiranog posteljicu (PDE), cink sulfat, hijaluronsku kiselinu, vosak za emulgiranje, glicerin, pročišćenu vodu i konzervanse.

Svojstva: polivenoli su sastavni dio stanične membrane, njihov nedostatak dovodi do poremećaja stanične prehrane. Polyprenoli mogu poboljšati metaboličke procese u stanicama kože, ubrzati proces regeneracije, liječiti rane i opekline različitih vrsta, imati protuupalni učinak.

Terpenoidi crnogoričnih stabala u sastavu kozmetičkih proizvoda za njegu kože koriste se kao antiseptički, tonik, poboljšava mikrocirkulaciju i bioraspoloživost drugih komponenti agensa. Terpenoidi, koji lako prodiru kroz tijelo kroz kožu, zbog svoje analgetske i antispazmodijske osobine koriste se za modrice i napetosti.

Uključivanje balzama Gamabiol biološki aktivna komponenta denaturiran emulgirani placenta (PDE) i uz polyprenols terpenoids omogućuje aktiviranje vlastite tjelesne obranu.

Cink, koji je dio balzam, ima antiseptički, adstrigentni i sušujući učinak.

Hijaluronska kiselina, zahvaljujući sposobnosti zadržavanja vode, održava optimalnu ravnotežu vlage u koži i neophodna je hidratantna krema u kozmetici. Aktivira regeneracijske procese, poboljšava stanje kože i izgled, smanjuje sintezu prostaglandina i poboljšava dotok krvi na kožu i tkiva zahvaćenih zglobova.

Gamabiol ubrzava proces regeneracije, uklanja piling, iritaciju i svrbež, poboljšava trofizu kože, ima protuupalno djelovanje, liječenje rana i imunostimulirajuće djelovanje.

Indikacije: Gamabiol koristi za kozmetički tretman kože životinja, uključujući problema njegu kože za akutne i kronične dermatitis, dermatofitoze, alopecije uzrokovane nedostatkom cinka, čireva, rana uslijed pritiska, abrazije, mastitis, otitis, za ubrzavanje zacjeljivanja rana, opekline, kao i s postoperativnim uvjetima.

Način primjene: područja kože se liječe 2-4 puta dnevno. Balzam se nanosi tankim slojem.

Za prevenciju interdigitalnog dermatitisa, balzam se primjenjuje svakodnevno prije i poslije hodanja životinje.

Kontraindikacije: individualna netolerancija komponenata koje čine balsam Gamabiol.

Ranosan mast

Svrha: liječenje svježe rimenyayut, površna gnoj, nekrotičnog, trom rana, kirurške rane (kastracija, carski rez, repa i uha), vulvovaginitis, itd To je učinkovit za profilaksu septičke komplikacije ugriza, rana i prijeloma šapu..

Biološka svojstva: učinkoviti protiv infekcija uzrokovanih Proteus vulgaris, Pseudomonas aeruginosa, stafilokoki i djeluje na sojeva bakterija koje su otporne na druge lijekove, uključujući i antibiotike.

Nuspojave nisu zapažene nuspojave.

Sastojci: dioksin, metiluracil, benzokain, pomoćne tvari.

Maslac Vedinol za šape

Sastojci: žuta mast, sa slabim mirisom bora sadrži 3% esencijalno ulje borova, silbiol i pomoćne sastojke.

Indikacije: liječenje bolesti kože i potkožnog tkiva pasa i mačaka, folikulitis - abrazije, carbunculosis, apscesa, apscesi, pioderma, ekcema, čireva, opeklina, ozeblina, interdigitalni dermatitis, tinea. Bolesti kopita u konjima.

Doze i način uporabe: u liječenju dermatofitoze mast nanosi na lezije 2 puta dnevno i protrlja s tankim slojem, hvatalo 2 - 3 cm, i netaknuti površina od vune za sprječavanje širenja zaraze. Liječenje se izvodi do rješavanja kliničkih manifestacija i nestanka gljiva - od 3 do 6 tjedana. Nakon nestanka kliničkih manifestacija, terapija se treba nastaviti 10-15 dana 1 puta dnevno kako bi se spriječilo povratak.

