Pletenina za komprimiranje Medi suknje Mediven Elegance - opoziv

Tromboflebitisa

Kupio sam se i čarape, i pantyhose, 1 klase kompresije. noshu.no postoji problem - gdje kraj s guma iz čarape, a sada je počeo da vene kao svijetle svijetle, iako u prošlosti nisam primjetio (pogotovo jedan izdaje). terapeut rekao da nose tajice, ali volim da mislim za sebe, a zapravo je princip tajice u isto dobivenih prolaskom ispod vena, sva krv se diže prema gore, kao da proširene vene negdje gore nije bilo..

do kirurga ću ići na trag. tjedan, imam pitanje - je li netko naišao na ovo i ono što daljnji liječnici nude da učine..

Mobilna aplikacijaSretna mama 4.7 Komunikacija u aplikaciji je mnogo praktičnija!

Mislim da nije u vezi s čarapama, oni su također posebno problematično raschtiny na nošenje, još samo liječnik napraviti pravi zaključak.

Kompresija čarapa medij - Negativni pregled

12.09.2011 Kupio sam kompresije čarape mediven Elegance 2 stupnjeva kompresije po cijeni od 4094 rubalja 00 kopecks.
Ovaj proizvod je pod jamstvom do 12.03.2012.
Ali nakon 1, 5 mjeseci, čarape čarape izgubile su svoje kompresijske osobine - čarape samo pada s kukova i ne stvaraju deklarirani kompresiju u gornjoj polovici proizvoda. Osim toga, zavojnica se pojavila na pete i gumenom traku, izgleda strašno.
Zamolio sam dućanu da vrati novac za neispravnu stavku, dao moje čarape za ispit. Mjesec dana kasnije u pismu me obavijestio da je "defekt posljedica mehaničkih oštećenja nastala tijekom rada". U ovom pismu nema opisa štete, datuma pregleda i podataka o tvrtki koja je provodila ispitivanje, postoji samo pečat i potpis IP Bryksin SA. (to je "vlasnik" dućana na Kashirki).

komentari

Usput, vidio sam na drugom mjestu (spr.ru, ako se ne varam), članak o običaj negativnih mišljenja, tu je, među ostalim žrtvama (i sve vođe u svojim kategorijama) zove i to je MEDI, a zaključak studije bio je jednostavan - da se utopi većine konkurenata popularan brand je jedini izlaz, ako je kvaliteta vlastite robe uglavnom neugodno staviti na javni prikaz (tj. mjesto recenzije). Stoga se bolje posavjetujte s onima koje poznajete osobno, ovdje su plaćeni botovi cijela močvara))

Stockings tvrtka MEDI nije koristila, kupljena u salonu u Kashirsky 23 19.09.13. Stoga ne mogu ništa više reći o kvaliteti, ali usluga u ovom salonu je izvrsna! Otišao sam samo pogledati, ali sam ostao s kupnjom. služio sam i savjetovao prodavatelj Olya i Lena-djevojka prijateljski menadžera, kompetentan, strpljiv i detaljno objašnjeno ovdje kao što je rekao ide, ne želim, pa kupiti. A ako je oglašavački motor trgovina, takvi su prodavači gospodari prodajom robe u ovoj trgovini. Pročitao sam recenzije i dodao svoje: prije toga sam nosio čarape tvrtke SIGVARIS, ali imaju cijene od 2750 rubalja. jedan čarapa i bez popusta. Kupujem čarape s kopčom na struku i bez prsta. Evo i guma ne da zauvijek deformirana u čarape svih tvrtki, a haljina je puno lakše, tu je priključen na svaki podsledniki satenske čarape na rukama i nogama ne razbiti, oni to ne čine, a vaši prsti disati. Isprobajte! Djevojke su vrlo zahvalne i sretne u svom radu i osobnim poslovima!

U subotu sam sa bolesnom nogom kupio medij čarape u Ufa na ul.Lenina za 4tys500rub. Uvjeren sam da bi čarape ostalo na mojoj nozi, podiglo veličinu, vidjela nogu. Jučer sam operiran i odmah prisiljen staviti čarapu. Zamislite sliku: nakon anestezije, rukama nosim ovo čudo nanotehnologije i užas, ne objesite se na moj bok, klizite dolje. Čim nisam pritisnuo ovaj silikon, uopće se ne držim kože. Uostalom, moj ortopedski prodavač vidio je moju nogu, jer sam znao za moju agoniju. A ipak je prevarila i nije prihvatila donje rublje. Laži su čvrste.

Radio je u COPPER-u od 2006. do 2010. godine. Irina = Elena, koja je napisala mnogo negativnih kritika i uputila se na konkurente, a "Duramar" stisnuo je COPY iz bilo kojeg razloga i onda. Dakle, Irina = Elena, vi ste nepristojni kad kažete da vas ne zanima stvaranje negativne slike ove tvrtke. A tko vas plaća za to?
Sabzh može reći ovo: Kupio sam ženu i rođake CT bakra, dok sam radio tamo (bio je relativno jeftin), pa su svi bili sretni s kvalitetom. Na kvalitetu, bakar i sigvari su približno jednaki. Izaberite sebe.

Disgusting suknje. Da, i za takav bijesni novac koji takav grad proda. Kupio sam ga s namjerom da ga nosi u ljeto kad je vruće, - kupio reklame da su tajice ovog proizvođača otporne na toplinu, držati temperaturu tijela navodno, a prodavatelj je uvjerio da su vrlo udobni u toplinu. Ispalo je sve laži., Moja bijesa nema granica. Na temperaturi od samo 20 stupnjeva. C. u pantyhose nepodnošljivo vruće, s onim što znoj ne noge, i cijelo tijelo do korijena kose. Osim toga, suknje su uvijene u području koljena i vrlo su incizionalne pod koljenom.

dobrodošli
Kupio sam bakrene čarape - 2 para, 2 klupa kompresije, neki komfor, drugi s rhinestonesom. Prvi je bio 6 mjeseci, drugi odjeveni na blagdane :), bio je vrlo, vrlo zadovoljan kvalitetom i udobnošću nošenja: bez pušaka, bez rupe, bez peleta. Općenito, bilo je potpuno sreće nositi čarape od bakra. Tada sam otišao kupiti nove čarape za promjenu razdoblja korištenja, ali sljedeći dan na čarape samo rupu. onda drugi. Mislim da je za takve slučajeve. Možda ga ne koristim ispravno. još jednom pročitajte upute i sve vrste na isti način kao i ja, ali nešto već sa čarapama nije to. Otišao sam još jedan i kupio je i bacio ga (cijena je 4 tisuće s nešto od svakog para), a s novim parom sljedeći dan ima i rupu. došla je u trgovinu, tamo sam se sjećala kao redoviti kupac i napisao prijavu za ispit. To je pokazalo da je to mehanička oštećenja mojih ruku. Budući da sam u poziciji i rupama nekako hodam malo pristojno. Kupio sam bogove i opet rupu. Razočaran sam ovom dresu. Budući da nije izliječio mjesec dana, ili ilut fakes, ili je vrlo jadno da proizvođač ne gleda za njegovu kvalitetu. Smatram da je nemoguće kupiti takvu kvalitetu za takav novac. Ovo je kompletan set-up.

Već pet godina nosim srednje proizvode. Svi moji pokušaji "spasiti", završili su povratkom u medij. Samo u pantyhose medu razumiju osjećaj nošenja komprimiranog pletiva, bez težine u nogama, bez otekline. Nema "zavojnica" i nema odstupanja na šavovima, iako je visina 186 cm.

Razmišljala sam o kupnji čarapa te tvrtke, ali činilo mi se da su vrlo skupi. U potrazi za internetom došla sam na stranicu proizvođača Elestra. Kupio sam čarape, naručen bez prsta, donio čarapama, ali ništa. Nosim ga par tjedana i sretan sam. Raspon veličina je potpuno dosljedan, jednostavan za odabir. A na dugim nogama do kuka. Savjetujem vam da pogledate bliže ove tvrtke.

