Pletenina za komprimiranje Medi suknje Mediven Elegance - opoziv

Razlozi

12.09.2011 Kupio sam kompresije čarape mediven Elegance 2 stupnjeva kompresije po cijeni od 4094 rubalja 00 kopecks.
Ovaj proizvod je pod jamstvom do 12.03.2012.
Ali nakon 1, 5 mjeseci, čarape čarape izgubile su svoje kompresijske osobine - čarape samo pada s kukova i ne stvaraju deklarirani kompresiju u gornjoj polovici proizvoda. Osim toga, zavojnica se pojavila na pete i gumenom traku, izgleda strašno.
Zamolio sam dućanu da vrati novac za neispravnu stavku, dao moje čarape za ispit. Mjesec dana kasnije u pismu me obavijestio da je "defekt posljedica mehaničkih oštećenja nastala tijekom rada". U ovom pismu nema opisa štete, datuma pregleda i podataka o tvrtki koja je provodila ispitivanje, postoji samo pečat i potpis IP Bryksin SA. (to je "vlasnik" dućana na Kashirki).

komentari

Pridružim. Takve gadne stvari su Medi. Kada ih pere sa istim šamponom - iz njih izlijeva crna voda. Slikano s određenim kimosom, nogu šuga. Nemam alergija, osim ovih čarapa. Ne možete ih nositi. Mjesec dana kasnije, mučenje je puklo na peti. I ta mrtvaca vrijedi 4000 rubalja. Sramota!

Želim raspravljati. Nosim čarape te tvrtke dovoljno dugo. I crn je nosio, i bež. Ništa se nije prolijevalo, iako upute kažu da je potrebno odvajati odvojeno od drugih stvari.
Što se tiče pritužbe na povratak - ja sam odvjetnik i mogu sa sigurnošću reći da medicinski proizvodi koji se koriste kod kuće ne podliježu povratku i razmjeni. Osim toga, koliko ja razumijem, veličinu koja ste odabrali od samog početka. Možda ste izgubili težinu ili pogrešno pazili na njih? Nikad to nisam imala

Čarape bakra dobre kvalitete. Ne znam za svađu - nosim ga pola godine, dok sam malo trljao na nožni prst, ali ovo je moj vječni problem sa svim čarapama - zalijepila sam ga, sve je u redu.
Imam crne čarape dok nisam prolio. U salonu su upozoravali da je potrebno prati odvojeno od ostalih stvari

Draga Katarina i Marija, nažalost, nisam izgubila težinu i nisam se oporavila. Moja se veličina ne mijenja iz škole.
Noge se ne progutaju, nosim čarape nakon operacije.
Brinuo sam se o uputama: svakodnevno sam je oprao specijalnim lijekom, odjevenim rukavicama.
Sudeći po pismu iz ove šarashke, čarape se podudaraju s veličinom. Priložem pismo u ograđenom prostoru.

