Ebermin

Struktura

Opis je aktualan 2014/08/07

  • Latino ime: Ebermin
  • ATX kod: D06BA51
  • Aktivni sastojak: Rekombinantni faktor ljudskog rasta i srebro sulfadiazin
  • proizvođač: Heber Biotec (Kuba)

struktura

100 g masti sadrži sljedeće sastojke:

  • rekombinantni faktor ljudskog rasta epidermalnog porijekla - 1 mg;
  • srebrnog sulfadiazina- 1 g.

Kao pomoćne tvari farmaceutskog pripravka su:

  • stearinska kiselina - 18 g;
  • glicerol- 5 g;
  • kalij karbonat - 500 mg;
  • metilparahidroksibenzoat 180 mg;
  • propil parahidroksibenzoat 20 mg;
  • Pročišćena voda - do 100 g.

Oblik izdavanja

Mast Ebermin za vanjsku uporabu - homogena masa bijele boje, konzistencija u blizini krema, mekana struktura s slabim, ali karakterističnim mirisom. Lijek se pakira u polietilenske boce od 30 ili 200 g. Pakiranje od kartona sadrži 1 bočicu.

Farmakološko djelovanje

Ebermin je složeni farmaceutski proizvod s zacjeljivanje rana i antiseptičko djelovanje. Jedna od glavnih aktivnih komponenti lijeka je faktor ljudskog rasta, što je visoko pročišćeni peptid epidermalnog porijekla. Proizvodi ga genetski modificiranom vrstom kvasca Saccharomyces Cerevisiae, dobivene na temelju tehnologije rekombinantne deoksiribonukleinske kiseline. Prema mehanizmu djelovanja, sastavni dio farmaceutskog pripravka je apsolutno identičan fiziološkom čimbeniku ljudskog rasta kojeg proizvodi tijelo u normi.

Ova komponenta ima poticajni učinak na migraciju fibroblasti, stanice prekursora vezivnog tkiva, keratinocit i endotelne stanice, složena akcija koja se ostvaruje u intenziviranju liječenja oštećenja kože. Obnavlja se elastičnost tkiva, aktiviraju se ožiljci i procesi epitelizacije koštanog defekta i temeljnih struktura (stabilna i kvalitativna granulacijska zona).

Sulfadiazin srebro, druga aktivna komponenta lijeka, ima snažna antiseptička svojstva s obzirom na širok raspon mikroflora. Pokazuje svoj antimikrobni učinak u borbi protiv gram-pozitivnih i gram-negativnih bakterija, gljive roda Candida, sveprisutan na koži i dermatophytes.

Hidrofilna baza Masti Ebermin i pomoćne tvari posjeduju dehidrogenrajući učinak, tj. pretjerana količina vode se uklanja iz patološkog fokusa rane. Stoga, osjećaji boli značajno se smanjuju, a održavanje potrebne terapeutske koncentracije aktivnih sastojaka komponenata postaje lakši zadatak.

Važno je naglasiti da farmaceutski pripravak također ima jak kozmetički učinak. Zbog složenog djelovanja elemenata masti, orijentacija i sazrijevanje kolagenskih vlakana je normalizirana, spriječene su patološke faze scarringa, što osigurava estetskog izgleda obnovljena nedostatak kože. Posebno su vidljive svojstva lijeka, ako se primjenjuju nakon piletine. Karakteristični, ponekad zlokobni trag bolesti uništavaju se, ne ostavljajući takve štetne učinke nakon njih.

Farmakodinamika i farmakokinetika

Ljekovita mast se koristi topikalno. Pri primjeni farmaceutskog pripravka na neoštećenu kožu ili rana nedostataka aktivni sastavni dijelovi ne apsorbira u sistemsku cirkulaciju, a time i lijek nema generalizirane učinke.

Upozorenja za uporabu

  • dugotrajne i neizlječive rane;
  • površine ili dubine opekline kože i potkožno tkivo različitih stupnjeva težine;
  • trofični ulkus bilo kojeg podrijetla (uključujući one koji su se pojavili kao rezultat progresije kronične venske insuficijencije, dijabetes melitus, uništavanje endarteritisa, erizipelas i mnoge druge patologije);
  • kirurške ili kozmetičke intervencije povezane s kršenjem cjelovitosti kože;
  • dekubitus;
  • promrzlina;
  • u obavljanju autodermoplasty(transplantacija pacijentovog krpice kože) na mjestima za lizu ili presađivanju donorske kože;
  • citostatički ulkusi (čije je podrijetlo povezano s upotrebom farmaceutske skupine citostatika);
  • greda (zračenje) dermatitis;
  • provođenje površina radioterapija.

kontraindikacije

  • pojedinačnu preosjetljivost, nasljednu ili stečenu netoleranciju na sastavne dijelove lijeka;
  • područje s potvrđenim aktivnim tumorski proces (čak iu slučaju dobroćudnog onkogenog razvoja);
  • zone kirurškog izrezivanja tumora;
  • trudnoća;
  • razdoblje dojenje;
  • dječje dobi prije dostizanja jedne godine.

Pažljivo, farmaceutski produkt se može koristiti u slijedećim patologijama:

  • bubrežna ili jetrena insuficijencija;
  • nedostatak glukoza-6-fosfat dehidrogenaza.

Nuspojave

U pravilu se liječenje lijeka s farmaceutskim lijekom Hebermin dobro podnosi bez štetnih učinaka terapije. U nekoliko slučajeva mogu se primijetiti sljedeći neželjeni učinci:

  • alergijske reakcije (na sulfanilamidnu komponentu lijeka) - lokalni crvenilo, svrbež kože, osip;
  • osjećaj paljenja ili nelagode u području primjene masti;
  • stezanje kože na mjestu liječenja;
  • lokalna bol.

Upute za uporabu (metoda i doziranje)

Lijek se može koristiti u svim fazama liječenja proces rane.

Prije korištenja farmaceutske pripravke, standard kirurško liječenje Rane s obilnom korištenjem antiseptičkih sredstava širokog spektra djelovanja. Nadalje, nakon sušenja površine rane, mast se nanosi u sloj 1-2 mm. U pravilu, uz zatvorenu metodu liječenja, na vrh se stavlja sterilni naslon ili preklopni film. Potonji postupak se koristi za liječenje kvarova kože u vlažnom okolišu. Također možete koristiti poseban atraumatska retikulacija s opeklinama I-III stupnjeva.

Doziranje lijeka ovisi o vrsti zacjeljivanja rana i odabranoj taktici liječenja. Ako je raspodjela patoloških tajni u izobilju, preporučljivo je izvršiti jednu aplikaciju masti dnevno. Ako je izlučivanje na umjerenoj ili čak manjoj razini, onda korištenje Ebermin može biti 1 put u 2 dana. u neobvezujuća terapija (liječenje oštećenja rane bez vezanja nakon primjene masti), količina korištenih lijekova povećava se na 1-3 primjena dnevno.

Prije svake uporabe Ebermine masti, obavezno WC rana, uklanjanje mrtvih stanica i drugih patoloških bradavica iz središta rane. Za to je sterilna izotonična otopina natrij klorida ili otopina širokog spektra antiseptika. Postupak se mora provesti vrlo pažljivo kako ne bi oštetio nastalo granulacijsko tkivo i slojeve rastućeg epitela pod utjecajem masti.

Konzervativno liječenje se nastavlja sve dok se površina rane ne može zatvoriti poklopcem kože uz pomoć plastične kirurgije.