Bio sam pomalo pogrešan. U okviru članka piše valentu

Nosim Plus suknje i Elegance čarape. Plus izgleda sjajno, osjeti svjetlo, ali malo sam grub. Elegantne čarape samo su sjajne! Preuzeli cijelo jamstveno razdoblje. Elastičan nije padao, dobro se držao, nema rupa, nema špulica. i izgled je još uvijek vrlo respektabilan. Šteta je što je jamstvo već izašlo i malo se počelo opustiti, chtoli. Sada sam kupio preventivne čarape ml1. Elegancija Klasa 1 kompresija je bolje letjeti avionom, noge ne boli, ali preventivno razočarati, iako je to vjerojatno moj krvni tlak nije bilo dovoljno, pa su me ne spasi od bolova u nogama tijekom leta. I tako, kvaliteta medija me jako odgovara, koristit ću samo ovu marku.

Nosim suknje mediven Elegance 2 stupnjeva kompresije koštanje gotovo 5 tisuća rubalja. već peti tjedan! Kupljeno u posebnom salonu St. Petersburgu na Tar traci. Iskorištavajte strogo prema uputama (izbrisati, staviti na rukavice). U prvom tjednu bilo je rupa gdje je peta bila zaklana. U drugom tjednu bilo je, iz nepoznatih razloga, dva tragova iznad koljena - kapron niti. Onda, dobro, ja sam zakačio stolicu u uredu, ali uobičajena pantyhose od 40 den bi prasak s takvim zadovoljstvom. Popravljen, on je pokriven rubove laka za nokte))) u trećem tjednu tajice protezao snažno i što će odustati ispod koljena, koja je od početka uzrok nelagode postaje još deblji! 4. tjedan, pete su počele brisati i dati strelice na čarape. Svakodnevno varam, lakirati rubove - inače će se strelica širiti! Osim toga, na gornjoj, labavoj dijelu torbice u području umetanja prepona postoji više strelica. OVDJE tako da danas izgledam kao čudo u darned suknje za 5 tisuća rubalja.))) Disgusting kvalitete. Ne savjetujem.
Lijenost fotkat, ali ako netko sumnja - to ću učiniti.

Dobar dan! Reći ću vam o svom iskustvu. kupio Elegance pantyhose 1. kompresije. Prvih dana nosio vrlo nadahnuto, jer oni izgledaju sjajno, kao obične tajice, nitko nije primijetio da je dres liječnika (i zapravo sve unaprijed stvoren pojam koji izgleda kao da bi trebao biti na neki drugi način). Ali nakon nekoliko dana primijetio sam abraziju iz čizama, iako je na običnim pantyhose to učinak nije bio. To znači da se suknje s haljinama ne mogu odijevati, osim s istim čizmama, koje je taj skrivanje skriveno. Čizme, usput, kvaliteta.
Pa, Bog biti s njima u oguljena-ostavku-nošenja hlača, glavna stvar koja obavlja svoju funkciju - Noge bol i oteklina prestala do kraja radnog dana. Ali mjesec dana kasnije, počeo sam primijetiti da tkivo na području prstiju i pete postaje tanje, kao da je ravnomjerno trljanje. Čeka rupu na palcu, ali na kraju je čekao rupa na peti (vrlo razočaravajuće. Ukupno 2 mjeseca. U cjelini, to je ništa, možete nositi, jer je strelica ide kompresija je održavan, ali očito oni bi trebali biti oprezniji nositi c vrhom kada je to moguće.
A ja ću dodati divergentne šavove iz prethodnih recenzija. Prilikom kupnje prodavatelj mi je pokazao po šavovima prikazanim u pridržavaju konce i rekao da bih trebao u svakom slučaju kad vuče ne staviti prste u stražnjicu (bilo! I stopala području i u području prepone), a pogotovo ne vuče konce. Uopće ne pokušavam to dotaknuti. Možda se druge dame samo povlače - zauzimaju mjesto zgloba i povlače - a šava je divergentna. Pokušajte sljedeći put obratiti pozornost na to.

Pridružim se vojsci nezadovoljne kvalitete Medi. Da ne budem optužen za promociju drugih marki, ja ću ih jednostavno nazvati "jeftinijim". Prije kupnje Medi je pročitao sve recenzije na internetu, uključujući i ovdje, i ukazao na liječnika: "Razumijem da ste na povratu bakra, nemam ništa protiv, ali tražim objektivno mišljenje." Liječnik je, međutim, bio uvrijeđen i dugo me uvjerio u bakar da je to najbolji. Ja sam poput poslušne djevojke, učinila sam sve što je rekao liječnik. Otišao sam u središnji salon na Pushkinskayu, kupio najskuplji Medi Elegance, iako je ovo vrlo velika suma za mene, više od mjesec dana ručkove. Ostavio sam jedan dan. Ono što se promovira kao tanko prozirno disanje pokazalo se debelo, neprozirno i užasno vruće. Noge su bile natopljene znojem da je boja na sandalama nestajala, iako sam pokušao sjesti i povlačiti noge iz cipela. Tickles su počele svrbež. Ispod silikonske vrpce počelo je iritacija. Na jeftinijim čarapama silikonska traka je podijeljena na dijelove, a ovdje je kontinuirana. A bokovi su bili rastegnuti elastičnom vrpcom tako da su bili bolni do sredine sljedećeg dana, iako su mjerenja snimljena u kabini i dvaput provjeravala. Poluge pete pojavile su se odmah nakon nošenja čizme, iako se ništa nije pojavljivalo na jeftinijim čarapama. Kakva god bila točna kompresija medija, ali kako ih nositi? Sada ni liječniku nema povjerenja.

Mislim da su vam čarape bile lažne. Bakar ima izvrsnu kvalitetu. Ja sam kirurg kirurga, dr.sc., poznata osoba, koja je kupila samo Medi ili Sigvaris. O ostatku tvrtke, rekao je kako je ovo usporediti dobar vanjski automobil s starim Zaporozhyeom. Dođi, ali ćete oštetiti noge, neće biti puno koristi! Zdravlje je važnije i skuplje od bilo čega na svijetu. Ne kupujte za jeftinost dresova i izbjegavajte krivotvorenje. Pročitajte članke kako razlikovati izvornik od lažnog. Čuvam bakrene čarape 10 mjeseci, nažalost još ne postoji prilika za kupnju novih. I kao što je ovdje napisano u drugim recenzijama, šest mjeseci kasnije pojavile su se rupe na pete i druga istaknuta mjesta na nozi. Ali samo sam ih ušvio. Kompresija se i dalje dobro drži. Usporedio sam: bilo je to bez čarapa za 2 dana. bilo bi bolje da nisam to učinila, noge su mi toliko nabrekle da tjedan dana nanizam trochevazin ispod moje čarape i stavim noge na jastuk. Poput gotovo potpuno spavala oteklina. Neću ići nikamo bez mog "bakra". Željela je kupiti Sigvaris, ali gotovo nikada nisu prodavane. Jedina trgovina u Moskvi je službeni. Nalazi se diljem Rusije, ali želim odabrati boju vlastitim očima, a ne na mjestu. Stoga ću opet kupiti Medi.

Razočaran kompresijskim dresom MEDI. Svi proizvodi su vrlo loše kvalitete. Vrlo visoka cijena ne odgovara odvratnoj kvaliteti. Slažem se sa svim negativnim povratnim informacijama o ovom proizvodu.

Djevojke, nemojte se raspravljati! Ne kupiti odjeću kompresiju (sada dumayu.chto Bogu.chto slave nije kupio), ali problem proširenih vena nositi s konvencionalnim tajice, 40 ili bolje 70 den uz masažu effektom.Tam isto distribuciju na stopala, dolje više manje vrh.i osjećaj prekrasnye.i žilu drži, i općenito, za 100-200 rubalja predlozhenie.Poprobuyte je najbolje, mislim da ćete biti ugodno iznenađeni! sve zdravlje i sreću.