Djevojke, posebno za tebe. Navodim ispod recenzija s internetske stranice Medi, sve dok ih ne uklone.
Samo u slučaju snimanja zaslona.
2012/08/04
nažalost da.soglasna gotovo vsemi.edinstvennoe moja, hvala Bogu, nije rastrgan) kupio na recept u svezi s trudnoćom i proširenih vena. Medi Udobnost čarape bez nosa negdje 20.02.12 kupila.s pocetku ispostavilo se da je u mom prepone t guma, a zatim je počeo da se pojave * * zavojnice, za noschu pod hlače ili tajice, počeo okretati u desni, jer trljanje sve do krvi. ali sada su se pruži, očito je postao više od mene i zamotati nemam ništa a kamo otići. (i ja sam trudna, ne zaboravite sve da trudnoća obično bolje, da su moje noge), oni su dobili da bi čarape su mi prilično fit, ali ne. opširno. Zaključak: ne možete voziti i kupiti mnogo jeftiniji, a ne tako će biti šteta, ako se isplati jeftinija opcija, * zakatushitsya * i stvari. Ne vidim značenje jamstva, ali i dalje će jasno pokazati da je to pogrešna eksploatacija.
2012/04/04
Kupio sam čarape Copper Comfort. Drugi dan bilo je rupa na palcu, na trećem - na drugom palcu (na primjer, imali su 3 mjeseca Venotex-bez problema). Slučaj, kao što mi je rekao u kabini, nije jamstvo, mehaničko. oštećenja noktima. (Imam pedikuru), možete dati na pregled, ako to nije u vašoj naklonosti, platiti. popravljen sam, nakon trideset dana, postalo je jasno da sam alergična na silikona (prvi u životu alergije), umjesto guma još uvijek akne i svrbež. Osim toga, sve je vrlo vruće u njima (model, um, udobnost, disanje). Jedina stvar koja treba napomenuti, na području kompresije nema pušaka i strelica (još), vene, naravno, lakše su. Zaključak: stvar bi trebala stajati tri puta jeftinija, na temelju kvalitete.
30.03.2012
Takve gadne stvari su vaše čarape. Prilikom pranja, šampon se maziti - iz njih izlijeva crna voda. Slikano s određenim kimosom, nogu šuga. Nemam alergija, osim vaših čarapa. Ne možete ih nositi. Mjesec dana kasnije, mučenje je puklo na peti. I ta mrtvaca vrijedi 4000 rubalja. Sramota!
2012/03/27
Kupio sam trikove za trudnice medven elegantni 23.01.2012 Danas 27.03.2012 na radnom kolegi primijetili su rupu. Nisam ih uključivao tri mjeseca, ali kraj je došao do njih. 5 200 rub. dali, bilo bi bolje kupiti na jeftinije, a ne tako žao što bi to bilo.
08.03.2012
Nakon mjesec dana korištenja, zavojnice se pojavile, na bedro, čarape jedva držite, ispružene.
2012/09/02
Kvaliteta je strašna! Pod jamstvom, novac se ne vraća. Dopisni dolje! Dragi, upoznaj se, molim te. Moram znati kome se žaliti. Također tražim da objasnim što je pogrešna operacija? Molimo opišite što točno upućuje na pogrešnu radnju proizvoda? Zašto su kompresijske čarape izgubile svoja svojstva kompresije prije isteka jamstva? Vaša pretpostavka promjene moje veličine je netočna, što potvrđuje obavijest o pregledu, citat "Proizvod je odabran prema vašim standardima, što odgovara veličini grafikona za ovaj raspon modela". Osim toga, moja težina je stabilna već nekoliko godina, što može potvrditi moj liječnik. Također, žao mi je što vam pišem o uvjetima za obavljanje samostalnog ispitivanja, kako je obećano u obavijesti IP Bryksin SA. - 08 Veljača 2012, 17:58 iz info: Draga Irina Sergeevna! Kao odgovor na vašu žalbu na e-poštu kontakt centra MEDI od 29.01.12, situacija je provjerena. S druge strane, želio bih vam pojasniti da su od kupnje komprimiranog pletiva prošlo više od 3 mjeseca prije nego što ste se prijavili na salon. Tijekom tog vremena vaša se mjerenja mogla mijenjati u manjem smjeru, što bi moglo dovesti do nedostatnog učvršćenja silikonske čarape, kao i na takav problem, što bi moglo rezultirati nepravilnim radom proizvoda. S poštovanjem, medi RUS [email protected] www.medirus.ru medi. Osjećam se bolje
2012/04/02
"Generalnom direktoru tvrtke" MEDI RUS "AA Larionov Poštovani generalni direktor! Ovime vas obavješćujem da ne smatram mogućnima da budem nositelj popusta. Ako ste zainteresirani za razlozima mog djelovanja, a zatim pozivnu tipku - oštar pad u kvaliteti dostavljenih svoje kompresije čarapa, a kao posljedica testa kada se nosi nemir; - ne odgovara kvaliteti rasta troška medija za kompresiju; - nevoljkost LLC "MEDI RUS" za odgovor na pitanja kupaca, uključujući i organizaciju trgovine sredstvima za komprimiranje pletenine. Također želim skrenuti pozornost na članak,, koji možete pročitati ovdje „Risky nositi s bakrenim RUS!”: http://phlebo-duremar.ru/pisma/rischio/
2012/04/02
12.09.2011 u MEDI shop se nalazi na Kashirskoye autoceste, d.23, moji kompresije čarapa su kupili mediven Elegance Model 289W, II veličine, boja crna, u vrijednosti od 4094 rubalja 00 kopecks. Ovaj proizvod je pod jamstvom do 12.03.2012. Godine, što potvrđuje jamstvena kartica. Proizvod je odabran u trgovini mojim standardima, u skladu s rasponom modela. U studenom 2011. (2 mjeseca nakon kupnje) čarape su izgubile svoje kompresijske karakteristike u svojoj gornjoj polovici. Čarape samo pada s kukova i ne stvaraju deklariranu kompresiju u gornjoj polovici proizvoda. U tom smislu otišla sam u trgovinu, tražeći da vratim novac za neispravnu stvar. U pismu me obavijestio da "kvar je posljedica mehaničke štete koja je nastala tijekom rada". U ovom pismu nema opisa štete, datuma pregleda i podataka o tvrtki koja je provela ispit. Ovaj ispit se smatra poništenim, jer obavijest o ispitivanju nije točna. Želim napomenuti da nema nikakve mehaničke štete u zoni nedostataka na proizvodu.
2012/04/02
2012/01/29 u MEDI trgovini smještenom na autocesti Kashirskoye, 23, dobio sam lažnu knjigu žalbi. U ovoj knjizi nisu bili navedeni kontakti voditelja, a nije bilo ni pritiska Upravnog odbora. Prodavač mi je rekao da u trgovini nema druge knjige žalbi.
2012/01/27
Čarape ispružene nakon 1, 5 mjeseci, od bedara tek pada kada hodaju (unatoč obećanom jamstvu od 6 mjeseci). Istodobno, na teladi postoji kompresija. Formirana službena pritužba, predana čarape, došla je odgovor koji je navodno zbog mehaničkih oštećenja čarapa rastegnut i odbijanje povrata. Čarape obučene u skladu s uputama, bez rupe i bez oštećenja. Formulacija je obmana. Šteta je. Kontaktirat ću društvo za zaštitu potrošača. Čarape za 4 tisuće rubalja i tako loše kvalitete, uvredljivo.
27.12.2010
Kupio sam nove čarape prije 2 dana. Nosim ovaj dres više od 3 godine, ali to se još nije dogodilo! Čarape - 3 stupnja kompresije - ozbiljan proizvod. Vo - prvi, zbunjujući pojas - 2 komada ogromne veličine uzrokuje zbunjenost. Drugo, na vrhu su legla. Dvostruko širok, vrlo slab i ravno, pa su se drugi dan počeli kliziti koljena. Mogao bi biti lažan?