Shema obrade zračenje ili zračenje dermatitis nešto se razlikuje. Mast se nanosi na ozračenu površinu kože s tankim slojem od 1 mm 6-8 sati nakon ozračivanja. Lijek se rabi tijekom cijelog razdoblja radioterapije s farmaceutskim pripravcima.

predozirati

Predmeti predoziranja lijeka u medicinskoj literaturi nisu opisani.

interakcija

Neusklađenost ili nepovoljna klinička interakcija u procesu konzervativne terapije s farmaceutskim pripravkom s bilo kojim lijekom se ne opaža.

Uvjeti prodaje

Lijek se isporučuje samo s receptom koji ovjerava liječnik.

Uvjeti skladištenja

Hebermin bi trebao biti pohranjen na mjestu zaštićenom od izravnih zračenja svjetla i nedostupnom maloj djeci na konstantnoj temperaturi od 15-25 stupnjeva Celzijusa.

Datum isteka

Posebne upute

U nekim ranama, traumatskim ozljedama i oštećenjima kože, otvorena metoda terapije, odnosno u procesu konzervativne sanitacije, nema zavoja koji pokrivaju problematično područje. U tom slučaju, izravnu sunčevu svjetlost treba izbjegavati primjenom ljekovite masti, kao što je ultraljubičasto zračenje mogu uzrokovati nepovratne promjene u strukturi aktivnih komponenti farmaceutskog pripravka.

Uz produljeni tijek terapije lijekovima ili opsežne opekline, razvoj leukopenija, trombocitopenija i eozinofilija, stoga se preporučuju redoviti dijagnostički testovi krvi za pravovremeno otkrivanje kvantitativne promjene u sastavu krvi.

Eberminove analoge

Ebermin je prvi lijek čiji je aktivni sastojak rekombinantni faktor ljudskog rasta epidermalnog podrijetla, dobivenog genetskim inženjeringom. Budući da su analozi masti brojni farmaceutski pripravci sličnog terapeutskog učinka, koji uključuju sljedeće lijekove: Aekol, Vundehil, Calendula mast, Livian, pantenol.

djeca

U pedijatrijskoj praksi ovaj se farmaceutski proizvod može koristiti za djecu stariju od 1 godine.

U trudnoći i laktaciji

Terapeutski efekti Ebermin nisu pravilno proučavani tijekom trudnoće i laktacije, pa se preporučuje uporaba lijeka u konzervativnom liječenju. U slučaju indikacije za terapiju ovog lijeka, liječnik treba odrediti omjer rizika od štetnih učinaka i koristi, a zatim odlučiti o upotrebi lijeka.

Recenzije na Eberminu

Recenzije o masti na lokalnim internetskim resursima i kozmetičkim forumima iznimno su pozitivni, što nije iznenađujuće jer je farmaceutski proizvod jedinstven u svojoj vrsti. Korištenje genetski modificiranih sojeva gljiva i rekonstituiranog faktora epidermalnog rasta otvaraju široke granice za upotrebu takvog lijeka. Ebermin omogućuje ne samo da izliječe duboke površine i opekline rana, čak i najteži, ali i za vraćanje oštećene strukture temeljne tkiva i organa.

Većina recenzija opisuje ovaj farmaceutski proizvod kao kozmetički proizvod koji može ukloniti nejasne učinke vjetrenjača. Nakon toku konzervativnog liječenja ožiljaka uzeti više estetski izgled, epiteliziruyutsya intenzivnije, što ih skriva od golim ljudskim okom. Štoviše, organizira se orijentacija kolagenskih vlakana i njihove vlaknaste strukture, tj. Potpuniji terapeutski učinak na oštećenu površinu kože.

Cijena Ebermin, gdje kupiti

Kupi mast Ebermin na području Ruske Federacije je prilično teško, jer se ovaj lijek ne može naći u svim kioscima ljekarne. Tako, na primjer, u Petrogradu postoji samo nekoliko prodajnih mjesta medicinskog proizvoda koji opskrbljuju mast samo nakon pouzdane potvrde narudžbe.

Na pitanje gdje kupiti Ebermin u Moskvi, nešto je lakše odgovoriti, budući da nekoliko ljekarni nudi kupnju ljekovite masti za 400 rubalja (cijena malene polietilenske boce s farmaceutskim proizvodom) ili za 2000 rubalja (velika snaga).

Dakle, najkorisniji put za građane Rusije bit će kupnja ljekovite masti u tzv. Online ljekarnama na Internetu. Red Ebermin može se sastaviti s točnim upitom za pretraživanje i ispunjavanjem nekih točaka upitnika. U pravilu, isporuka farmaceutskih proizvoda izvodi se do pragu kuće, tj. Čak ni ne morate napustiti vlastiti stan kako biste kupili mast.

Stjecanje lijeka u Ukrajini jednako je teško kao na području Ruske Federacije. Cijena Ebermine masti u ljekarnama ove države počinje s minimalnim ograničenje od 240 grivna za 30-gram boca i završava s strašnim lik od 700 grivna za 200-gram kapaciteta s drogom.

Prijavite se na svoj račun

BASIC Informacije o Massey Ebermin.

Koje vrste Eberminova mast liječi?

Koje su nuspojave i kontraindikacije?

Kako se prijaviti? - UPUTA.

Informacije kupcima, trošku i POPUSTI.

Recenzije o lijeku Ebermin.

UPOZORENJE! - Ostavite komentare na stranici proizvoda na kartici "Recenzije" (na primjer, ovdje ) - Vaše mišljenje i iskustvo su važni za nas!

20. veljače 2017. godine

Vitalina Georgieva - Lijepo je što postoji takva mast! Nekad sam koristio solkozeril ili pantenol. A kad sam pokušao ebermin, shvatio sam da sam živio u prošlom stoljeću! Moja djeca pomažu sve abrazije i ogrebotine. A posebno je važno da mast pomaže ljudima s dijabetesom. Tako je moj djed bio sretan što je pronašao takvu mast - liječimo njegove rane na nogama. Hvala vam!

01. veljače 2017. godine

Katerina - Naruči, hvala na brzini isporuke! Rezultati su svakako impresivni. Zahvaljujemo znanstvenicima na njihovom nastojanju da poboljšate zdravlje ljudi. Moj rođak se upao u kipuću vodu! Uz pomoć ove prekrasne masti i bilo bi moguće ukloniti posljedice opeklina! Čitajući o rezultatima testiranja kreme, vidim da ebermin ne samo da pomaže kod opekotina! čak je oduzeto da je sastav masti srebro. Jednostavno super!

15. siječnja 2017

Anna Sergeyevna - Moj otac je dobio opekline drugog stupnja kao dijete. Ostao je zahvaćeni dio lica, vrata i ramena. On je sigurno čovjek, skriva kako njegovi kompleksi mogu gledati izgled. Ali znam da bi se želio pogledati u ogledalu bez neugodnosti. Ali ako bih imao priliku kupiti takav lijek za tatu, učinio bih to! Sudeći prema opisu i prikazanim rezultatima, lijek zapravo radi. Naručio sam da se vratim kući na pribor za prvu pomoć, hvala vam, isporuka je dobra!

2. siječnja 2017

Taras Fedorov - Ebermin je dobar način liječenja rana. Bilo je potrebno posjetiti Kubu, a trebamo je uvesti i u serijsku prodaju. Čovjek je imao trofični ulkus. Eberminova nova mast - ali to je pomoglo. Za ljude koji rade u metalurgiji ili na gradilištu, to neće biti zamjenjiva mast. Ali znam da je protiv svjedočenja jer moram biti oprezan. Hvala vam, dostava na vrijeme.