Pročitajte sve recenzije. Moram kupiti te čarape. MEDI to neæe poduzeti, svakako, kako kaže Zhirinovsky. Kakva vrsta proizvođača izabrati? Čitao sam da je poznata španjolska marka ORTO, u Španjolskoj i ne znam. kako biti. Koga vjerovati. Tko će reći.

Dobro poslijepodne. Također se želim žaliti na kvalitetu mediven plus proizvoda. Ja sam klijent Ortopedskog salona Medi / Step na Degtyarnaya ulici, 2/140 od ​​2006. U početku, kada je svakodnevno trošenje i nakon pravilnu njegu čarapa dovoljno skoro godinu dana, a oni sami su ostali netaknuti čarape, pete čarape gumiran.Poslednyaya kupnju je 18. svibnja 2014. Rezultat - mjesec kasnije postao je bezvrijedan. Cijena je porasla, a kvaliteta naprotiv, postala je mnogo gora. Na koljenima je sve već pada, gustoća se pogoršala. Jamstveni rok očuvanje kompresije 6 mjeseci, manje od polovice, čarape postao bezvrijedan.U direktor salona odmah istaknuo da je pojava neispravnosti proizvoda u njoj je vjerojatno da ga je kupio 18. svibnja ove godine. To me optužuje, redovni kupac od 2006, u laži. Rekao je da je ovo mehaničko oštećenje. Zašto sam invalid, koji je platio mnogo novca za 2 proizvoda, samovoljno ih pokvario? U isto vrijeme, broje se na odanost knjige za 8 godina sam kupio 22 predmeta u ovoj trgovini, i to samo u posljednje dvije izradi jasan i odmah počeo manifestirati u čarapu. Rekao je redatelj, t. nema potvrda, onda otpralyaet proizvoda za ispitivanje, a kupac rezervirati putem zaposlenika u rekordnom dućan za kupnju i ispis, kao i ulazak u osobni dnevnik u trgovini kupnju, nije dokaz? Plaćanje je obavljeno i bankovnom karticom Štedionice, danas su naredili izdavanje i plaćanje predmeta u STEP trgovini. Dokaz o više od dostatochno.Vdobavok svemu, pronašao sam dosta negativnih mišljenja za čarape bakra, koji se vrlo lako oštetiti i gube svojstva kopressionnye tijekom jamstvenog razdoblja čarape. Ispitivanje sve piše da mehanička oštećenja?, U to se može kriviti više neiskusne korisnike, ali ako je takav zaključak će imati znanje i moje članke, osoba s 8-godišnji veteran potrošača u određenom razdoblju.Libo dobavljač isporučuje podstandardan proizvode ili dućan prodaje konrafaktom. Druga čarapa, koji je kupio kao 18.05.2014 godine, također je počela naglo kopressionnye pređe čarape nakon 2 dana, a do danas je proizvod više ne ispunjava svoju kompresije svoystv.Posle upis svih vrijednosnih papira na slanje članaka na ravnatelja ispita savjetovao nam da promijeni proizvođača. Znači li to da su negativni povratni podaci i zahtjevi na proizvodima? Ili jednostavno ne želi da nas vidi u pregledu i, kako se i očekivalo, stručnjak za vizualne inspekcije nije prepoznala je mana od tvornice brak je izvedena kao kupce njegov dućan? 2014/07/29 g. No, preporučio sam, da donese još jedan ispit, skuplji od 5000 do 10.000 tr. identificirati brak. Rekao je da takvi ljudi vide vrlo rijetko, što je moguće mehaničko oštećenje novog suknje?, Prije nego što je kupio ovu stranku, suknja je bila ista, a ništa se nije dogodilo. U općem stručnosti o svemu na osonovanii očevidom takvih nalaza učiniti nelzya.Magazin odbija razmjenu neispravne proizvode, čime mi je, osoba s invaliditetom prisiljavanje, i tako s oskudnom mirovinu potrošiti veliku svotu odjednom čarapa.

Nakon upitnog ispitivanja, pokušali su se obratiti vodstvu nepravedne tvrtke Medi. Bezuspješno. Njegovi (menadžeri) zaposlenici iz nekog razloga skrivaju. Jedan od njih je Stroykov, EA, direktor IP-a. Lakše je kontaktirati Putina., No, najvjerojatnije se skriva iza leđa njegovih podređenih, kao posljednji kukavica, sram se gleda u oči svojih klijenata zbog odvratne kvalitete njihovih proizvoda, ako, naravno, ima savjest. Iz njihovog odjela za kvalitetu također nije oduševljen, ali osobito od zaposlenika Chuvasove Anna (dodatnih 273) i Tatyane. Zašto nije potrebno. Rekli su da će se pozvati na ovo pitanje, ali je trebalo 3 tjedna - nije bilo poziva dok nije nazvala. Ispalo je da nemaju vremena. I oni imaju jedan odgovor - nezavisni ispit. Prebrojite činjenicu da gotovo nikome to neće učiniti. To je stav prema stalnoj i posljedici, već većom kupcu. Općenito, prvi put susrećem takvu buntovnu tvrtku. Da, i samoupravna tvrtka nikada neće potonuti na to.
A oni koji je pisao negativne recenzije o ovom poduzeću proizvoda - crne PR natjecatelja, odgovoriti na to samo rijetko klizi Predloži suprotan ideju, da je osoblje ove tvrtke pokušavaju nekako razrijediti sve negativne „staviti mišljenja.”. Za sve nezadovoljne kupce postoji prijedlog - ujedinimo se u borbi za svoja prava!

Radila je u tvrtki Medi od 2009. do 2001. godine4. Koristio sam i nastavio koristiti proizvode bakra. Također mislim da prije nego što je kvaliteta bila bolja, opisujem prednosti i nedostatke.
Duomedova linija.
Prednosti: najsporniji i jeftiniji od svih modela serije.
nedostatke; kupci, osobito starije osobe, elastični ponekad skliznu. Ponekad se početi skliznuti za 6 mjeseci, a nisam ga nosila svaki dan. Bolje je uzeti torbice. Bezbojna boja izgleda ružno na nogama, ali crna je vrlo svijetla. Nisu udobne s nogama (za moj ukus, volio je moju prijateljicu). Idealno za zimske šetnje u hladnom vremenu. U proljeće u proljeće, nije opcija.
Plus linija. Prednosti i nedostaci su isti kao u Duomedesu. Koristio sam samo trikove.
Elegance linija
dostojanstvo; Meka i mršava. Dugo nositi.
Nedostakti: Nije tako tanak kao što piše proizvođač. Ljeti je još uvijek vruće u njima. Kada se ispašu na oštre predmete (prstenje i munje) odmah se suzbijaju novi voditelji (3D viskoza) manje otporni na habanje, a ostatak samog modela nije se nosio.

Kompresija čarapa medij - Negativni pregled

12.09.2011 Kupio sam kompresije čarape mediven Elegance 2 stupnjeva kompresije po cijeni od 4094 rubalja 00 kopecks.
Ovaj proizvod je pod jamstvom do 12.03.2012.
Ali nakon 1, 5 mjeseci, čarape čarape izgubile su svoje kompresijske osobine - čarape samo pada s kukova i ne stvaraju deklarirani kompresiju u gornjoj polovici proizvoda. Osim toga, zavojnica se pojavila na pete i gumenom traku, izgleda strašno.
Zamolio sam dućanu da vrati novac za neispravnu stavku, dao moje čarape za ispit. Mjesec dana kasnije u pismu me obavijestio da je "defekt posljedica mehaničkih oštećenja nastala tijekom rada". U ovom pismu nema opisa štete, datuma pregleda i podataka o tvrtki koja je provodila ispitivanje, postoji samo pečat i potpis IP Bryksin SA. (to je "vlasnik" dućana na Kashirki).

komentari

Pridružim. Takve gadne stvari su Medi. Kada ih pere sa istim šamponom - iz njih izlijeva crna voda. Slikano s određenim kimosom, nogu šuga. Nemam alergija, osim ovih čarapa. Ne možete ih nositi. Mjesec dana kasnije, mučenje je puklo na peti. I ta mrtvaca vrijedi 4000 rubalja. Sramota!