Pročitao sam negativne recenzije na web stranici bakra i nisam vjerovao, sad žao mi je. Moje su se čarape protezale do duljine 3 tjedna. Kao rezultat, u župi se skupljaju pod koljenima odostraga i stisnu noge. Sumnjam u njihovu korisnost.
A sa stranice Copsa sve su recenzije uklonjene: (Ne mogu čak ni pisati o mom slučaju, bilo bi bolje promatrati kakvoću čarapa, ali ne skrivati ​​recenzije.

Kupio sam čarape srednje kompresije, nosio 2 mjeseca. Pere i odjevena prema uputama. Tada sam odlučio kupiti drugi, ali prvi stupanj kompresije, promjena i vruće ljeti. Obukao sam se i shvatio da su čarape 2. kompresije slabija od nove 1. kompresije. Prošireni, iako pod jamstvom treba štedjeti šest mjeseci. I čarape hip prstohvat, dno raste, ali ne na vrhu. Sumnjam u njihovu korisnost.

Za MEDI: Dugo sam koristio tvoj dres. Kupim ga jednom svaka šest mjeseci. Ali kod vas stalno se nešto razlikuje u modelima: da čarape budu skromnije, da se sa začepljenjem problema, zaustavlja se i skraćuje se kompresijsko djelovanje. A sada je kvaliteta loša - drugo je čarape raskopano 2 tjedna. S obzirom da se cipele nisu mijenjale. Neprestano nodule na petama odjednom na kupnju - sve što nadate, da se u rupi neće okrenuti i okrenuti. Htjela sam ispitati najmanje drugu čarapu. Rekli su da, kako bi se ispunila prijava (kupljena putem isporuke) potrebno je otići u Moskvu, a ured je otvoren do 17.00 sati. A što je s ljudima koji se teško kretati? Prekrasan odnos prema kupcima. Na telefonu je rekao da ako mi nešto ne odgovara, ne kupuj. Zar nema veze između salona i ureda? je li stvarno nemoguće organizirati proces na drugačiji način i prijateljskije? ovo je lijek! Sutra ću ići u red čekanja u sigvarisu s nadom da imaju bolji stav prema klijentu.

Kupio sam čarape i Orto i Venotex. Nisam se držala - jako dugo i uvijena ispod koljena. Tada sam kupio skupi za mene prvi Duomed, a onda Medi. - ovdje su na mojoj nozi! Imam prvu godinu, drugu polovicu godine, a ljeti sam kupio bakar. Sviđa mi se. Ali jučer je bilo alergije od silikona. ali to je vjerojatno nešto u mom tijelu nije tako. Nosila je istu godinu - i ništa.

Da, očito makinacije konkurenata - isti tekstovi kopirayterskie „nezadovoljnih kupaca” sa cross-reference svaki drugi, pa čak i sami sebi, usput spominje „više dostojan” konkurentnog brand. Da, to je ista jeftini crni PR prije 10-15 godina.

Ivan, zašto si tako bijesan za marku? Radite li u MEDI-u?
Zašto ne mogu staviti recenzije na web stranicu MEDI? Zbog loših recenzija, a ta je robna marka neprofitna.
Bolja kvaliteta proizvoda poboljšana.
Općenito radim u nekoj drugoj sferi pa se ne sramim.
Pišem, jer se žalim zbog prijevarnih kupaca i potrošenog novca. I nije mali!

Nosim baklje i čarape 3 mjeseca, stanje je izvrsno, nosim ga svakodnevno, teško vjerujem u svoje negativne kritike. Možda ste kupili lažni?

Marina,
na žalost, ne. Kupio sam čarape u trgovini tvrtke na Kashirki - i 2 puta.
Oba puta čarape nisu bile standardne.
Novac je odbio vratiti se pod jamstvom. Nazvao sam MEDI i napisao.
Menadžeri dolaze s izgovorima, ne žele priznati objektivne dokaze.