U liječenju upale kože i potkožnog tkiva, pomoderma mast nanosi se tanki sloj na zahvaćena područja dnevno 2 do 3 puta dnevno (bez vezanja).

Dobri rezultati dobiveni su kombinacijom masti namazanih sredstava s ciljem poboljšanja mikrocirkulacije i opskrbe krvlju na oštećenim tkivima.

U liječenju interdigitalnog dermatitisa: zahvaćena površina kože ispire se toplom vodom i sapunom, suši, a zatim se nanosi jednom dnevno tankim slojem. Liječenje se nastavlja 4-5 dana prije nego što se klinički znakovi bolesti razriješi.

Za liječenje kopita bolesti konja hematoma papaka (Capelet) apscesa papaka trulež strelice potrebno pažljivo oprati i osušiti površinu koja se liječi i primijenjene masti ujednačen tankom sloju na mjestu rane u uhvaćenim zdravim površinom 1 - 2 cm tretman se 2 puta dnevno. do punog oporavka (3 - 7 dana).

Nuspojave: u prvim danima liječenja pri primjeni masti na površini rane, moguća su gori osjećaj (bol), alergijske manifestacije. Uz ponavljajuće manifestacije alergizacije, liječenje s mastima je zaustavljeno.

Kontraindikacije: rana trudnoća.

Dentavedin

Pripravak: sadrži 0,05% i 0,3% klorheksidin bigluconate propolisa kao i ekstrakti ljekovitog bilja (cvjetova kamilice, lišće, stabljike trputec joha trave slijed, biljke Hypericum, stolisnik, timijan bilje, maslačak korijen, breza pupoljci; biljka ehinacea, kadulja ostavlja, izdanci divlje ružmarina močvare, neven cvijet, lišće eukaliptusa, korijeni slatki, lišće koprive, borove pupoljke, preslica biljka, rusa trava, trava ljubičasta, čičak korijen, kadulja ostavlja, rizoma s korijenima Burnet, trava močvaran ; trava Ushytsya, borove pupoljke, lipa cvijeće). Pomoćne tvari: guar guma, destilirana voda. Lijek je homogeni gel s slabim mirisom.

Farmakološka svojstva: antiseptička i protuupalna svojstva. Učinkovitost lijeka je zbog prisutnosti u svom sastavu klorheksidina, propolisa i ekstrakata vode ljekovitog bilja. Klorheksidin - antiseptik širok spektar aktivnosti, koja ima baktericidno djelovanje na vegetativni oblici gram-negativnih i gram-pozitivnih bakterija, kvasaca, dermatophytes i lipofilne viruse. Propolis - ima više svojstava za liječenje. Odnosi se na nisku toksičnost za toplokrvne lijekove (4 klase opasnosti). Kada je izložen koži, to ne iritira i alergijsko djelovanje; ne kumulira u tijelu.

Pokazatelj: za liječenje infektivnih i upalnih bolesti parodontalne i oralne sluznice: akutni i kronični gingivitis (upala desni); akutni i kronični parodontitis; parodontna bolest komplicirana upalom; aptacijski stomatitis; postextraction alveolitis (upala rupa nakon ekstrakcije zuba); peridontitis, peridontalni apsces (kao dio kombinirane terapije) kod mačaka, pasa i konja.

Doze i način primjene: s upalom zubnog mesa (gingivitis), gel se primjenjuje na područje desni 2 puta dnevno. Trajanje liječenja gelom je u prosjeku 7-10 dana. S parodontitisom nakon uklanjanja zubnih naslaga, parodontni džepovi se liječe gelom i gel se nanosi na područje gume. Broj postupaka 2 puta dnevno 7 do 10 dana. Kod aptacijskog stomatitisa gel se nanosi na zahvaćeno područje oralne sluznice 2 puta dnevno 7 do 10 dana. Kako bi se spriječilo pogoršanje kroničnog gingivitisa i parodontitisa, gel se nanosi na područje desni 2 puta dnevno tijekom 7 do 10 dana. Preventivni načini liječenja provode se 2 do 3 puta godišnje. Za sprečavanje postekstrakta alveolitis nakon ekstrakcije zuba, utičnica se najprije tretira gelom, a gel se nanosi 2 do 3 puta dnevno 7 do 10 dana. Nakon primjene gela, trebali biste se suzdržati od davanja vode i hrane za 30 minuta.