Želim raspravljati. Nosim čarape te tvrtke dovoljno dugo. I crn je nosio, i bež. Ništa se nije prolijevalo, iako upute kažu da je potrebno odvajati odvojeno od drugih stvari.
Što se tiče pritužbe na povratak - ja sam odvjetnik i mogu sa sigurnošću reći da medicinski proizvodi koji se koriste kod kuće ne podliježu povratku i razmjeni. Osim toga, koliko ja razumijem, veličinu koja ste odabrali od samog početka. Možda ste izgubili težinu ili pogrešno pazili na njih? Nikad to nisam imala

Čarape bakra dobre kvalitete. Ne znam za svađu - nosim ga pola godine, dok sam malo trljao na nožni prst, ali ovo je moj vječni problem sa svim čarapama - zalijepila sam ga, sve je u redu.
Imam crne čarape dok nisam prolio. U salonu su upozoravali da je potrebno prati odvojeno od ostalih stvari

Draga Katarina i Marija, nažalost, nisam izgubila težinu i nisam se oporavila. Moja se veličina ne mijenja iz škole.
Noge se ne progutaju, nosim čarape nakon operacije.
Brinuo sam se o uputama: svakodnevno sam je oprao specijalnim lijekom, odjevenim rukavicama.
Sudeći po pismu iz ove šarashke, čarape se podudaraju s veličinom. Priložem pismo u ograđenom prostoru.

Djevojke, posebno za tebe. Navodim ispod recenzija s internetske stranice Medi, sve dok ih ne uklone.
Samo u slučaju snimanja zaslona.
2012/08/04
nažalost da.soglasna gotovo vsemi.edinstvennoe moja, hvala Bogu, nije rastrgan) kupio na recept u svezi s trudnoćom i proširenih vena. Medi Udobnost čarape bez nosa negdje 20.02.12 kupila.s pocetku ispostavilo se da je u mom prepone t guma, a zatim je počeo da se pojave * * zavojnice, za noschu pod hlače ili tajice, počeo okretati u desni, jer trljanje sve do krvi. ali sada su se pruži, očito je postao više od mene i zamotati nemam ništa a kamo otići. (i ja sam trudna, ne zaboravite sve da trudnoća obično bolje, da su moje noge), oni su dobili da bi čarape su mi prilično fit, ali ne. opširno. Zaključak: ne možete voziti i kupiti mnogo jeftiniji, a ne tako će biti šteta, ako se isplati jeftinija opcija, * zakatushitsya * i stvari. Ne vidim značenje jamstva, ali i dalje će jasno pokazati da je to pogrešna eksploatacija.
2012/04/04
Kupio sam čarape Copper Comfort. Drugi dan bilo je rupa na palcu, na trećem - na drugom palcu (na primjer, imali su 3 mjeseca Venotex-bez problema). Slučaj, kao što mi je rekao u kabini, nije jamstvo, mehaničko. oštećenja noktima. (Imam pedikuru), možete dati na pregled, ako to nije u vašoj naklonosti, platiti. popravljen sam, nakon trideset dana, postalo je jasno da sam alergična na silikona (prvi u životu alergije), umjesto guma još uvijek akne i svrbež. Osim toga, sve je vrlo vruće u njima (model, um, udobnost, disanje). Jedina stvar koja treba napomenuti, na području kompresije nema pušaka i strelica (još), vene, naravno, lakše su. Zaključak: stvar bi trebala stajati tri puta jeftinija, na temelju kvalitete.
30.03.2012
Takve gadne stvari su vaše čarape. Prilikom pranja, šampon se maziti - iz njih izlijeva crna voda. Slikano s određenim kimosom, nogu šuga. Nemam alergija, osim vaših čarapa. Ne možete ih nositi. Mjesec dana kasnije, mučenje je puklo na peti. I ta mrtvaca vrijedi 4000 rubalja. Sramota!
2012/03/27
Kupio sam trikove za trudnice medven elegantni 23.01.2012 Danas 27.03.2012 na radnom kolegi primijetili su rupu. Nisam ih uključivao tri mjeseca, ali kraj je došao do njih. 5 200 rub. dali, bilo bi bolje kupiti na jeftinije, a ne tako žao što bi to bilo.
08.03.2012
Nakon mjesec dana korištenja, zavojnice se pojavile, na bedro, čarape jedva držite, ispružene.
2012/09/02
Kvaliteta je strašna! Pod jamstvom, novac se ne vraća. Dopisni dolje! Dragi, upoznaj se, molim te. Moram znati kome se žaliti. Također tražim da objasnim što je pogrešna operacija? Molimo opišite što točno upućuje na pogrešnu radnju proizvoda? Zašto su kompresijske čarape izgubile svoja svojstva kompresije prije isteka jamstva? Vaša pretpostavka promjene moje veličine je netočna, što potvrđuje obavijest o pregledu, citat "Proizvod je odabran prema vašim standardima, što odgovara veličini grafikona za ovaj raspon modela". Osim toga, moja težina je stabilna već nekoliko godina, što može potvrditi moj liječnik. Također, žao mi je što vam pišem o uvjetima za obavljanje samostalnog ispitivanja, kako je obećano u obavijesti IP Bryksin SA. - 08 Veljača 2012, 17:58 iz info: Draga Irina Sergeevna! Kao odgovor na vašu žalbu na e-poštu kontakt centra MEDI od 29.01.12, situacija je provjerena. S druge strane, želio bih vam pojasniti da su od kupnje komprimiranog pletiva prošlo više od 3 mjeseca prije nego što ste se prijavili na salon. Tijekom tog vremena vaša se mjerenja mogla mijenjati u manjem smjeru, što bi moglo dovesti do nedostatnog učvršćenja silikonske čarape, kao i na takav problem, što bi moglo rezultirati nepravilnim radom proizvoda. S poštovanjem, medi RUS [email protected] www.medirus.ru medi. Osjećam se bolje
2012/04/02
"Generalnom direktoru tvrtke" MEDI RUS "AA Larionov Poštovani generalni direktor! Ovime vas obavješćujem da ne smatram mogućnima da budem nositelj popusta. Ako ste zainteresirani za razlozima mog djelovanja, a zatim pozivnu tipku - oštar pad u kvaliteti dostavljenih svoje kompresije čarapa, a kao posljedica testa kada se nosi nemir; - ne odgovara kvaliteti rasta troška medija za kompresiju; - nevoljkost LLC "MEDI RUS" za odgovor na pitanja kupaca, uključujući i organizaciju trgovine sredstvima za komprimiranje pletenine. Također želim skrenuti pozornost na članak,, koji možete pročitati ovdje „Risky nositi s bakrenim RUS!”: http://phlebo-duremar.ru/pisma/rischio/
2012/04/02
12.09.2011 u MEDI shop se nalazi na Kashirskoye autoceste, d.23, moji kompresije čarapa su kupili mediven Elegance Model 289W, II veličine, boja crna, u vrijednosti od 4094 rubalja 00 kopecks. Ovaj proizvod je pod jamstvom do 12.03.2012. Godine, što potvrđuje jamstvena kartica. Proizvod je odabran u trgovini mojim standardima, u skladu s rasponom modela. U studenom 2011. (2 mjeseca nakon kupnje) čarape su izgubile svoje kompresijske karakteristike u svojoj gornjoj polovici. Čarape samo pada s kukova i ne stvaraju deklariranu kompresiju u gornjoj polovici proizvoda. U tom smislu otišla sam u trgovinu, tražeći da vratim novac za neispravnu stvar. U pismu me obavijestio da "kvar je posljedica mehaničke štete koja je nastala tijekom rada". U ovom pismu nema opisa štete, datuma pregleda i podataka o tvrtki koja je provela ispit. Ovaj ispit se smatra poništenim, jer obavijest o ispitivanju nije točna. Želim napomenuti da nema nikakve mehaničke štete u zoni nedostataka na proizvodu.
2012/04/02
2012/01/29 u MEDI trgovini smještenom na autocesti Kashirskoye, 23, dobio sam lažnu knjigu žalbi. U ovoj knjizi nisu bili navedeni kontakti voditelja, a nije bilo ni pritiska Upravnog odbora. Prodavač mi je rekao da u trgovini nema druge knjige žalbi.
2012/01/27
Čarape ispružene nakon 1, 5 mjeseci, od bedara tek pada kada hodaju (unatoč obećanom jamstvu od 6 mjeseci). Istodobno, na teladi postoji kompresija. Formirana službena pritužba, predana čarape, došla je odgovor koji je navodno zbog mehaničkih oštećenja čarapa rastegnut i odbijanje povrata. Čarape obučene u skladu s uputama, bez rupe i bez oštećenja. Formulacija je obmana. Šteta je. Kontaktirat ću društvo za zaštitu potrošača. Čarape za 4 tisuće rubalja i tako loše kvalitete, uvredljivo.
27.12.2010
Kupio sam nove čarape prije 2 dana. Nosim ovaj dres više od 3 godine, ali to se još nije dogodilo! Čarape - 3 stupnja kompresije - ozbiljan proizvod. Vo - prvi, zbunjujući pojas - 2 komada ogromne veličine uzrokuje zbunjenost. Drugo, na vrhu su legla. Dvostruko širok, vrlo slab i ravno, pa su se drugi dan počeli kliziti koljena. Mogao bi biti lažan?