Nosim čarape i pantyhose bakrene 4 mjeseca, u izvrsnom stanju, nositi svaki dan, oprati s baby sapun, staviti rukavice, male kuke na podnožju čičak na cipele, vrlo zadovoljan, kupio u Njemačkoj

Žao mi je što nisam vidio ove recenzije prije! A ako bih to pročitao, nisam vjerovao u to, mislio bih da je to klevetanje, jer je posvuda na Internetu dodijeljen Mediu i Sigvarisu. Htjela sam naručiti Sigvaris, ali njihova mrežna trgovina iz nekog razloga uopće ne uzima cijev i ne odgovara na pisma, ali je bakar nazvao natrag. Kao rezultat toga, naredio sam, dobro radio Medi (online trgovina), poslan u Ufa brzo. Dobio sam ono za što sam bila sretna. Njihov trošak za mene po popustu košta oko 5000 rubalja s isporukom. Uzeo sam Medi Elegance za trudnice s prvom klasom kompresije. Boja - bež (dobro, ili nešto u ovom duhu). Primljeno 10. studenog 2012. godine. Vrlo rado kupiti, iako vrlo mi drage, ali to je skuplji za zdravlje i ljepotu (ultrazvučna vene dijagnozom kakvu predvarikoznogo stanje u prepone pinch venu, sljedeća faza - proširenih vena). Odlučio sam da ću ga potrošiti, ali ja ću ga kupiti, iako je za mene vrlo skupo kupiti.
Nakon što je sljedećeg dana obučen u trikove s gumenim rukavicama, ljepotom, noge su se osjećale bolje, vrlo udobne, ali. duljina, pokupljena za mene bila je kratka, i sa slamkom suknje skliznu cijelo vrijeme, ali noge su još uvijek vrlo lako i dobro. Odlučio sam da su takvi nedostaci male stvari. Doslovno nekoliko dana kasnije, na mjesto umetanja u području prepona - trbuh na pantyhose prošao je strelicama. Podnio sam ih, pa gotovo svake večeri. Ne govorim o peleti na petama, a općenito o gubitku cjelokupnog izgleda, za mene to nije bilo važno, ionako bilo ispod hlača ili kod kuće u njima je otišao. Posljednja slama je bila da su otišli golemom strelicom! Zario sam ih i otišla. Tako sam ozlijeđen, trudna sam - noge su zujale (u pantyhose bilo je divno, bez oteklina, bez tebe), ali sada što da radim. Dati za pregled, štoviše, gdje je jamstvo da će se nakon toga nešto vratiti meni, a ispitivanje novca vrijedi! Morati tražiti alternativu! I opet dati novac, a sada ići s natečen noge! Strah. Lijepe žene - nemojte kupovati suknje ove marke. Ne bih napisao recenziju - ali moj muž je pozvao da napiše recenziju kako bi drugi ljudi to znali! I Relaxan je imao svojstva kompresije, ali nije se parala nekoliko mjeseci čarapa. Usput, danas je 08.12.2012. Ispada, čarape Copa došlo do tako strašnog izgleda došao manje od mjesec dana.

Već sam kupio drugi par čarapa! Jedan nosio godinu dana! Po onome što sam u njima bavim se sportom! Nisu izgubili kompresiju, nisu se deformirali, tek su se u drugoj godini počeli svađati na nogama. Samo smeđi su lijeni pri pranju, ali izgledaju dobro.

Na novac koji je potrošen na MEDI, mogli biste kupiti nekoliko parova jeftinijih kompresirajućih čarapa, pantyhose.
I njihov minimum za mjesec dana korištenja je dovoljan, a još više. Bolje i ekonomičnije.

Nosim bakar i zadovoljan sam svime. ni ono što nisam rastrgao, a ne istrošen, i problemi su riješeni. Postalo je zanimljivo kakvu vrstu dame irina tako plače? pogledao je druge recenzije. Je li gospođa Irina, sudeći po tekstu ima mnogo imena, a osim više igrača))) To jest, i muško i žensko, kao tekst nacrta raspršene na različitim forumima, web stranice, itd, pa čak i na nekim mjestima linkove na jedni druge, dobro, naravno, razvija se nekakav otrov, a neke gdje se povezuju s mjestom gdje morate ići u kupovinu. Oglašavanje trgovina motorom! Jer tekstovi slobodnjaka sada plaćaju puno, Madame / gospodin Irina?

Odlučio sam provjeriti - kupio sam bakar, novu s uzorkom. Kompletno s lijepom torbom i zrcalom. Jednostavno razred. To je elita. Zato ne biste trebali biti ovdje. Nikada se nisam osjećao tako lako prije. Vrlo lijepa. A o jeftinim suknjicama - pa ne pokušavam ništa besplatno kupiti - ni za hranu, niti za šminku, i tako dalje. Već je podučeno da je krivac dva puta plaća. Usput, kupio sam u određenoj trgovini. Poziva se ORTECA. Obično sam to volio. Pletenina mi se ponudila vrlo različitim, ali na kraju sam izabrala ovo i ne žalim. Ono što želim svima.

Koristim bakar od 2. kompresije za više od 2 godine. Nema problema u kvaliteti i kompresiji. Zatim sam odlučio pokušati s drugom tvrtkom: od bamberg memorije i požaliti. Elastična se ne drži 10 minuta, a zatim, dok bakar čuva cijeli dan. Osjećaji na nogama u bakru mnogo su ugodniji nego u sjećanju. Tako samo bakar!