Nuspojave: ponekad mogu biti alergijske reakcije (osip kože, svrbež).

Kontraindikacije: individualna netolerancija prema klorheksidinu. Trudnoća i dojenje. Ne preporučuje se topikalna primjena zajedno s jodnim pripravcima.

Piotsidin

Sastojci: propolis, klorheksidin diguklonat, biljni ekstrakti (cvijeće kamilice, trputac lišće, stabljike od johe, trava zaredom, gospine trave, stolisnika, majčine dušice, maslačak korijen, breze pupoljaka, biljka Echinacea, mladica divlje ružmarina kaljužnica cvijeće, lišće eukaliptusa, slatki korijen goli, lišće koprive, borove pupoljke, biljka preslica, rusa, ljubičasta, čičak korijen, kadulje lišća, rizoma s korijenima Burnet, trave močvaran, origano, lipa cvijeće) i pomoćnih sastojaka. Pripravak je homogena transparentni gel sa slabim mirisom propolisa.

Svojstva: Piozidin gel ima antiseptička i protuupalna svojstva. Djelotvornost lijeka zbog prisutnosti u svom sastavu klorheksidin, propolisa i vodenim ekstraktima ljekovitog bilja. Klorheksidin - antiseptik širok spektar aktivnosti, koja ima baktericidno djelovanje na vegetativni oblici gram-negativnih i gram-pozitivnih bakterija, kvasaca, dermatophytes i lipofilne viruse. Propolis ima zacjeljivanje rana.

Indikacije: Piotsidin gel se koristi za liječenje i prevenciju infekcija gnojni vanjskih genitalija mačaka, pasa i konja, vulvitis: vestibulovaginita, otvorenog oblika pyometra, balanopostitis. Samo za vanjsku uporabu.

Kontraindikacije: individualna netolerancija prema klorheksidinu. Trudnoća i dojenje.

Nuspojava: s lokalnom primjenom gela rizik od razvoja sistemskih nuspojava je mali, ali ponekad mogu biti alergijske reakcije (osip kože, svrbež).

Interakcija s drugim lijekovima: preporuča se lokalna uporaba s jodnim pripravcima.


Phyto-Elite mast Liječenje rana

Svojstva: posjeduje svojstva za zacjeljivanje rana.

Indikacije: za liječenje ozljeda kože kod mačaka i pasa povezanih s kršenjem njegove cjelovitosti: ugriza, ozljede kože, abrazije, ogrebotine, rane, akrodermatitis.

Doze i način primjene: mast nanosi tankog sloja na zahvaćeno područje 2 puta dnevno. Prije nanošenja masti iz rane, uklonite prljavštinu, ako je potrebno, odvojite vunu s površine približno površine i liječite ranu toplom 3% -tnom otopinom vodikovog peroksida. Preporuča se da otvorena površina rane bude otvorena. Trajanje liječenja ovisi o obliku i težini bolesti - od 5 do 7 dana.

Nuspojave: kod preosjetljivih životinja moguće su alergijske reakcije.

Kontraindikacije: povećana individualna osjetljivost na lijek.

Phyto-Elite protuupalna mast

Svojstva: ima protuupalno svojstvo.

Indikacije za liječenje kožnih bolesti u pasa i mačaka, svrbež: dermatitis, uboda insekata (muhe, buhe i drvo krpelja), alergija na hranu dermatitis, miliary (nodosa) dermatitis, kontaktni dermatitis (alergični na kemikalije, boje, itd... ), respiratorni dermatitis, imunokompromitirane kožne bolesti, seborrhea, endokrine kožne bolesti.