17. prosinca 2016. godine

Tnaya S. - Ebermin - samo prekrasna mast! Kupio sam djeda, koji je spalio nesreću, svi su sretni. Opekline su brzo izliječene i koža je postala glatka i lijepa. Mast se dobro podnosi i ne uzrokuje štetu na koži. Nisam očekivao takav dobar učinak. Hvala vam na prekrasnoj medicini!

8. prosinca 2016. godine

Melanya Petrikova - Hvala vam, Hvala, Svi su došli na vrijeme, rezultat je zadovoljan. Ebermin radi kao sat, sve je super. Ja ću naručiti više.

29. studenog 2016. godine

Vlad-Hello i hvala vam, ne želim reći svoje ime, ali sam naručio 200 g. Little chi, to jest, ako ništa. Pišem poziv. Probijeno je spaljeno zavarivanjem vatre. Sve brzo prošlo brzo. Ako završite, potrajat će još.

16. studenog 2016. godine

Julia Gudnikova - Dobra večer! Nalog za Novokuznetsk dobio je 16.11.16. Hvala vam puno! Stvarno se nadam da će mast pomoći mojem 84-godišnjem ocu. Vjerno vam je Julia Gudnikova.

12. studenog 2016. godine

Lyudmila Romanova - D dan. Primila je mast. Hvala ti. Zaeda (ispucani uglovi usnice) može biti razmazan?

Adimn - Pozdrav, Svetlana. Zahvaljujemo na pozitivnim povratnim informacijama o našem radu. Da, Eberminovo ulje djelotvorno je za bilo kakvo pogoršanje kože.

05. studenog 2016. godine

Olga Chechkova - Hvala što si primio pomast, svi će raditi ovako, bilo bi reda u zemlji.

24. listopada 2016

Nikolaj - Prije pola godine dobila sam teške opekline. Rana je dugo proždrla i, naposljetku, gora vulgarnost. Naravno, bilo je potrebno provesti, jer lijek nije jeftin. Naručio sam Ebmin pomast na ovom mjestu. Pomast pomogla ili pomagala doslovce tjedan dana. Stoga izvući zaključke - ne biste trebali spasiti na svoje zdravlje!

4. listopada 2016. godine

Svetlana Kudelkina - Zdravo, kupujem vašu web-lokaciju već 10 (desetina) kreda masti, kao i jako vam savjetujem svima koji su se suočili s istim problemom koji imamo! Srećom, ona pomaže baki da se bori sa čirima, ali nažalost svaki put kad cijena raste i raste. Želio bih mnogo računati na popust u vašoj trgovini! Je li to moguće? Za vas ću biti vrlo zahvalan! Vaš redovni kupac! Svetlana Kudelkina!

Adimn - Pozdrav, Svetlana. Zahvaljujemo na pozitivnim povratnim informacijama o našem radu. Trošak se određuje na Kubi. Popust bi trebao biti koordiniran na Kubi s trgovackom organizacijom.

28. rujna 2016. godine

Valentine S. - Mast stvarno radi! Prijatelj njegovog oca ozlijedio je nogu, a liječnici su htjeli šivati, otac je odbio. Moj prijatelj čuo je o ovoj masti i našao ga. Sigurno je započeo proces propadanja, strašna slika! Ali. to je radio. Tjedan dana kasnije, rana je počela zategnuti, doktori su samo stavili ruke. Ali sve je uspjelo!

9. rujna 2016. godine

Egor P. - U Ebermin planinarenje prve pomoći masti kupio na savjet prijatelja, ne znam kako se postupa duboke opekline, ali male liječi na nekom drugom dva. U planinarenju i zimskom ribolovu prava je stvar.

8. rujna 2016. godine

Slava Levshov - pišem za svakoga tko ima iste probleme. Moja majka ima varikozu, naslijeđena od svoje bake i pogoršana napornim radom na gradilištu. Trofični ulkusi mučili su je posljednjih 10 godina. I, ako ih je bilo moguće izliječiti, otvorili su se nove. I zbog zavoja za povezivanje, ostalo je mnogo novca, sve dok ne saznamo o Ebermi. Ovo je najbolja mast iz svega što je majka koristila 10 godina.

6. rujna 2016. godine

Yakov Semenovich - Moja teta je koristila ovaj lijek kada je moj rođak Aleksandar spalio, nehotice prskajući vruću vodu iz kašiče. Od svih sredstava koja smo tada pokušali, najučinkovitija je bila Eberminova mast. Sasha se jako bojao da će trag gorenja trajati cijeli život, ali sve se znatno produžilo. Dobar lijek. Hvala vam!

3. rujna 2016. godine

Tamara F. - Eberminu su tretirali ručno, učinak je zapanjujuće. Rana je izliječena otprilike tjedan dana kasnije. Zbog toga se lako nanosi mast želatinozne konzistencije. Hvala vam na isporuci, uzeo više i rezerviran, nikad ne znate što se može dogoditi.

01 Rujan 2016

Valera - Eh... Oprostite, takva stvar nije bila prije 10 godina, kad je moja baka patila od ulkusa. Ono što jednostavno nije pokušala. Barem s ovim alatom, dijabetičari više neće morati patiti od neželjene rane i čireva. Naručena za kućni lijek prsima, hvala vam brzoj dostavi!

4. kolovoza 2016. godine

Svetlana Igorevna - Mast je stvarno dobra, samo da biste naručili da je putem Interneta od vas, tako je teško pronaći. Kupio na savjet prijatelja, za liječenje opeklina, čini dijete karamel, a slučajno se prolila po ruci kada ulijevanja u kalup, i kao sreća bi imati vodu pokraj nije bilo sve dok nije postignut, opeklina ispalo prilično jaka i ne liječe, čak festered povremeno levomekol premazane, nisu pomogle. Kao rezultat toga, sve je ozdravilo pa čak i ožiljak jedva postojao. I samo onda dijete ode u mjestu u večeri ruku natečene, natečene, osip, svrbjele strašno. Od jutra su došli kirurg je rekao ili rekao, da erizpelatous upale i na vrijeme su se obratili. Počeo je nanositi mast i zavoj, prošao kroz 4 dana i nije nas stavio u bolnicu. Mast je uvijek pri ruci, sve se može dogoditi, a svako rezanje ili ogrebotina rezultirat će neugodnim posljedicama.

27. srpnja 2016. godine

Elena - Pozdrav. Ja živim u St. Petersburgu, anesteziolog-reanimatolog.Kogda davno u našoj klinici leži beskućnika (ljudi bez krova nad glavom, bez krova nad glavom) prljav, gladan sa strašnim trofičkog yazvami.Kak upravo pokušao ga liječiti - sve bez tolku.I pronašli su na svojim policama vrlo, vrlo zakašnjelo Ebermin. Odlučili su pokušati. Svi čirevi su bili očišćeni i izliječeni. Zašto sam pisala o beskućnicima? Moja je majka podvrgnuta kirurškom zahvatu za zamjenu kuka, komplicirana gutljajnim postupkom, ponovno djelovala. Sada (u 1,5 mjeseca) postoperativna rana počela se pooštriti. Za 1,5 mjeseci ležala je i imala je trofični ulkus, koji se liječimo, ali sve je neučinkovito. I sjetio sam se Ebermića. Želim naručiti, ali isporuka iz Moskve-mail nam vrlo neugodan (e-mail ne postoji, a tu je obično strašan red), ja sam uvijek s majkom, i dobiti na mail ja ću uzeti 2-3 sata. Puno vam hvala. Helena

Admin - U poretku u stupcu "KOMENTARI" zabilježite - "isporuku u kuću", poslat ćemo vam tvrtku "SDEK". Hvala ti.

19. srpnja 2016. godine

Nevin - oh, ne vjerujem u vaše povratne informacije.