Kompresija čarapa medij - Negativni pregled

12.09.2011 Kupio sam kompresije čarape mediven Elegance 2 stupnjeva kompresije po cijeni od 4094 rubalja 00 kopecks.
Ovaj proizvod je pod jamstvom do 12.03.2012.
Ali nakon 1, 5 mjeseci, čarape čarape izgubile su svoje kompresijske osobine - čarape samo pada s kukova i ne stvaraju deklarirani kompresiju u gornjoj polovici proizvoda. Osim toga, zavojnica se pojavila na pete i gumenom traku, izgleda strašno.
Zamolio sam dućanu da vrati novac za neispravnu stavku, dao moje čarape za ispit. Mjesec dana kasnije u pismu me obavijestio da je "defekt posljedica mehaničkih oštećenja nastala tijekom rada". U ovom pismu nema opisa štete, datuma pregleda i podataka o tvrtki koja je provodila ispitivanje, postoji samo pečat i potpis IP Bryksin SA. (to je "vlasnik" dućana na Kashirki).

komentari

Usput, vidio sam na drugom mjestu (spr.ru, ako se ne varam), članak o običaj negativnih mišljenja, tu je, među ostalim žrtvama (i sve vođe u svojim kategorijama) zove i to je MEDI, a zaključak studije bio je jednostavan - da se utopi većine konkurenata popularan brand je jedini izlaz, ako je kvaliteta vlastite robe uglavnom neugodno staviti na javni prikaz (tj. mjesto recenzije). Stoga se bolje posavjetujte s onima koje poznajete osobno, ovdje su plaćeni botovi cijela močvara))

Stockings tvrtka MEDI nije koristila, kupljena u salonu u Kashirsky 23 19.09.13. Stoga ne mogu ništa više reći o kvaliteti, ali usluga u ovom salonu je izvrsna! Otišao sam samo pogledati, ali sam ostao s kupnjom. služio sam i savjetovao prodavatelj Olya i Lena-djevojka prijateljski menadžera, kompetentan, strpljiv i detaljno objašnjeno ovdje kao što je rekao ide, ne želim, pa kupiti. A ako je oglašavački motor trgovina, takvi su prodavači gospodari prodajom robe u ovoj trgovini. Pročitao sam recenzije i dodao svoje: prije toga sam nosio čarape tvrtke SIGVARIS, ali imaju cijene od 2750 rubalja. jedan čarapa i bez popusta. Kupujem čarape s kopčom na struku i bez prsta. Evo i guma ne da zauvijek deformirana u čarape svih tvrtki, a haljina je puno lakše, tu je priključen na svaki podsledniki satenske čarape na rukama i nogama ne razbiti, oni to ne čine, a vaši prsti disati. Isprobajte! Djevojke su vrlo zahvalne i sretne u svom radu i osobnim poslovima!

U subotu sam sa bolesnom nogom kupio medij čarape u Ufa na ul.Lenina za 4tys500rub. Uvjeren sam da bi čarape ostalo na mojoj nozi, podiglo veličinu, vidjela nogu. Jučer sam operiran i odmah prisiljen staviti čarapu. Zamislite sliku: nakon anestezije, rukama nosim ovo čudo nanotehnologije i užas, ne objesite se na moj bok, klizite dolje. Čim nisam pritisnuo ovaj silikon, uopće se ne držim kože. Uostalom, moj ortopedski prodavač vidio je moju nogu, jer sam znao za moju agoniju. A ipak je prevarila i nije prihvatila donje rublje. Laži su čvrste.

Radio je u COPPER-u od 2006. do 2010. godine. Irina = Elena, koja je napisala mnogo negativnih kritika i uputila se na konkurente, a "Duramar" stisnuo je COPY iz bilo kojeg razloga i onda. Dakle, Irina = Elena, vi ste nepristojni kad kažete da vas ne zanima stvaranje negativne slike ove tvrtke. A tko vas plaća za to?
Sabzh može reći ovo: Kupio sam ženu i rođake CT bakra, dok sam radio tamo (bio je relativno jeftin), pa su svi bili sretni s kvalitetom. Na kvalitetu, bakar i sigvari su približno jednaki. Izaberite sebe.

Disgusting suknje. Da, i za takav bijesni novac koji takav grad proda. Kupio sam ga s namjerom da ga nosi u ljeto kad je vruće, - kupio reklame da su tajice ovog proizvođača otporne na toplinu, držati temperaturu tijela navodno, a prodavatelj je uvjerio da su vrlo udobni u toplinu. Ispalo je sve laži., Moja bijesa nema granica. Na temperaturi od samo 20 stupnjeva. C. u pantyhose nepodnošljivo vruće, s onim što znoj ne noge, i cijelo tijelo do korijena kose. Osim toga, suknje su uvijene u području koljena i vrlo su incizionalne pod koljenom.