Doze i način primjene: primjenjuju se na lezije 2 puta dnevno s tankim slojem i utrljavaju. Liječenje se provodi prije rješavanja kliničkih manifestacija - od 3 do 6 tjedana. U liječenju interdigitalnog dermatitisa, zahvaćena površina kože ispire se toplom vodom i sapunom, suši, a zatim se nanosi jednom dnevno tankim slojem. Liječenje se nastavlja tijekom 4 do 5 dana prije kliničkog otkrića bolesti.

Nuspojave: kod preosjetljivih životinja moguće su alergijske reakcije.

Kontraindikacije: povećana individualna osjetljivost na lijek.

ViCi ormar zaštitna mast

Mast ViCi clozet - kozmetička i higijenska sredstva za zaštitu od nepovoljnih čimbenika okoliša.

Sastojci: ulje sjemenki grožđa, vitamin E i medicinski vazelin (ili veterinarski). Mast je homogena masa od bijele do svijetlo žute boje, bez mirisa. Antiseptička sredstva.

Farmakološka svojstva: Mast SIIC ormar kad se odnosi na „jastučići” ljubimac šape formira tanki film koji štiti kožu tijekom hodanja životinja od štetnih utjecaja ekoloških čimbenika, ima učinak omekšavanja, kompenzirajući nedovoljne količine masti. Uključeno u mast vitamina E i grožđanih koštica aktivira regenerativne procese, pomaže vratiti elastičnost i čvrstoću epidermisa stanice imaju regulacijski učinak na prirodnu ravnotežu vlažnosti kože.

Redoslijed primjene: Mast SIIC ormar primjenjuju se na životinje kao vanjski kozmetičkih i higijenskih sredstava za redovne njegu kože i zaštitnu šape od štetnih učinaka čimbenika okoliša tijekom hodanja životinja, uključujući i kemijskim solima reaktant sprečavanje ozebline, pucanje, ekcemi, dermatitis, kao i oporavak kože šapa osjetljivog na suhu kožu. Mast SIIC ormar neposredno prije šetnje nanosi tanko na kožu između prstiju i jastučića životinjske šape i lagano trljati. Nakon ostaci masti hoda prianjaju nečistoća se odstrani i papirnati ručnik ili pamuka, a zatim ispere s šape ispiranje higijenski sredstva (ili sapunicom), deterdženta i isprana temeljito osušena spojke.

Krema Zorka

Koristi se za liječenje abrazije, eroziju bradavica, štiti kožu vrućine od suhe, pucanja.

Sastojci: floralin, veterinarski vazelin, destilirana voda, konzervans, emulgator.

Svrha proizvoda: prevencija i liječenje bolesti kože bradavica vimena (suhoća, pukotine, abrazije itd.)

Korištenje krema za mužnju Zorka omogućuje smanjenje učestalosti krava s mastitisom, što pridonosi porastu proizvodnje mlijeka.

Farmakološka svojstva: sadrži kompleks biološki aktivnih tvari; ima protuupalni učinak; daje kožu elastičnosti i elastičnosti vunena; štiti kožu vimena životinje od učinaka čimbenika okoliša; olakšava proces mužnje; ubrzava zacjeljivanje malih rana, opeklina, abrazije, ugriza po insektima; jača regenerativne procese u tkivima.

Floralizin sadrži kompleks biološki aktivnih tvari iz prirodnih sirovina: fosfolipidi, polinezasićene masne kiseline, vitamini A i E i drugi.

Primjena i doziranje: priprema je namijenjena za pravilnu primjenu prije i nakon mužnje mehaničkim i ručnim postupcima tijekom cijelog razdoblja laktacije. Prije uporabe, vimena se obrađuje, zatim se na svaku bradavicu nanosi 1,0-1,5 g vrhnja i malo utrlja u kožu.

Krema nema toksičnost, ne iritira kožu vimena životinje i ruke mliječnih masti.