Admin - Ako imate sumnje - možete se upoznati s kliničkim ispitivanjima na našoj web stranici - ovdje ili se obratite svom liječniku. Hvala ti.

19. srpnja 2016. godine

Ядвгга Рабковская - Odlučio sam sebi kupiti veliku čašu supermasa, kažem bez pretjerivanja, jer sam joj uz pomoć brzo izliječio opekotinu. Prijavio sam se na ovu stranicu već nekoliko puta i uvijek me ljubazno postupao, roba je isporučena brzo, bez odgađanja. Svidjelo mi se jako, zahvaljujem i najvažnije, da je mast stvarna, a ne lažna.

7. srpnja 2016. godine

Marina - pišem kao što sam obećao. Moje dijete je zapalilo noge od kipuće vode. Imao je jake blistere, koje su bile vrlo bolne. Iscjeljene rane već duže vrijeme, ožiljci na koži mogu ostati. Budući da sam pročitao ovu stranicu, kupio sam ebermin - nije se požalila, upala se smirila 2 dana i opekla spaljivanje. Mast ima vrlo jednostavnu primjenu i karakteristike visokog stupnja zacjeljivanja rana od opeklina. Dostava brzo, samo malo više - neka ostane kod kuće, hvala!

1. srpnja 2016. godine

Ilyas Mukhamedov - Hvala. Red je primio u Peteru 2 dana.

23. lipnja 2016

Alexander B.-Ebermin kupio za svoju majku, izliječio je ulkus na svojim nogama s dijabetesom. Stvarno učinkovito sredstvo - liječi, poboljšava stanje kože nakon 5 dana. Jedina stvar je rizik od dobivanja lažne, pa svejedno na službenim web stranicama za narudžbu pouzdanije, jer lijek nije jeftin. Hvala vam na kvaliteti.

20. lipnja 2016

Afonasy Kmolov - On je dobio ozbiljnu opekotinu, dugo je izliječeno, bojao se da će ožiljak ostati. Proučavao je iskustvo drugih ljudi o različitim sredstvima, najbolji utjecaj na ebermin. Djeluje nježno, nuspojave na mene nisu imale, iako sam bolna alergijska osoba. Alat je došao u svakom pogledu, rezultat mi je ugodno iznenađen. Hvala vam puno!

14. lipnja 2016

Marina Kalinina - prenijela teške vrste zbog toga što probija unutarnje i vanjske. Žene će razumjeti - nemojte sjesti, ne ustati i čak se paziti na dijete. Iako proizvođač preporučuje korištenje skrbi za njegu, no tada je omjer rizika i koristi bio na strani koristi. Medicinske sestre nakon tretmana koristile su mast. Šavovi su se vukli brzo. U dva tjedna bilo je kao da sve nije sa mnom. Hvala ti.

9. lipnja 2016

Kapritsyn Alexey - Liječio je sina spaljivanjem s Eminminom. Prije primjene bez suza izgleda da je nemoguće. Pokušao je sve masti koje su bile u ljekarni. Poznanik je savjetovao Ebermin, poboljšanja su bila vidljiva po prvi put u danima korištenja. Stoga vam savjetujem da ne trošite novac na beskorisne lijekove, ali odmah kupite ovu kremu. Preporučujem i hvala.

01. lipnja 2016. godine

Suvorov IG - Izražavam zahvalnost. Pomast je brzo došla.

25. svibnja 2016

George Vladimirov - Naše je dijete imalo problema s kožom. Liječnici su upravo skupljali grozdove, to je alergija, a zatim dijateza - nije mogla utvrditi koja je bolest i gdje su takve čireve. Iskreno, riskirao sam i naredio Ebermin. Sve je jednostavno otišlo bez traga, iako smo sve učinili u kompleksu, a hrana je promijenjena i pojačana vitaminom i svježim povrćem i voćem. Hvala ti.

20. svibnja 2016

Andrei P - Početkom ožujka, dogodila se operacija, ukloniti veliki zhirovik na leđima. Koristi Ebermin u postoperativnom razdoblju. Vrlo brzo šav je bio povučen - sve obraslo kao na psu. Dva tjedna i nema traga. Čak su i liječnici koji su napravili zavoje bili iznenađeni koliko brzo je sve bilo izliječeno. Odličan alat savjetujem svima. Naručio sam ga na ovom mjestu.

13. svibnja 2016

Michel - Apoteka je uzgajala hrpu. Nedavno, više volim naručivati ​​certificirane lijekove putem Interneta na službenim web stranicama kako bi izbjegli krivotvorine. Ebmin je slučaj kada ste spremni platiti za kvalitetu, ali ga ne možete pronaći u ljekarni! S uredom. site je još pouzdaniji. Osim toga, to je prikladno. Ne primam po prvi put. Hvala ti

10. svibnja 2016

Linov Sergey - primio sam nalog. Hvala ti. Ponavljam ebermin drugi put. I dalje ću naručiti.

Leonid Sergejevic - Hvala. Dobio sam to. Dekoltea. Izvorna banka i isporuka kako je obećano. Hvala još jednom. Neka vam Bog daje zdravlje!

Lisa Vizelnova - 13-godišnje dijete imalo je peritonitis (apendični prijelom). Jasna operacija, ogromna šava, koja je također izliječena vrlo dugo. Zauvijek oozing, beskonačne zavoje. Kako se Ebermin počeo primjenjivati, situacija se značajno poboljšala. Sve je bilo iscjeljivanje pred našim očima. Ne rezervirajte novac za zdravlje - to stvarno radi.

28. travnja 2016

Nikolaj Plyukhanov - Na savjet terapeuta, Ebermin je naredio. Za mene, naravno, malo skupo. Ali kvaliteta i učinak vrijedi novac koji je platio. Dobro apsorbira, ozdravlja rane brzo. Brzo su me doveli, bio sam iznenađen. Liječeno je spaljeno od mlijeka u redu.

28. travnja 2016

Daria. - Sin je u nesreći na motociklu, mjesto živih nije bilo na cijelom tijelu. Bez suza, nemojte gledati. Kupio Ebermin na savjet svog nećaka. Naručena ovdje, brzo je došla. Rezultati su zapanjili maštu. Isplativo je uzeti puno odjednom.

27. travnja 2016

Sasha Vasilieva - Nikada nisam mislio da ću se susresti s takvim problemima, ali nažalost... i neću poželjeti neprijatelja! Moja baka je imala dijabetes i imao je operaciju na nozi, rane nisu izliječile, a stanje se samo pogoršalo... sve su koristili! Pored svega ostalog, formiraju se i krema za curenje... pokušali su ovaj lijek, odmah kupili Ebermine Bank 200 grama... dok su bili zadovoljni, ali proces ozdravljenja je vrlo brz. Hvala vam!

25. travnja 2016

Serega - Svježa mast koja je potrebna u svakom domu. Ovo nije spasilac za vas, iako to pomaže, ali ovo je vrlo djelotvorno. Ne znam, bio je problem s kožom od smrzavanja na tornju u Nefteyugansk. Naručeno, poslano brzo. Sada je prošlo sve, osjećaj da se ništa nije dogodilo. Hvala još jednom. Dobra prodaja.

21. travnja 206

Alisa Vladimirovna - Dobio sam pomast, jer otac leži. Bedsores su tretirani. Samo onaj tko je ikada došao ovamo shvaća cijeli užas situacije. Ebermin izvrsna mast - liječi, sprečava rane, infekciju, uvelike olakšava stanje. Savjetujem svima koji imaju sličnu situaciju. Pomogli smo i pomoći ćemo vam. Hvala na brzoj dostavi!