dobrodošli
Kupio sam bakrene čarape - 2 para, 2 klupa kompresije, neki komfor, drugi s rhinestonesom. Prvi je bio 6 mjeseci, drugi odjeveni na blagdane :), bio je vrlo, vrlo zadovoljan kvalitetom i udobnošću nošenja: bez pušaka, bez rupe, bez peleta. Općenito, bilo je potpuno sreće nositi čarape od bakra. Tada sam otišao kupiti nove čarape za promjenu razdoblja korištenja, ali sljedeći dan na čarape samo rupu. onda drugi. Mislim da je za takve slučajeve. Možda ga ne koristim ispravno. još jednom pročitajte upute i sve vrste na isti način kao i ja, ali nešto već sa čarapama nije to. Otišao sam još jedan i kupio je i bacio ga (cijena je 4 tisuće s nešto od svakog para), a s novim parom sljedeći dan ima i rupu. došla je u trgovinu, tamo sam se sjećala kao redoviti kupac i napisao prijavu za ispit. To je pokazalo da je to mehanička oštećenja mojih ruku. Budući da sam u poziciji i rupama nekako hodam malo pristojno. Kupio sam bogove i opet rupu. Razočaran sam ovom dresu. Budući da nije izliječio mjesec dana, ili ilut fakes, ili je vrlo jadno da proizvođač ne gleda za njegovu kvalitetu. Smatram da je nemoguće kupiti takvu kvalitetu za takav novac. Ovo je kompletan set-up.

Već pet godina nosim srednje proizvode. Svi moji pokušaji "spasiti", završili su povratkom u medij. Samo u pantyhose medu razumiju osjećaj nošenja komprimiranog pletiva, bez težine u nogama, bez otekline. Nema "zavojnica" i nema odstupanja na šavovima, iako je visina 186 cm.

Razmišljala sam o kupnji čarapa te tvrtke, ali činilo mi se da su vrlo skupi. U potrazi za internetom došla sam na stranicu proizvođača Elestra. Kupio sam čarape, naručen bez prsta, donio čarapama, ali ništa. Nosim ga par tjedana i sretan sam. Raspon veličina je potpuno dosljedan, jednostavan za odabir. A na dugim nogama do kuka. Savjetujem vam da pogledate bliže ove tvrtke.

Bio sam pomalo pogrešan. U okviru članka piše valentu

Nosim Plus suknje i Elegance čarape. Plus izgleda sjajno, osjeti svjetlo, ali malo sam grub. Elegantne čarape samo su sjajne! Preuzeli cijelo jamstveno razdoblje. Elastičan nije padao, dobro se držao, nema rupa, nema špulica. i izgled je još uvijek vrlo respektabilan. Šteta je što je jamstvo već izašlo i malo se počelo opustiti, chtoli. Sada sam kupio preventivne čarape ml1. Elegancija Klasa 1 kompresija je bolje letjeti avionom, noge ne boli, ali preventivno razočarati, iako je to vjerojatno moj krvni tlak nije bilo dovoljno, pa su me ne spasi od bolova u nogama tijekom leta. I tako, kvaliteta medija me jako odgovara, koristit ću samo ovu marku.

Nosim suknje mediven Elegance 2 stupnjeva kompresije koštanje gotovo 5 tisuća rubalja. već peti tjedan! Kupljeno u posebnom salonu St. Petersburgu na Tar traci. Iskorištavajte strogo prema uputama (izbrisati, staviti na rukavice). U prvom tjednu bilo je rupa gdje je peta bila zaklana. U drugom tjednu bilo je, iz nepoznatih razloga, dva tragova iznad koljena - kapron niti. Onda, dobro, ja sam zakačio stolicu u uredu, ali uobičajena pantyhose od 40 den bi prasak s takvim zadovoljstvom. Popravljen, on je pokriven rubove laka za nokte))) u trećem tjednu tajice protezao snažno i što će odustati ispod koljena, koja je od početka uzrok nelagode postaje još deblji! 4. tjedan, pete su počele brisati i dati strelice na čarape. Svakodnevno varam, lakirati rubove - inače će se strelica širiti! Osim toga, na gornjoj, labavoj dijelu torbice u području umetanja prepona postoji više strelica. OVDJE tako da danas izgledam kao čudo u darned suknje za 5 tisuća rubalja.))) Disgusting kvalitete. Ne savjetujem.
Lijenost fotkat, ali ako netko sumnja - to ću učiniti.

Dobar dan! Reći ću vam o svom iskustvu. kupio Elegance pantyhose 1. kompresije. Prvih dana nosio vrlo nadahnuto, jer oni izgledaju sjajno, kao obične tajice, nitko nije primijetio da je dres liječnika (i zapravo sve unaprijed stvoren pojam koji izgleda kao da bi trebao biti na neki drugi način). Ali nakon nekoliko dana primijetio sam abraziju iz čizama, iako je na običnim pantyhose to učinak nije bio. To znači da se suknje s haljinama ne mogu odijevati, osim s istim čizmama, koje je taj skrivanje skriveno. Čizme, usput, kvaliteta.
Pa, Bog biti s njima u oguljena-ostavku-nošenja hlača, glavna stvar koja obavlja svoju funkciju - Noge bol i oteklina prestala do kraja radnog dana. Ali mjesec dana kasnije, počeo sam primijetiti da tkivo na području prstiju i pete postaje tanje, kao da je ravnomjerno trljanje. Čeka rupu na palcu, ali na kraju je čekao rupa na peti (vrlo razočaravajuće. Ukupno 2 mjeseca. U cjelini, to je ništa, možete nositi, jer je strelica ide kompresija je održavan, ali očito oni bi trebali biti oprezniji nositi c vrhom kada je to moguće.
A ja ću dodati divergentne šavove iz prethodnih recenzija. Prilikom kupnje prodavatelj mi je pokazao po šavovima prikazanim u pridržavaju konce i rekao da bih trebao u svakom slučaju kad vuče ne staviti prste u stražnjicu (bilo! I stopala području i u području prepone), a pogotovo ne vuče konce. Uopće ne pokušavam to dotaknuti. Možda se druge dame samo povlače - zauzimaju mjesto zgloba i povlače - a šava je divergentna. Pokušajte sljedeći put obratiti pozornost na to.