Pročitao sam negativne recenzije na web stranici bakra i nisam vjerovao, sad žao mi je. Moje su se čarape protezale do duljine 3 tjedna. Kao rezultat, u župi se skupljaju pod koljenima odostraga i stisnu noge. Sumnjam u njihovu korisnost.
A sa stranice Copsa sve su recenzije uklonjene: (Ne mogu čak ni pisati o mom slučaju, bilo bi bolje promatrati kakvoću čarapa, ali ne skrivati ​​recenzije.

Kupio sam čarape srednje kompresije, nosio 2 mjeseca. Pere i odjevena prema uputama. Tada sam odlučio kupiti drugi, ali prvi stupanj kompresije, promjena i vruće ljeti. Obukao sam se i shvatio da su čarape 2. kompresije slabija od nove 1. kompresije. Prošireni, iako pod jamstvom treba štedjeti šest mjeseci. I čarape hip prstohvat, dno raste, ali ne na vrhu. Sumnjam u njihovu korisnost.

Za MEDI: Dugo sam koristio tvoj dres. Kupim ga jednom svaka šest mjeseci. Ali kod vas stalno se nešto razlikuje u modelima: da čarape budu skromnije, da se sa začepljenjem problema, zaustavlja se i skraćuje se kompresijsko djelovanje. A sada je kvaliteta loša - drugo je čarape raskopano 2 tjedna. S obzirom da se cipele nisu mijenjale. Neprestano nodule na petama odjednom na kupnju - sve što nadate, da se u rupi neće okrenuti i okrenuti. Htjela sam ispitati najmanje drugu čarapu. Rekli su da, kako bi se ispunila prijava (kupljena putem isporuke) potrebno je otići u Moskvu, a ured je otvoren do 17.00 sati. A što je s ljudima koji se teško kretati? Prekrasan odnos prema kupcima. Na telefonu je rekao da ako mi nešto ne odgovara, ne kupuj. Zar nema veze između salona i ureda? je li stvarno nemoguće organizirati proces na drugačiji način i prijateljskije? ovo je lijek! Sutra ću ići u red čekanja u sigvarisu s nadom da imaju bolji stav prema klijentu.

Kupio sam čarape i Orto i Venotex. Nisam se držala - jako dugo i uvijena ispod koljena. Tada sam kupio skupi za mene prvi Duomed, a onda Medi. - ovdje su na mojoj nozi! Imam prvu godinu, drugu polovicu godine, a ljeti sam kupio bakar. Sviđa mi se. Ali jučer je bilo alergije od silikona. ali to je vjerojatno nešto u mom tijelu nije tako. Nosila je istu godinu - i ništa.

Da, očito makinacije konkurenata - isti tekstovi kopirayterskie „nezadovoljnih kupaca” sa cross-reference svaki drugi, pa čak i sami sebi, usput spominje „više dostojan” konkurentnog brand. Da, to je ista jeftini crni PR prije 10-15 godina.

Ivan, zašto si tako bijesan za marku? Radite li u MEDI-u?
Zašto ne mogu staviti recenzije na web stranicu MEDI? Zbog loših recenzija, a ta je robna marka neprofitna.
Bolja kvaliteta proizvoda poboljšana.
Općenito radim u nekoj drugoj sferi pa se ne sramim.
Pišem, jer se žalim zbog prijevarnih kupaca i potrošenog novca. I nije mali!

Nosim baklje i čarape 3 mjeseca, stanje je izvrsno, nosim ga svakodnevno, teško vjerujem u svoje negativne kritike. Možda ste kupili lažni?

Marina,
na žalost, ne. Kupio sam čarape u trgovini tvrtke na Kashirki - i 2 puta.
Oba puta čarape nisu bile standardne.
Novac je odbio vratiti se pod jamstvom. Nazvao sam MEDI i napisao.
Menadžeri dolaze s izgovorima, ne žele priznati objektivne dokaze.

Nosim čarape i pantyhose bakrene 4 mjeseca, u izvrsnom stanju, nositi svaki dan, oprati s baby sapun, staviti rukavice, male kuke na podnožju čičak na cipele, vrlo zadovoljan, kupio u Njemačkoj

Žao mi je što nisam vidio ove recenzije prije! A ako bih to pročitao, nisam vjerovao u to, mislio bih da je to klevetanje, jer je posvuda na Internetu dodijeljen Mediu i Sigvarisu. Htjela sam naručiti Sigvaris, ali njihova mrežna trgovina iz nekog razloga uopće ne uzima cijev i ne odgovara na pisma, ali je bakar nazvao natrag. Kao rezultat toga, naredio sam, dobro radio Medi (online trgovina), poslan u Ufa brzo. Dobio sam ono za što sam bila sretna. Njihov trošak za mene po popustu košta oko 5000 rubalja s isporukom. Uzeo sam Medi Elegance za trudnice s prvom klasom kompresije. Boja - bež (dobro, ili nešto u ovom duhu). Primljeno 10. studenog 2012. godine. Vrlo rado kupiti, iako vrlo mi drage, ali to je skuplji za zdravlje i ljepotu (ultrazvučna vene dijagnozom kakvu predvarikoznogo stanje u prepone pinch venu, sljedeća faza - proširenih vena). Odlučio sam da ću ga potrošiti, ali ja ću ga kupiti, iako je za mene vrlo skupo kupiti.
Nakon što je sljedećeg dana obučen u trikove s gumenim rukavicama, ljepotom, noge su se osjećale bolje, vrlo udobne, ali. duljina, pokupljena za mene bila je kratka, i sa slamkom suknje skliznu cijelo vrijeme, ali noge su još uvijek vrlo lako i dobro. Odlučio sam da su takvi nedostaci male stvari. Doslovno nekoliko dana kasnije, na mjesto umetanja u području prepona - trbuh na pantyhose prošao je strelicama. Podnio sam ih, pa gotovo svake večeri. Ne govorim o peleti na petama, a općenito o gubitku cjelokupnog izgleda, za mene to nije bilo važno, ionako bilo ispod hlača ili kod kuće u njima je otišao. Posljednja slama je bila da su otišli golemom strelicom! Zario sam ih i otišla. Tako sam ozlijeđen, trudna sam - noge su zujale (u pantyhose bilo je divno, bez oteklina, bez tebe), ali sada što da radim. Dati za pregled, štoviše, gdje je jamstvo da će se nakon toga nešto vratiti meni, a ispitivanje novca vrijedi! Morati tražiti alternativu! I opet dati novac, a sada ići s natečen noge! Strah. Lijepe žene - nemojte kupovati suknje ove marke. Ne bih napisao recenziju - ali moj muž je pozvao da napiše recenziju kako bi drugi ljudi to znali! I Relaxan je imao svojstva kompresije, ali nije se parala nekoliko mjeseci čarapa. Usput, danas je 08.12.2012. Ispada, čarape Copa došlo do tako strašnog izgleda došao manje od mjesec dana.