19. travnja 2016

Karine - mast je na snazi. Naravno, to je više isplativo odmah uzeti veliki 200 g jar, to je mnogo jeftinije. Spektar djelovanja je širok, potrošit ćete u svakom slučaju. Dijete pati od dermatitisa, naredio mu je, ali na putu je mast pronašla aplikaciju posvuda, od rana, od upale, od rezova i od opeklina.

18. travnja 2016. godine

Maria - Lijepo je da postoji takva mast! Nekad sam koristio solkozeril ili pantenol. A kad sam pokušao ebermin, shvatio sam da sam živio u prošlom stoljeću! Moja djeca pomažu sve abrazije i ogrebotine. A posebno je važno da mast pomaže ljudima s dijabetesom. Tako je moj djed bio sretan što je pronašao takvu mast - izliječimo čireve na nogama. Hvala vam!

15. travnja 2016

Nikolaj Ivanovich - Prije pola godine dobila sam teške opekline. Rana je dugo proždrla i, naposljetku, gora vulgarnost. Naravno, bilo je potrebno provesti, jer lijek nije jeftin. Naručio sam Ebmin pomast na ovom mjestu. Pomast pomogla ili pomagala doslovce tjedan dana. Stoga izvući zaključke - ne biste trebali spasiti na svoje zdravlje!

6. travnja 2016. godine

Paslenko Olina - Dobar dan. Ruke su vam trebale napisati recenziju. Hvala vam puno! Nakon primjene citostatičkih lijekova pojavljuju se čirevi na koži. Liječnik je savjetovao Ebermin. Nakon sedam dana korištenja, stanje kože značajno se poboljšalo. Naravno, mast nije jeftina, ali vrijedi novac. Sam sastav je jedinstven. Još jeftini analozi na našem tržištu još nisu susreli. Zdravlje!

04. travnja 2016. godine

Cristiushka - Krema košta svoj novac kako ne bi razgovarali. Radi na 100%. Brzo se iscjeljuje. Liječeni dermatitis kod djeteta (3 godine). Mjesta nisu bila živa, svi su pokušali, kratko vrijeme Ebermin krema mijenjao situaciju na bolje. Osim toga, spektar rješavanja problema je širok. U ormaru lijekova definitivno ne leži.

29. ožujka 2016. godine

Viktor Ivanovich - Ebermin uspješno tretira dekubitus u starijoj majci. Hvala na kvalitetnoj masti i brzoj dostavi Norilsk. Sve je istina na španjolskom, ali je jasno da je isporuka iz Kube.

25. ožujka 2016. godine

Karina M. - Sve normalne djece su prirodno znatiželjne. To je željezo vruće što im je potrebno, zatim tanjur, a zatim se podudara. Tako imamo vječne incidente. Ebermin izvrsno iscjeljuje, štedi u ekstremnim situacijama. Koristim isto na rani. Trošak je ekonomičan, ali sredstva nisu zamjenjiva. A glavna stvar je ovjerena! Savjetujem!

24. ožujka 2016. godine

Ruslan Kipreev. - Za mene samo salve salvor! Ja vozim u ormaru za lijekove u autu. Štedi od opeklina i oštećenja kože - ublažava bol i brzo liječi. U uvjetima nehigijenskih uvjeta (na cesti) ovo je izvrsno rješenje. Hvala ti.

23. ožujka 2016. godine

Kostya Polevoy - Panthenol ostaviti za opekline! U ozbiljnim situacijama, samo Ebermin će pomoći, kažem iz vlastitog iskustva. Iscjeljuje vrlo učinkovito, dok ima antibakterijska svojstva, tj. bez infekcije, zacjeljivanje rane s ovim lijekom ne boji se. Ne primam po prvi put i savjetujem svim svojim rođacima i prijateljima. Hvala vam!

22. ožujka 2016. godine

Natasha Kalinina - Pišem o "Ebremini", koja se temelji na mojem osobnom iskustvu korištenja ove krema. Prije toga sam čuo, ali ja sam skeptik - dok ne probam, neću to vjerovati! Pomaže, dobro liječi - ne samo riječi. Tako je. Koristi se krevet. Čak su i liječnici bili iznenađeni koliko brzo se koža vraća.

21. ožujka 2016. godine

Alexander Dyev - kod oca čira na temelju varikoznih vena. Ova mast pomaže. Kubanska je medicina uvelike pohvaljena. I, sudeći po ovoj masti, ne uzalud. Počeli ste dobar posao, pružite ljudima mogućnost kupnje ove masti putem interneta. U nekim ljekarnama kažu da su čuli, i da imaju baze, ali ih se ne može kupiti, nema pomagala.

03. veljače 2016. godine

Ivan Sergejevich Kontov. Hvala ti. Stigli smo u Petrogradu. Pomogli ste nam puno.

12. siječnja 2016. godine

Semyon Samsonov - Hvala vam na isporuci Ekaterinburgu, pomogla vam je mast iz Kube - pravi lijek Ebermina. Siguran sam.

1. prosinca 2015

Maria L. Hvala! U kratkom vremenu uvijek popravite vrhnje! Redovito ga naručite za našeg rođaka, koji ima trofični ulkus na temelju dijabetesa! Pomaže jako puno! S poštovanjem, Maria

20. studenog 2015

Dobro došli! Vrlo smo vam zahvalni za pomast, pomaže. Željeli bismo ostaviti recenziju, ali ne možemo pronaći na web mjestu - gdje. Registrirano, ali nije vam pomoglo - recite mi, molim vas - kako ostaviti recenziju. Hvala unaprijed Maria

Administrator - recenzije mogu se ostaviti na bilo kojoj stranici proizvoda na kartici "PREGLEDI". na primjer - ovdje

31. listopada 2015

Dobra večer! Jučer ju je odvezao, puno vam zahvaljujemo na pomoći u isporuci)

Olga Kuznetsova

3. veljače 2015

hvala vam što ste primili. Napisat ću rezultat kasnije.

Vladimir Momzikov

12. prosinca 2014

Puno vam hvala, primio sam lijek.

U ljekarnama u Petersburgu nije dugo prodano. Liječnik u jedinici intenzivne njege preporučio je vaš lijek i dodao da je to vrlo dobar alat, ali nitko ga nije mogao pronaći, jednostavno ne postoji u ljekarnama.

Dat ću liječnika jedinice za intenzivnu njegu u Pokrovskaya bolnici koordinate svoje stranice kako bi rođaci mogli pronaći lijek za bespomoćne bolesnike.

S iskrenim poštovanjem, Mikhail Sidorenko

Ebermin: upute za uporabu masti

Kubanska mast Ebermin je jedinstven inovativni medicinski uređaj za aktiviranje rasta kože s lošim ili neizlječivim ranama, čirevima. Doprinosi uklanjanju oštećenja, a istodobno ima i estetski učinak: sprečava nastajanje grubih ožiljaka na površini rane. Sprječava nastanak kontrakture, koji čuva pokretljivost zglobova.

Upozorenja za uporabu

Ebermin se dopušta koristiti od dobi od jedne godine. Dodjeljuje se kada:

  • Opekline različitih lokalizacija i ozbiljnosti (površni i duboki)
  • Trofični ulkus različitog podrijetla (uključujući one koji proizlaze iz kronične venske insuficijencije, dijabetesa, erizipela itd.)
  • dekubitus
  • Rane koje se ne liječe dobro ili se uopće ne liječe (uključujući trulje, dermalne donorske stranice nakon presađivanja kože itd.)
  • Oštećenje kože nakon ozljeda, operacija (kirurški i kozmetički)
  • mraz ugrizla
  • Ulceri nastali kao posljedica liječenja citostatikom
  • Terapija i prevencija dermatitisa zračenja.