Korištenje krema ne mijenja organoleptičke, fizikalno-kemijske i druge pokazatelje mlijeka.

Krema nakon mužnje Nježnost

Farmakološka svojstva: aktivni sastojci krema Nježnost su komponente koje pokazuju keratolitičke i antiseptičke učinke, a isto tako imaju utensiv, protuupalni i zaštitni učinak. Ekstrakt kalendule officinalis ima antiseptik, zacjeljivanje rana i protuupalni učinak, potiče regeneraciju stanica kože, a također pomaže ojačati zidove krvnih žila. Aloe vera ekstrakt uklanja upalu i nadraženost kože, ima izražen hidratantni učinak, zateže kožu i vraća metabolizam u stanicama kože. D-pantenol je smirujuće i ravnanje učinak, štiti kožu od isušivanja sisa iz vimena i izloženosti hladnom i suhom zraku, kao i manjih rana liječi i daje dugotrajan hidratantni učinak.

Prirodna ulja plodova ricinusa, Camelina (prirodni izvor vitamina F), kokosa i soja imaju ponude i omekšavanje efekt na koži vimena, vraća joj elastičnost, promicati uklanjanje edema, alergijskih i upalnih manifestacija. Aktivne tvari konjak manan dobiveni iz gomolja azijske biljne Amorphophallus konjac, formira zaštitni film na koži koji ga štiti od agresivnih čimbenika okoliša i sušenja, kao i poticanje zaštite i reparativni svojstva kože. Krema nije otrovna i nema nadražujuće djelovanje.

Indikacije: za podmazivanje vimena životinja za prevenciju i liječenje suhoće, pukotina, abrazije, erozije i drugih kožnih bolesti.

Doziranje i način primjene: krema Nježnost se koristi nakon mehaničkog ili ručnog mužnje. 1 - 2 g vrhnja nanesena na svaku bradavicu vimena i lagano triturirana.

Nuspojave: pravilnom primjenom i doziranjem nuspojave se u pravilu ne poštuju.

Kontraindikacije: povećana individualna osjetljivost na komponente krema.

Posebne upute: redovita uporaba krema Nježnost ne mijenja organoleptičke, fizikalno-kemijske i druge pokazatelje mlijeka.

Septogel

Sastojci: jodopovidon i baza za formiranje gela.

Lijek je gel crvenosmeđe boje s specifičnim mirisom joda.

Farmakološka svojstva: septogel ima široki spektar antimikrobnog djelovanja koji odgovara spektru aktivnog joda.

Ima izražen učinak protuupalnog djelovanja i ozdravljenja rana.

Za septogel, u pogledu pripreme aktivnog joda, nema otpora mikroorganizama.

Redoslijed primjene lijeka: septogel koristi za liječenje post-kirurške komplikacije, bolesti kože i sluznice životinja: svježe, površinske rane, modrica, napukline, nakon šivanja, upala prošiveni rane septogel primjenjuju u tankom sloju na zahvaćeno područje 1-2 puta dnevno do klinički oporavak;

s purulentnim bolestima kože i mekog tkiva (čireve, apscesi, flegmoni), nakon otvaranja šupljina i uklanjanja gnojnog sadržaja, tampon s lijekom se ubrizgava u šupljinu rane.

Trauma gel, 75 ml.

Ste Zainteresirani Za Proširene Vene

Liječenje hemoroida kod kuće - najbrži način i način

Razlozi

Liječenje hemoroida kod kuće može započeti tek nakon prethodnog savjetovanja s proktologom. Hemoroidi - osjetljivi problem, koji se ne prihvaća da glasno izgovara....

Hemoroidi nakon operacije - preporuke tijekom razdoblja rehabilitacije za liječenje, anesteziju i prehranu

Razlozi

U liječenju hemoroida nakon hemoroidektomije, tj. uklanjanje kavernoznih formacija, mogu se pojaviti razne komplikacije: zadržavanje mokraće, infekcija, krvarenje, sužavanje anusa....