Već sam kupio drugi par čarapa! Jedan nosio godinu dana! Po onome što sam u njima bavim se sportom! Nisu izgubili kompresiju, nisu se deformirali, tek su se u drugoj godini počeli svađati na nogama. Samo smeđi su lijeni pri pranju, ali izgledaju dobro.

Na novac koji je potrošen na MEDI, mogli biste kupiti nekoliko parova jeftinijih kompresirajućih čarapa, pantyhose.
I njihov minimum za mjesec dana korištenja je dovoljan, a još više. Bolje i ekonomičnije.

Nosim bakar i zadovoljan sam svime. ni ono što nisam rastrgao, a ne istrošen, i problemi su riješeni. Postalo je zanimljivo kakvu vrstu dame irina tako plače? pogledao je druge recenzije. Je li gospođa Irina, sudeći po tekstu ima mnogo imena, a osim više igrača))) To jest, i muško i žensko, kao tekst nacrta raspršene na različitim forumima, web stranice, itd, pa čak i na nekim mjestima linkove na jedni druge, dobro, naravno, razvija se nekakav otrov, a neke gdje se povezuju s mjestom gdje morate ići u kupovinu. Oglašavanje trgovina motorom! Jer tekstovi slobodnjaka sada plaćaju puno, Madame / gospodin Irina?

Odlučio sam provjeriti - kupio sam bakar, novu s uzorkom. Kompletno s lijepom torbom i zrcalom. Jednostavno razred. To je elita. Zato ne biste trebali biti ovdje. Nikada se nisam osjećao tako lako prije. Vrlo lijepa. A o jeftinim suknjicama - pa ne pokušavam ništa besplatno kupiti - ni za hranu, niti za šminku, i tako dalje. Već je podučeno da je krivac dva puta plaća. Usput, kupio sam u određenoj trgovini. Poziva se ORTECA. Obično sam to volio. Pletenina mi se ponudila vrlo različitim, ali na kraju sam izabrala ovo i ne žalim. Ono što želim svima.

Koristim bakar od 2. kompresije za više od 2 godine. Nema problema u kvaliteti i kompresiji. Zatim sam odlučio pokušati s drugom tvrtkom: od bamberg memorije i požaliti. Elastična se ne drži 10 minuta, a zatim, dok bakar čuva cijeli dan. Osjećaji na nogama u bakru mnogo su ugodniji nego u sjećanju. Tako samo bakar!

Kompresija čarapa bakra - pregled proizvoda koji službena web stranica nudi

Kompresija pletiva odnosi se na pomoćne metode liječenja varikoznih vena, jer je zahvaljujući tome opterećenje ravnomjerno raspoređeno na udove, što omogućuje zaustavljanje napretka bolesti.

Takav terapeutski lanac omogućava normalizaciju opterećenja i pritiska na udove koji djeluju na varikozu, što omogućuje održavanje rezultata dobivenih iz liječenja izvan medicinske ustanove. Osim toga, pletenina ima važnu ulogu u prevenciji proširenih vena i srodnih bolesti.

Postoji nekoliko vrsta kompresijskog posteljine:

Kratki obrazovni program: tri pitanja - tri odgovora

Tri uobičajena mitova o komprimiranom platnu:

  1. Mit broj 1. Kompresija dres ne pomaže. U medicinskoj praksi bilo je slučajeva kada elastična kompresija nije donijela nikakve rezultate. Ali sve ovisi o fiziološkim karakteristikama pacijenta.
  2. Mit broj 2. Bilo koja vrsta donjeg rublja, bez obzira jesu li čarape ili čarape koljena, jednako pomaže i nema apsolutno nikakve razlike što točno treba stići pacijentu, jer će rezultat liječenja biti isti. Treba imati na umu da svaka vrsta komprimiranog pletiva pogađa samo određeno područje.
  3. Mit broj 3. Nema razlike kakav proizvod kupiti. Zapravo, to nije slučaj, jer ovisno o vrsti proizvoda koju kupac kupuje, kvaliteta komprimiranog donjeg rublja ovisit će o tome.

Do danas su mnoge medicinske tvrtke za proizvodnju komprimiranog platna i na tom tržištu dugogodišnje radne tvrtke MEDI, čiji proizvodi najčešće odabiru liječnici i pacijenti.

Bakar je jedan od bezuvjetnih lidera na tržištu

Danas je pitanje Mediove prednosti nad ostalim proizvođačima i dalje otvoreno, kao što je to slučaj s trenutnim tržištem medicinskog posteljine, može se naći neprepoznat broj različitih proizvođača koji proizvode komprimirani pletenina.

Stoga, proučavajući opis robe jednog ili drugog proizvođača, mnogi misle da su svi isti i da pacijent plaća samo za ime.

U stvari, to nije slučaj, iako je većina komprimiranog platna slična jedni drugima, ali tijekom svoje operacije utvrđeno je da su radikalno različite jedna od druge.

Na primjer, ako usporedite kompresijski dres tvrtke Medi s jeftinijim proizvodom, ispada da se troši dvaput dulje i da ne podliježe vanjskom trošenju.

Dakle, ovaj proizvođač ostaje jedan od najboljih već dugi niz godina zbog sljedećih razloga:

  • visoka kvaliteta proizvedenih proizvoda;
  • lijep izgled i udobno nošenje elastičnog donjeg rublja;
  • pristupačne cijene, zahvaljujući kojima Medijski proizvodi mogu biti dostupni svima;
  • vlastite jedinstvene tehnologije i razvoj koji se koriste u proizvodnji proizvoda;
  • budući da se za proizvodnju elastičnih pletiva isključivo koriste prirodni materijali, isključena je pojava alergije na rublje pacijenta;
  • zahvaljujući posebnom šavu, noge disati i ne znoj;
  • razne proizvode za muškarce i žene.

Što nudi službena web stranica?

Službena web stranica tvrtke, koja je prisutna u Ukrajini i Rusiji, nudi prilično širok raspon proizvedenih proizvoda, razmotrit ćemo glavne grupe proizvoda:

  • mj-1 - svestrana linija namijenjena ženama i muškarcima koji žele izgledati lijepo i osjećati se više nego udobno;
  • mj-1 metropola - zahvaljujući silikonskom gumenom vrpcu, ove transparentne čarape prvog razreda kompresije, savršeno sjedi na nozi, a poseban pushap efekt stvara više ukusnih i ženskih oblika, cijena proizvoda na području 3000 rubalja;
  • mj-1 metropola 2 - Opaque ženska čipka čipke u crnoj boji, opremljena silikonskom gumenom trakom i prvom klasom kompresije, tako da savršeno sjednu na nozi, cijena je 2.800 rubalja;
  • mj-1 formacija - klasične crne komprimirane čarape iz Medi s dijamantnim umetcima, silikonskom gumenom trakom i prvom klasom prikrivanja, trošak - 3000 rubalja;
  • mj-1 cato - Muški neprozirni golfovi 2. klase kompresije, cijena je 2500 rubalja.