Pridružim se vojsci nezadovoljne kvalitete Medi. Da ne budem optužen za promociju drugih marki, ja ću ih jednostavno nazvati "jeftinijim". Prije kupnje Medi je pročitao sve recenzije na internetu, uključujući i ovdje, i ukazao na liječnika: "Razumijem da ste na povratu bakra, nemam ništa protiv, ali tražim objektivno mišljenje." Liječnik je, međutim, bio uvrijeđen i dugo me uvjerio u bakar da je to najbolji. Ja sam poput poslušne djevojke, učinila sam sve što je rekao liječnik. Otišao sam u središnji salon na Pushkinskayu, kupio najskuplji Medi Elegance, iako je ovo vrlo velika suma za mene, više od mjesec dana ručkove. Ostavio sam jedan dan. Ono što se promovira kao tanko prozirno disanje pokazalo se debelo, neprozirno i užasno vruće. Noge su bile natopljene znojem da je boja na sandalama nestajala, iako sam pokušao sjesti i povlačiti noge iz cipela. Tickles su počele svrbež. Ispod silikonske vrpce počelo je iritacija. Na jeftinijim čarapama silikonska traka je podijeljena na dijelove, a ovdje je kontinuirana. A bokovi su bili rastegnuti elastičnom vrpcom tako da su bili bolni do sredine sljedećeg dana, iako su mjerenja snimljena u kabini i dvaput provjeravala. Poluge pete pojavile su se odmah nakon nošenja čizme, iako se ništa nije pojavljivalo na jeftinijim čarapama. Kakva god bila točna kompresija medija, ali kako ih nositi? Sada ni liječniku nema povjerenja.

Mislim da su vam čarape bile lažne. Bakar ima izvrsnu kvalitetu. Ja sam kirurg kirurga, dr.sc., poznata osoba, koja je kupila samo Medi ili Sigvaris. O ostatku tvrtke, rekao je kako je ovo usporediti dobar vanjski automobil s starim Zaporozhyeom. Dođi, ali ćete oštetiti noge, neće biti puno koristi! Zdravlje je važnije i skuplje od bilo čega na svijetu. Ne kupujte za jeftinost dresova i izbjegavajte krivotvorenje. Pročitajte članke kako razlikovati izvornik od lažnog. Čuvam bakrene čarape 10 mjeseci, nažalost još ne postoji prilika za kupnju novih. I kao što je ovdje napisano u drugim recenzijama, šest mjeseci kasnije pojavile su se rupe na pete i druga istaknuta mjesta na nozi. Ali samo sam ih ušvio. Kompresija se i dalje dobro drži. Usporedio sam: bilo je to bez čarapa za 2 dana. bilo bi bolje da nisam to učinila, noge su mi toliko nabrekle da tjedan dana nanizam trochevazin ispod moje čarape i stavim noge na jastuk. Poput gotovo potpuno spavala oteklina. Neću ići nikamo bez mog "bakra". Željela je kupiti Sigvaris, ali gotovo nikada nisu prodavane. Jedina trgovina u Moskvi je službeni. Nalazi se diljem Rusije, ali želim odabrati boju vlastitim očima, a ne na mjestu. Stoga ću opet kupiti Medi.

Razočaran kompresijskim dresom MEDI. Svi proizvodi su vrlo loše kvalitete. Vrlo visoka cijena ne odgovara odvratnoj kvaliteti. Slažem se sa svim negativnim povratnim informacijama o ovom proizvodu.

Djevojke, nemojte se raspravljati! Ne kupiti odjeću kompresiju (sada dumayu.chto Bogu.chto slave nije kupio), ali problem proširenih vena nositi s konvencionalnim tajice, 40 ili bolje 70 den uz masažu effektom.Tam isto distribuciju na stopala, dolje više manje vrh.i osjećaj prekrasnye.i žilu drži, i općenito, za 100-200 rubalja predlozhenie.Poprobuyte je najbolje, mislim da ćete biti ugodno iznenađeni! sve zdravlje i sreću.

Pročitajte sve recenzije. Moram kupiti te čarape. MEDI to neæe poduzeti, svakako, kako kaže Zhirinovsky. Kakva vrsta proizvođača izabrati? Čitao sam da je poznata španjolska marka ORTO, u Španjolskoj i ne znam. kako biti. Koga vjerovati. Tko će reći.