Sastav i oblik doziranja

Sadržaj tvari u 100 g masti:

  • Aktivne komponente: 1 g rchEhFR i sulfadiazin srebro
  • Pomoćne komponente: stearinska (oktadekanska) kiselina, kalijev karbonat, metil- i parahidroksibenzoat, glicerol, voda.

Mast je homogena supstanca bijele boje, osjetljiva krema, s neizražajnom specifičnom aromom. Unatoč mekom konzistenciji, lijek se ne iscrpljuje nakon nanošenja na površinu kože, što je vrlo važno za postizanje terapeutskog učinka. Priprema se pakira u plastične posude s čvrsto zatvorenim poklopcima. Volumen spremnika s pomastom - 30 ili 200 g. U ambalaži kartona - jedna boca Ebermin, vodič za upotrebu.

Ljekovita svojstva

Epidermalni faktor rasta je naziv tvari koju su znanstvenici otkrili 1962. godine, kada su dva istraživača otkrila novi protein prisutan u tkivima mišićnih žlijezda slinovnica. Istovremeno, pokazalo se da spoj ima jedinstvenu sposobnost stimuliranja rasta stanica. Dugoročne studije o kakvoći tvari dokazale su vrijednost bjelančevina, za koje su 1986. znanstvenici dobili Nobelovu nagradu na području biologije i medicine.

Tvar je peptid, sadrži 53 aminokiseline. EGF ne reagira na kiseline i visoke temperature, pa se smatra jednim od najstabilnijih proteina. Postoji u tijelu svakog živog bića odgovoran za rast stanica.

Ebermin - lijek koji se temelji na EGF-u, stvorili su stručnjaci Kube s Havanskog instituta za genetski inženjering. Glavna komponenta masti je visoko pročišćeni peptid. Proizvodi određeni soj kvasca u kojem je gen korištenjem tehnologije genskog je prethodno stavljen rekombinantnog humanog EGF (skraćeno - rchEFR) dobiven tehnologijom rekombinantne DNA, a na koji su njegova svojstva nisu inferiorni endogenim proteina.

Uz rchEhFR, sastav masti uključuje srebro sulfadiazin koji štiti tkivo od mikrobne infekcije i potiče ubrzano zacjeljivanje tkiva. Nakon primjene na oštećenu dermiju, tvar se postupno raspada, oslobađajući iona srebra i sulfonamida. Kao rezultat toga, potiskuje se aktivnost gram-pozitivnih i gram-negativnih organizama, candida gljiva i dermatophytes.

Kombinirani učinak dva aktivna komponente Ebermina aktivira proliferaciju fibroblasta i drugih stanica kože, pod uvjetom da je liječenje oštećenog tkiva i Epitelizacija, ožiljaka i regeneraciju elastičnosti kože.

Pomoćni sastojci koji tvore hidrofilnu osnovu masti, osiguravaju i održavaju potrebnu vlagu tkiva, smanjuju bol, potiču koncentraciju aktivnih tvari potrebnih za terapijski učinak u području rane.

Osim toga, zahvaljujući Eberminu, postižu se i kozmetički efekti, budući da mast liječi bez grubih ožiljaka i ožiljaka zbog normalizacije starenja kolagenskih vlakana.

Komponente Ebermin nakon primjene masti na zahvaćeno područje djeluju isključivo u području primjene, ne prodiru u krvožilni sustav.

Način primjene

Prosječna cijena: (30 g) - 3978 rubalja., (200 g) - 15700 rubalja.

Početak tretmana Ebermin nije ograničen: mast se može koristiti u bilo kojem stadiju procesa rane.

Prije primjene lijekova potrebno je, ako je potrebno, očistiti ranu - uz pomoć antiseptičkog sredstva. Nakon tretmana, dopustite da se tkiva osuše, a zatim nanesite samo jedan sloj od 1-2 mm.

Ako se pacijentu preporuča zatvorena metoda liječenja, površina tretirana pomastom prekrivena je sterilnom gaza vlaknima. U slučajevima kada se iscjeljenje treba odvijati u vlažnom okolišu, primjenjuje se okluzivna odjeća koja mijenja pomast jednom dnevno.

Opekline: s lezijama od 1-2 stupnja, a također djelomično 3 stupnja, preporuča se primjena posebnih atraumatskih obloga na površinu obrađenu Eberminom.

Izlučivanjem. Ako je stvaranje tekućine aktivno, tada se lijek primjenjuje jednom dnevno, uz slabo i srednje obrazovanje - liječenje Eberminom se obavlja jednom u dva dana.

Ako dođe do lijepljenja pričvršćivanje okluzivnih ili rane, a zatim sušenjem kako bi se izbjeglo neželjeno rana iznad drugoga preko Ebermina ubrusom prethodno natopljenim u sterilnoj fiziološkoj otopini ili posebnim antiseptik.

Ako nema potrebe za zatvaranjem rane, primijenite Ebermin upute za uporabu preporučujemo 1 do 3 puta dnevno. Prije nanošenja novog sloja masti najprije očistite površinu rane, uklanjajući ostatke prethodnog sloja. U tom slučaju, potrebno je vježba velikim oprezom i djelovati vrlo oprezno kako ne bi nehotice ozlijediti podzhivaet tkivo i uništiti Ebermina oblikovana granulacije i epitelnog tkiva.

Terapija Ebermin se nastavlja sve dok se ne pojavi epitelijacija ili u mjeri u kojoj se proces može zatvoriti s kožom kože.

Dermatitis zračenja: Da bi se spriječio, nanosi se Ebermin sloj od 1 mm na ozračeno područje i drži se 6-8 sati. Ebermin se preporučuje da se redovito koristi u svakoj sesiji radioterapije, unatoč neuspjehu postupaka ozračivanja.

U trudnoći i trbušnom hranjenju

Lijek je relativno novo, pa utječe na to da li je razvoj fetusa još uvijek temeljito proučen. Trudnice se ne bi trebale koristiti za izbjegavanje nepotrebnog rizika. Pitanje mogućnosti liječenja treba odrediti iskusni stručnjak nakon analize stanja žene i omjera koristi / štete.

Nastavnici također trebaju suzdržati od dojenja tijekom cijelog razdoblja terapije pomama.

Kontraindikacije i mjere opreza

Mast Ebermin praktički nema ograničenja za upotrebu. Ne može se koristiti u prisutnosti pojedinačne preosjetljivosti na sastavne sastojke, kao i za liječenje beba starijih od 1 godine.

Relativne kontraindikacije, koje zahtijevaju temeljit pregled i kontrolu tijekom liječenja, su:

  • Nasljedni nedostatak G-6-FD
  • Poremećaj jetre i / ili bubrega.

Osim toga, treba imati na umu da se droga za zarastanje rana ne smije primjenjivati ​​na područja s aktivnom neoplazmom i na područjima s kirurškim izrezom tkiva i tumora.

Posebne upute za terapiju Ebermin

Ako se koristi otvorena metoda liječenja, kada obrađena površina nije prekrivena zavojem, mora biti zaštićena od izloženosti izravnoj sunčevoj svjetlosti.

Neželjeno je kombinirati Ebermin s lijekovima, čija je djelovanja usmjerena na enzimatsko pročišćavanje rana.

Interakcije lijekova, nuspojave, predoziranjeDo danas, nema podataka da tvari Ebermin mogu stupiti u međusobne reakcije s komponentama drugih lijekova. Ebermin se dopušta kombinirati s antibioticima.

Treba voditi računa kada je potrebno kombinirati mast s cimetidinom, budući da se povećava opasnost od leukopenije.