Flebološka pletiva od proizvođača prisutna je u nekoliko redaka:

  • mediven elegancija - unisex čarape druge klase kompresije, cijena - 3600 rubalja.
  • mediven plus - Unisex čarape prve klase kompresije s otvorenim prstom, cijena je 3200 rubalja.
  • mediven udobnost - unisex suknje prve klase kompresije, cijena - 6000 rubalja.
  • duomed - ženske čarape prve klase kompresije, cijena - 3110 rubalja.
  • mediven forte - Žensko čarape sa zatezanjem na struku 2. klase kompresije, cijena je 5100 rubalja.

Limfna pletenina predstavlja dva proizvoda:

  • rukavica s otvorenim prstima 2. razreda kompresije - mediven sklad, cijena je 3100 rubalja.

Golfs Mediven ulcera kit

Pletenina za liječenje čira (pletiva se također koristi za organiziranje ulkusa, koje su uzrokovane varikoznim žilama): Mediven ulcer kit - pletene čarape, čija cijena iznosi 3000 rubalja.

Pribor za pletenje:

  • posebni uređaj za stavljanje komprimiranog dresa pod imenom Medi Butler Big. vrijedan 3000 rubalja.
  • pojas za čarape na četiri elastične vrpce, cijena je 700 rubalja.

Kako odabrati ono što vam treba

Postoji nekoliko pravila za odabir donje rublje kompresije, koje treba uzeti u obzir prilikom kupnje:

  1. Prije svega, potrebno je obratiti pažnju samo na one robe koje su potrebne za pacijenta stupanj kompresije.
  2. Također je važan pokazatelj kvalitete proizvoda materijal, iz kojeg je napravljena. U pravilu, visokokvalitetni elastični rublje ima pamučnu podlogu i silikonsku gumenu traku (potrebno je čvrsto popraviti rublje na tijelu i smanjiti njezin odnos).
  3. Potrebno je obratiti pažnju ne samo na stupanj kompresije, već i na veličina. Na primjer, ako pacijent ima proširene vene na razini sline, onda morate kupiti elastične čarape.

Dimenzija mreže bakrene elegancije

Značajke upotrebe i njege posteljine

U svakodnevnoj upotrebi nošene komprimirane čarape ili torbice ne daju nikakve neugodnosti. Vezanje elastičnog donjeg rublja prilično je jednostavno:

  • za početak, posebnu kliznu čarapu stavlja se na nogu, a tek nakon toga možete staviti elastično donje rublje;
  • sada ostaje samo izravnati rublje i ponoviti ovaj postupak na drugoj nozi (ako pacijent koristi kompresne čarape, čarape ili čarape koljena).

Također, za praktičnost, možete kupiti posebnu opremu koja vam omogućuje značajno olakšavanje stavljanja komprimiranog platna.

Da biste ga koristili nije jako teško, za to morate privući poseban proizvod vješanja (tako da se ispostavi da je okrenuta iznutra). Zatim samo stavite nogu i povucite pletenu donju rubu uz pomoć posebnih ručica. Takav pribor uvelike će olakšati život pacijenta, a proces stavljanja pletenog proizvoda neće dugo trajati, kao što se događa s konvencionalnim preljevom.

Medi Butler Veliki na poslu:

Čuvanje elastičnog donjeg rublja je jednostavno i u mnogim je aspektima skrb slična, kao i za uobičajene proizvode. Dosta s vremena na vrijeme oprati ih, a kako bi se osiguralo da se proizvod ne pruži najbolje je oprati ručno, što je čak i najosjetljivije ciklusa pranja u perilici, može povrijediti stvar.

Osim toga, važno je pravilno pohranjivati ​​proizvode iz medicinske pletenine. Takve odjeće moraju se čuvati na suhom, tamnom mjestu na sobnoj temperaturi (od +15 do +25 ° C). Maksimalni rok trajanja je 3 godine.

Treba imati na umu da, ako slijedite upute o korištenju i pohranjivanju kompresijskih proizvoda, možete znatno produljiti život svojih proizvoda.

Sušenje takvog pletiva načinjeno je u vodoravnom obliku, jer silikonske trake koje se nalaze na čarapama zahtijevaju pažljivi i poseban odnos.

Praktična uporaba rublja

Iz pregleda ljudi koji su u praksi pokušali kompresija pletiva Medi.

Olga Nikol'skiy

Nikita Morozov

Sažimanje ili uklanjanje svih sumnji

Dakle, kompresija pletiva ima sljedeća svojstva:

  • normalizacija prehrane tkiva, rad posuda i krvotok;
  • distribucija opterećenja na nogama.

Već dugi niz godina elastična kompresija smatra se jednim od najboljih metoda liječenja i prevencije proširenih vena.

Naravno, postoji mnogo metoda liječenja proširenih vena, ali unatoč tome, kompresija pletiva smatra se izvrsnom pomoćnom terapijom.

Ali, treba shvatiti da je nemoguće potpuno izliječiti takvu bolest kao i varikozne vene uz pomoć samo jednog tkiva koje povlači. Posve je moguće zaustaviti razvoj bolesti i poboljšati stanje udova.

Takav proizvođač elastičnog donjeg rublja, kao što je bakar, nudi razne modele terapeutske pletenine za cijenu koja je pristupačna svima.

Za kupnju kompresijskog jerseya Medi moguće je naručiti, tako da naručujete potrebnu robu, moguće je putem službenog salona web-mjesta.

Suknje kompresija

Razvoj komprimiranog platna, osobito kombi kompresije, pomogao je ženama koje imaju problema s krvnim žilama nogu - varikoznih vena. Ova bolest je vrlo česta u fer spolnom odnosu, zbog prirode posla, trošenja velike količine vremena u vertikalnom položaju.

Za koga?

Vrlo snažan elastični materijal koristi se za proizvodnju kompresijskih čarapa. Čvrsto se uklapa u noge, stisne mišiće, tako da je lakše kretanje krvi, prema srcu. Zbog svojih svojstava kompresija pletiva pomaže u pokretu, poboljšava cirkulaciju krvi u donjim udovima, ublažava umor u mišićima, smanjuje bol, štiti tkivo od edema.

Kompresija pletiva je dizajnirana da pomogne u liječenju takve bolesti kao varikozne vene. Njihovo nošenje također je korisno za prevenciju krvnih ugrušaka. Moguće je izdvojiti prateće pozitivne osobine ovog rublja: pomaže u uklanjanju prekomjerne tjelesne težine, au razdoblju nakon poroda podržava trbušne mišiće. Tijekom dugih letova, kada je osoba dugo vremena u sjedećem položaju, terapeutske suknje smanjuju vjerojatnost krvnih ugrušaka.

Kako to radi?

Metoda liječenja sa zavojnim zavojima ima dugu povijest. Kako vrećica s kompresijom pomaže kod varikoznih vena? Glavno načelo djelovanja je kako slijedi: pantyhose vrše pritisak različitih stupnjeva na različitim dijelovima nogu. U području nogu, to je najviša (100%), u području koljena - smanjuje se (75%) u području bedra - postaje minimalna (50%), dok je u abdomenu kompresija gotovo nedostaje (20%). Zbog toga se izlaz krvi ubrzava kroz vene iz stopala na gornji dio tijela.

Klasa kompresije

Suknje iz varikoze variraju u stupnju (ili klasi) kompresije, što se mora odraziti na pakiranju.

  • 1 klase - tlak je oko 23 mm Hg. Čl. (koristi se za početnu fazu problema s krvnim žilama nogu, vanjskim vidno povećanim žilama, pojavom takozvanih "zvijezda").
  • 2 klase - količina kompresije je oko 33 mm Hg. Čl. (srednje stadije varikoznih vena).
  • Grade 3 - tlak oko 45 mm Hg. Čl. (s teškim fazama varikoznih vena, kada je trofej već razbijen).
  • 4 klase - s jakim tlakom, više od 50 mm Hg. Čl. (pantyhose dizajnirane kako bi se uklonili teški oticanje).

Postoje razni slučajevi upotrebe kombi kompresije, pa se stoga mogu razlikovati njihove vrste:

  • Profilaktička svojstva koja se dobiju kada se otkriju prvi znakovi venske bolesti, donose minimalni pritisak na donje udove.
  • Ljekovito - staviti tijekom pogoršanja vene varikoznih.
  • Bolnica - koristi se u bolnicama nakon operacija na nogama.
  • Tu su i topli modeli i torbice, dizajnirane posebno za trudnice (s posebnim umetkom na trbuh). Neki liječnici vjeruju da trudnica treba komprimiranje donjeg rublja u slučaju da ima prve simptome problema s venama donjih ekstremiteta. Drugi preporučuju preporučujemo ga za profilaktičke svrhe (u prvom tromjesečju) i poboljšati protok krvi u nogama (u drugom i trećem).

Koji su najbolji proizvođači?

U specijaliziranim ortopedskim salonima, ljekarne su vrlo velik izbor ovih proizvoda različitih proizvođača. Komprimirana svojstva suknje iz varikoze u svim tvrtkama u načelu su ista. Razlikuju se, u pravilu, izvana, raspon boja, trajanje uporabe. Odaberite proizvod za vas, ovisno o tome koliko vremena namjeravate koristiti. Neki modeli zadržavaju kompresija dugo, drugi su mnogo manji. Jasno je da to izravno utječe na cijenu proizvoda. Pregledat ćemo proizvođače medicinskih čarapa.

Tržište ove vrste platna zastupa mnogo talijanskih proizvođača ("Relaxan", "Varisan", "Ergoform", "Solida").

"Relaxan" je talijanska tvrtka koju pacijenti često odabiru zbog prilično niske cijene. No, komprimirani platno će biti kratkotrajan (ne traje više od mjesec dana), jer se brzo proteže.

Još jedna tvrtka iz Italije, "Varisan", proizvodi medicinski lan, mnogo veće kvalitete i izdržljivosti. Cijene za ovaj platno već su puno veće.

Pletena odijela Ergoform ima odličan izgled i vrlo je elastična. Vlakna od prirodnih materijala pustiti u zrak, proizvodi su dugo istrošeni i lako se brine. Tvrtka također proizvodi modele za sportsko osposobljavanje.

"Solida" proizvodi visoko-kvalitetne tajice, asortiman je predstavljen mnogim modelima i bojama. Izvanredno su suknje ista kao i sve standardne pantyhose. Modeli imaju udobnu nogu, podnožje udobno podupire stopalo.

Intex je naš domaći proizvođač, pletenina ima prihvatljivu cijenu i načelno pristojnu kvalitetu. Trajnost ruskog platna je vrlo visoka.

"Orto" je tvrtka iz Španjolske koja proizvodi kompresijske suknje prosječne cijene. Rublje dobre kvalitete, kompresija traje oko 4 mjeseca. Međutim, vrijedno je spomenuti određeni nedostatak: na području pantyhose stopala istroši se uskoro.

"Venotex" - vrlo poznati, popularni američki proizvođač, raspon je predstavljen velikim brojem različitih modela s prosječnom otpornošću na habanje, što određuje relativno nisku cijenu pletenine.

"Medi" i "Bauerfind" - njemačke tvrtke koje proizvode terapeutske suknje. Njihovi proizvodi su odlične kvalitete i, naravno, imaju veću cijenu. Visoka otpornost na trikove je velika, ne zahtijevaju složeno održavanje. Imajte na umu atraktivan dizajn proizvoda, postoji izbor sportskih modela, posteljina za putovanje. Osim toga, "Medie" proizvodi uređaje za postavljanje pantyhose.

Sigvaris je proizvođač elitnih modela terapeutskog donjeg rublja iz Švicarske. Pletenina je vrlo odlična kvaliteta, odličan dizajn i, sasvim razumljivo, velika vrijednost.

Kako odabrati?

Ako ćete kupiti torbice za kompresiju, prvo saznajte imate li kakvih kontraindikacija za nošenje takve donje rublje. Onda dobijte ne vrlo skupe model. Ako vam odgovara, sljedeći put odaberete boljeg proizvođača.

Izuzetno je važno odabrati pravu veličinu (imajte na umu da različite tvrtke često imaju tablicu različite veličine). Čarape s kompresijom gotovo se ne rastu. Stoga, kod kuće, točno izmjerite obod trbuha, struka, kukova, a također duljinu stopala (od stopala do koljena i od stopala do prepona).

Kako se odjenuti?

Potrebno vam je malo treninga prije nego što brzo i pravilno nose torbice za kompresiju. Stavili su ih na spavanje, ležeći, ne spuštajući noge s kreveta. Učinite to pažljivo, kako se ne bi istegnuli ili zakrenuli proizvod. Pantyhose se skupljaju "u harmonici" i postupno se stavljaju na stopalo, pa se pažljivo šire po šanku i pružaju se do bokova prema struku.

Nosite komprimirane čarape samo na suhu kožu. Imajte na umu da ćete se morati oprostiti od dugih noktiju, pažljivo ih obrađivati ​​s datotekom, kako ne biste oštetili materijal od pantyhose. Iz istog razloga, koža stopala bi trebala biti mekana i glatka, bez žuljeva i kukuruza. Kako bi izbjegli oštećenje pantyhose kada su nosili, koristiti lateks rukavice koje se prodaju u ljekarni.

S vremenom ćete se naviknuti na to, i moći ćete se nositi s poslom mnogo lakše i brže.

Kako se prati?

Da bi terapeutski pantyhose ne izgubio svojstva, važno je paziti na njega. Svaku večer treba isprati toplom vodom (ne više od 40 stupnjeva) s bebom sapunom (ali ne s praškom za pranje). Učinite to pažljivo, kako ne biste oštetili proizvod. Suknje bi trebale sušiti prirodno, bez upotrebe grijača, sušila za kosu: sve to može utjecati na elastičnost. Nošenje torbica na nogama nije dopušteno.

Tko je kontraindiciran?

Te terapijske čarape imaju kontraindikacije. Ne možete ih nositi ljudima koji imaju ozljede, patologije na koži nogu (dermatitis, ekcem, itd.). Dame s vrlo osjetljivom, nježnom kožom također trebaju biti oprezne. Pušenje ljudi koji su također bolesni s dijabetesom, oni koji imaju ograničeni protok krvi u donje udove iz raznih razloga, liječnici ne savjetuju upotrebu torbice kompresije. Pantyhose pod pritiskom mogu dodatno smanjiti protok krvi u nogama i učiniti simptome teže.

Koliko su oni?

Trošak dobre ljekovite odjeće prilično je velik (točnije - više od deset puta skuplje od konvencionalnih suknje). No, bolje je spriječiti bolest unaprijed ili ga obustaviti u ranoj fazi razvoja, nego kasnije platiti novac za skupe liječenje i operaciju.

Recenzije

Suknje iz varikoze su pomogle i pomagale mnogim ženama. Zadovoljni su svojim korištenjem i preporučuju svojim prijateljima. Ovi proizvodi privlače i činjenica da su ugodni na dodir, imaju estetski izgled.

Sva prava pridržana, 14+

Kopiranje web stranica je moguće samo ako instalirate aktivnu vezu na našu stranicu.

Ste Zainteresirani Za Proširene Vene

Značajke prehrane tijekom pogoršanja hemoroida: izbornik i prehrana

Tromboflebitisa

Hemoroidi su vrlo osjetljivi problemi, koji su popraćeni zatvorom i pukotinama.Iscrpljenost hemoroida donosi mnogo neugodnosti pacijentima, zbog čega je potrebno koristiti pravu prehranu kako bi se smanjile pojave bolesti....

Mješavina heparina s hemoroidima

Tromboflebitisa

Glavni proktolog: "Ako imate hemoroide, odmah prestanite. "Heparin s hemoroidima je dugo bio korišten. Uglavnom, mast ili gel je uključen u kompleksnu terapiju, koja je najučinkovitija....