Uporaba Eberminusa normalno se percipira u tijelu, ali neki dio pacijenata ne isključuje razvoj:

  • Pojedinačne alergijske reakcije
  • U mjestima liječenja: gori, bol, nelagodu, osjećaj nepropusnosti. U pravilu, iritirajući fenomeni prolaze 10 do 15 minuta nakon primjene obloge, a posebna obrada nije potrebna.

Predoziranje Ebermin je gotovo nemoguć, budući da njegove komponente gotovo nisu apsorbirane u krvi. Do sada nije bilo podataka o slučajevima predoziranja. Pretpostavlja se da mogu postojati manifestacije pojedinih reakcija organizma.

analoga

Zamijenite mast Ebermin je iznimno teško jer nema lijekova s ​​istim sastavom i djelovanjem. Pick up najučinkovitiji alat može samo iskusni stručnjak. Ono što će biti: gel, mast ili krema, ovisi o ozbiljnosti oštećenja integriteta kože.

Argosulfan

Prosječna cijena: (15 g) - 298 rubalja, (40 g) - 433 rubalja.

Dermatološka krema na bazi sulfatiazole srebra. Koristi se za obnavljanje kože, na koju utječu opekotine različitih podrijetla, čireve pod pritiskom, smrzotine, gnojne rane. LS se također koristi za male rezove, ogrebotine, za liječenje zaraženih tkiva.

Krema ima antibakterijsko djelovanje, ubrzava zacjeljivanje tkiva, štiti od infekcije. Lijek se smatra vrlo učinkovitim, njegova uporaba može eliminirati potrebu za presađivanjem kože.

Ovisno o stupnju oštećenja, krema se primjenjuje u otvorenoj metodi liječenja ili uz pomoć okluzivnih zavojnica. Tečaj ovisi o brzini ozdravljenja površina rane, dok kontinuirana uporaba ne smije biti duža od 60 dana.

Pros:

  • Pomaže kod različitih šteta
  • Povoljna cijena.

nedostaci:

Dermazin

Salutas Pharma (Njemačka)

Prosječna cijena: (50 g) - 249 rubalja, (250 g) - 717 rubalja.

Droga skupina sulfanilamidov, sadrži sulfadiazin srebro, dostupna je kao vrhnja. Ima izražen antimikrobni učinak, aktivira nastajanje novih stanica kože, što pridonosi liječenju rane površine.

Koristi se za vraćanje kože nakon opekotina, kao i za sprečavanje i liječenje ozljeda, trofičnih ulkusa. Krema se može koristiti sa ili bez zavoja. Sredstvo se primjenjuje na zahvaćena područja 1-2 puta dnevno, ako se koriste okluzivne obloge, krema se nanosi jednom dnevno. Liječenje se provodi do potpunog iscjeljenja.

Pros:

  • Izvrsno sredstvo za dezinfekciju
  • Brzo izliječi opekline.

nedostaci:

Sulfargin

"Grindeks" (Latvija), Tallinn FZ (Estonija)

Prosječna cijena: (50 g) - 338 rubalja.

Dermatološki lijekovi za terapiju kože zbog rana, opekotina, prsnog pritiska, smrzavanja, kao i manjih oštećenja u obliku ogrebotina, abrazije itd. Sadrži srebro sulfadiazin. Proizveden u obliku masti.

Lijek se dozvoljava da se koristi u blagom ili umjerenom stupnju izlučivanja, njegova uporaba je isključena s obilnom oblikovanjem tekućine, dubokim ranim gljivama.

Mast se nanosi na površinu, očišćena od nekrotičnog tkiva i prljavštine, 1 do 2 puta dnevno. Nanesite otvorenu metodu i uz pomoć zavoja. Preporučeni tijek terapije je do 3 tjedna.

Pros:

  • Antibakterijsko djelovanje
  • Brzo se iscjeljuje.
  • Pristupačne.

nedostaci:

  • Nema svih ljekarni.

Jedinstveni mast Ebermin - upute i savjete o tome kako poduzeti

Ebermin je vrlo učinkovitu kombiniranu dermatološku mast.

S visokom antimikrobnom razinom i djelovanjem rana. Ebermin djeluje na regeneraciju tkiva lokalnom terapijom za ozljede od paljenja, peptički ulkus i rane raznih podrijetla.

To je dobro dokazano za dermatitis od zračenja, uključujući i trofične čireve, smrzotine.

U izgledu, Eberminova mast je bijela, homogena masa s laganim percepcijskim mirisom. Proizvodnja masti nalazi se u Republici Kubi u Centru za gensko inženjerstvo i biotehnologiju.

Terapeutski učinak

Glavni terapijski smjer Ebirminove masti je kompleksno zacjeljivanje rana i antimikrobno djelovanje.

Zapravo, temelj masti su peptidi, koji aktiviraju sposobnost ljudskih stanica da regeneriraju i vraćaju izgubljena svojstva.

A također, pri primjeni masti, ožiljci tkiva i obnavljanje elastičnosti nastavljaju se u ubrzanom, ali istovremeno štedljivom načinu. Mehanizam djelovanja ovih peptida omogućuje da se vlastiti procesi regeneracije aktivno uključe u rad.

Srebrni sulfadiazin reagira na antimikrobno djelovanje, ovaj element ima široki spektar djelovanja protiv gram-pozitivnih i gram-negativnih bakterija, kao i dermatofita.

Kozmetički učinak postiže se sazrijevanjem kolagenskih vlakana, čime se smanjuje patološki ožiljci, a keloidi i kontrakture usporavaju proces formiranja.

Kada farmakokinetičke studije su pokazale da prilikom primjene lijeka na površinu opeklina, rana ili netaknuti prodiranje lijeka u cirkulaciju nije pronađen.

Indikacije i kontraindikacije za uporabu

Liječnici primjećuju dobru podnošljivost lijeka. Tijekom kliničkih ispitivanja nije utvrđeno ozbiljne nuspojave.

Rijetko su primijećene alergijske reakcije, koje su standardne za pripravke koji sadrže sulfonamidnu komponentu, kao i srebro. alergija se manifestira kao blagi osjećaj gori, osjećaj kontrakcije, no nakon nanošenja masti i nanošenja zavoja, nelagoda prolazi za 10-15 minuta.

Upute za uporabu:

  • opekline različitih etiologija (površinski i duboki, kemijski i termički);
  • čirevi, od različitih geneza (trofički, s dijabetesom, s venskom insuficijencijom);
  • pritisne čireve;
  • mjesta rane s neizlječivim lezijama (rane donatorskih mjesta, amputacijske rane);
  • kada su kirurške intervencije, kao i za poboljšanje kozmetičkog učinka nakon plastične kirurgije;
  • smrzotine;
  • za liječenje čira od primjene citostatika;
  • za prevenciju i liječenje dermatitisa zračenja.
  • do godine dana;
  • osjetljivost na sulfonamide;
  • trudnoća i dojenje;
  • Ne upotrebljava se na lezijama tumora i u stimuliranju ožiljaka uklanjanja tumora;
  • ako se koristi otvorena metoda liječenja, potrebno je potpuno ukloniti sunčevu svjetlost od ulaska u mjesto primjene;
  • s oprezom je propisana mast za osobe s patologijom jetre ili bubrega;
  • ne preporučuje se imenovati s dubokim žilavim ranama.

Kako nanositi mast učinkovito i sigurno

Upute za upotrebu upućuju na to da prije korištenja Hebermin, Pogođeno područje liječi se antisepticima prema kirurškim pravilima (kako bi se spriječila infekcija površine rane).

Također, prije nanošenja masti, ranu treba isušiti i nanijeti sloj 1-2 mm. Ako se odabere zatvorena metoda liječenja, rana se zatvori posebnim premazom za film ili sterilnim tijesta od gaze.

Ako pacijent koristi vlažnu metodu liječenja i postoji izražena izlučevina, mast se primjenjuje na pogođeni i zahvaćena područja barem jednom dnevno. S blagom ili umjerenom izlučevinom mast se primjenjuje u intervalima od 1 svakih 2 dana. Točnost prilikom korištenja Ebermine masti je vrlo važna.

Pušači očekuju vrlo opasnu i nepredvidljivu bolest Burgera - zašto bi se napustio nikotin na prvom znaku bolesti?

Što je učinkovita prevencija tromboflebita u sadašnjoj stvarnosti? Koje su metode propovijedanje tradicionalne i tradicionalne medicine?

Tako da se spriječi neželjeno prianjanje preljev i sušenja kože - gornji preljev je neophodno da se nameće jednoslojne tkaninom navlaženom 0,9% antiseptičkim otopinom, te natrijev klorid. Ako tretman ne podrazumijeva zatvoreni oblik liječenja, tada se prilikom primjene masti treba nanositi približno 1-3 puta dnevno.

Za preljev promjene, za isključenje ozljeda epitela i povećanja granulacijsko tkivo preljev za 5-7 minuta ukloniti potrebu da se s otopinom natrij-klorida ili 0,9% antiseptik.

U svim fazama zacjeljivanja rana lijek se vrlo uspješno koristi.

U zračenju zračenja, mast se nanosi na kvalitetu prevencije sa slojem od 1 mm izravno na ozračeno područje, nakon ozračivanja, mast se ne ukloni u roku od osam sati. Korištenje masti je neophodno za cijeli tijek radioterapije dnevno, bez obzira na propuste ili dodavanje drugih postupaka.

Brišući ranu prije ponovnog nanošenja masti, provodi se slanom otopinom, preostalu mast pomiješajte vrlo pažljivo, izbjegavajući ozljede epitela što je više moguće. U nekim slučajevima, na primjer, s opeklinama od 1 do 3 stupnja, preporuča se nanositi mast s mrežnim atraumatskim premazima.

Oblik izdavanja i sastav

Ebremin mast je dostupna u dva volumena - 30 i 200 g.

100 gr. mast sadrži:

  • epidermalni faktor rasta ljudski rekombinantni 0.001g;
  • sulfadiazin srebro 1,0 g;
  • stearinska kiselina 18,00 g;
  • kalij karbonat 0,50 g;
  • glicerol 5,00 g;
  • metilparohidroksibenzoat 0,18 g.

Spremite mast na mjestu nedostupnom djeci i životinjama, na temperaturi od 15-20 stupnjeva Celzijusa. Rok valjanosti 2 godine.

Predoziranje i dodatne upute

Uz dugotrajno liječenje Ehmininovih ožiljaka može doći do povećanja razine sulfonamida u plazmi.

A to pak dovodi do mučnine, povraćanje, abnormalno stolici, bolnog osjetljivosti zglobova, glavobolje, oštećenja bubrega i jetre, grčeva u nogama, disinhibition svijesti. Znakovi predoziranja eliminiraju se simptomatskim sredstvima.

U slučaju predoziranja treba koristiti veliku količinu tekućine, dnevna dijaliza ne smije pasti ispod 1200 ml.

Primjena tijekom trudnoće

Nema studija o upotrebi Ebermin u trudnica. Nije se preporučljivo koristiti tijekom trudnoće. Tijekom dojenja razdoblje dojenja treba prekinuti ili prekinuti tijekom trajanja liječenja.

Ulazak s drugim lijekovima

Interakcija s drugim lijekovima:

  1. Izostavljen je imenovanje masti zajedno s pripremanjem enzimskog čišćenja rane.
  2. Kada se koristi zajedno s tsemtidinom, rizik od razvoja leukopenije može se povećati.

Mišljenje liječnika i pacijenata

Proučimo odgovore liječnika i pacijenata koji su koristili Eberminovu mast.

Mišljenje stručnjaka

Nacionalni medicinski i kirurški centar nazvan prema N.I. Pirogova je provela kliničko ispitivanje Eberminove masti u odjelu purulentno-septičke kirurgije.

Tijekom studije, liječnici su pokazali jasnu pozitivnu dinamiku zatvaranja rana i granuliranja rana nakon necrectomije nakon 12 dana, bez uporabe autodermoplastike.

Kada se koristi na pacijenta sa velikim trom granuliranje trofičkih čireva goljenice na pozadini kronične venske insuficijencije u 5-7 dana od početka korištenja velikih Ebermina aktivnog granulaciju, su parcijalne epitelne otoke. U nekim bolesnicima, iscjeljenje ulcera prošlo je bez operacije tijekom 18-24 dana.

Kao rezultat toga, zaključeno je da je Eberminova mast može se preporučiti za široku primjenu u bolničkim i izvanbolničkim postavkama, s kompleksnim tretmanom rana različitih etiologija.

Misli pacijenata

Pacijenti su zadovoljni korištenjem ovog lijeka, minimalni broj kontraindikacija i nuspojava omogućuje pokrivanje svih segmenata populacije.

Na tematske internetske resurse i forume na kozmetičkoj većini pozitivnog karaktera, a to ne uzrokuje iznenađenje, tk. ovo je jedinstveni lijek u vašoj grupi. Također je zabilježeno pogodnost upotrebe Ebermin u djece, tk. to ne uzrokuje bolne senzacije, lako se primjenjuje.

Mnogi čak pišu da mast uklanja učinke kozice.

Jedini negativan ova priprema je složenost stjecanja. Za danas Rusija, od privremeno službene isporuke ovog lijeka u našu zemlju su obustavljene.

Postoje ostatci robe u ljekarničkim dućanima u Moskvi i St. Petersburgu, ali ovaj članak još uvijek piše, svi počivali nestaju, jer liječnicima se savjetuje da kupuju ovaj lijek za liječenje pacijenata.

Ali ljudi naći izlaz ili naručivanje lijekove online ljekarne gdje se mast se isporučuje ilegalno, bilo tražeći prijatelje i poznanike kako bi mast iz drugih zemalja u kojima ti lijekovi dozvoljenih za slobodnu prodaju.

Gdje i za koliko mogu dobiti mast

Kupi ebermin mast u Rusiji u ilegalnom tržištu može biti za 1700-2000 rubalja po pakiranju 30 ml.

Službena cijena u ljekarni kod pravne isporuke iznosila je oko 600 rubalja. Treba napomenuti da je, kada je ovaj lijek slobodno dostupan u lancima ljekarne, pušten samo na recept koji je ovjerio liječnik.

Od zamjene lijeka

S obzirom da je lijek Ebermin danas jedinstven, nema izravnih analoga.

Mnogi laboratoriji na svijetu počeli su raditi na stvaranju sličnog proizvoda, ali za sada je to samo početak puta. Ebermin je jedinstven - njegovi analozi nisu zastupljeni, ovaj lijek proizveden je u jednoj biljci na svijetu koja se nalazi u Havani, u Kubanskoj Republici.

Ste Zainteresirani Za Proširene Vene

Zatvaranje tromba: simptomi, uzroci, prva pomoć

Struktura

Tvorba trombaJedno od najvažnijih tkiva u tijelu je krv. Cirkulirajući kroz sustav krvnih žila, on pruža sve organe kisikom i hranjivim tvarima, pruža zaštitne stanice na mjestu penetracije mikroorganizama, koagulira i začepljuje rane....