Dobro poslijepodne. Također se želim žaliti na kvalitetu mediven plus proizvoda. Ja sam klijent Ortopedskog salona Medi / Step na Degtyarnaya ulici, 2/140 od ​​2006. U početku, kada je svakodnevno trošenje i nakon pravilnu njegu čarapa dovoljno skoro godinu dana, a oni sami su ostali netaknuti čarape, pete čarape gumiran.Poslednyaya kupnju je 18. svibnja 2014. Rezultat - mjesec kasnije postao je bezvrijedan. Cijena je porasla, a kvaliteta naprotiv, postala je mnogo gora. Na koljenima je sve već pada, gustoća se pogoršala. Jamstveni rok očuvanje kompresije 6 mjeseci, manje od polovice, čarape postao bezvrijedan.U direktor salona odmah istaknuo da je pojava neispravnosti proizvoda u njoj je vjerojatno da ga je kupio 18. svibnja ove godine. To me optužuje, redovni kupac od 2006, u laži. Rekao je da je ovo mehaničko oštećenje. Zašto sam invalid, koji je platio mnogo novca za 2 proizvoda, samovoljno ih pokvario? U isto vrijeme, broje se na odanost knjige za 8 godina sam kupio 22 predmeta u ovoj trgovini, i to samo u posljednje dvije izradi jasan i odmah počeo manifestirati u čarapu. Rekao je redatelj, t. nema potvrda, onda otpralyaet proizvoda za ispitivanje, a kupac rezervirati putem zaposlenika u rekordnom dućan za kupnju i ispis, kao i ulazak u osobni dnevnik u trgovini kupnju, nije dokaz? Plaćanje je obavljeno i bankovnom karticom Štedionice, danas su naredili izdavanje i plaćanje predmeta u STEP trgovini. Dokaz o više od dostatochno.Vdobavok svemu, pronašao sam dosta negativnih mišljenja za čarape bakra, koji se vrlo lako oštetiti i gube svojstva kopressionnye tijekom jamstvenog razdoblja čarape. Ispitivanje sve piše da mehanička oštećenja?, U to se može kriviti više neiskusne korisnike, ali ako je takav zaključak će imati znanje i moje članke, osoba s 8-godišnji veteran potrošača u određenom razdoblju.Libo dobavljač isporučuje podstandardan proizvode ili dućan prodaje konrafaktom. Druga čarapa, koji je kupio kao 18.05.2014 godine, također je počela naglo kopressionnye pređe čarape nakon 2 dana, a do danas je proizvod više ne ispunjava svoju kompresije svoystv.Posle upis svih vrijednosnih papira na slanje članaka na ravnatelja ispita savjetovao nam da promijeni proizvođača. Znači li to da su negativni povratni podaci i zahtjevi na proizvodima? Ili jednostavno ne želi da nas vidi u pregledu i, kako se i očekivalo, stručnjak za vizualne inspekcije nije prepoznala je mana od tvornice brak je izvedena kao kupce njegov dućan? 2014/07/29 g. No, preporučio sam, da donese još jedan ispit, skuplji od 5000 do 10.000 tr. identificirati brak. Rekao je da takvi ljudi vide vrlo rijetko, što je moguće mehaničko oštećenje novog suknje?, Prije nego što je kupio ovu stranku, suknja je bila ista, a ništa se nije dogodilo. U općem stručnosti o svemu na osonovanii očevidom takvih nalaza učiniti nelzya.Magazin odbija razmjenu neispravne proizvode, čime mi je, osoba s invaliditetom prisiljavanje, i tako s oskudnom mirovinu potrošiti veliku svotu odjednom čarapa.

Nakon upitnog ispitivanja, pokušali su se obratiti vodstvu nepravedne tvrtke Medi. Bezuspješno. Njegovi (menadžeri) zaposlenici iz nekog razloga skrivaju. Jedan od njih je Stroykov, EA, direktor IP-a. Lakše je kontaktirati Putina., No, najvjerojatnije se skriva iza leđa njegovih podređenih, kao posljednji kukavica, sram se gleda u oči svojih klijenata zbog odvratne kvalitete njihovih proizvoda, ako, naravno, ima savjest. Iz njihovog odjela za kvalitetu također nije oduševljen, ali osobito od zaposlenika Chuvasove Anna (dodatnih 273) i Tatyane. Zašto nije potrebno. Rekli su da će se pozvati na ovo pitanje, ali je trebalo 3 tjedna - nije bilo poziva dok nije nazvala. Ispalo je da nemaju vremena. I oni imaju jedan odgovor - nezavisni ispit. Prebrojite činjenicu da gotovo nikome to neće učiniti. To je stav prema stalnoj i posljedici, već većom kupcu. Općenito, prvi put susrećem takvu buntovnu tvrtku. Da, i samoupravna tvrtka nikada neće potonuti na to.
A oni koji je pisao negativne recenzije o ovom poduzeću proizvoda - crne PR natjecatelja, odgovoriti na to samo rijetko klizi Predloži suprotan ideju, da je osoblje ove tvrtke pokušavaju nekako razrijediti sve negativne „staviti mišljenja.”. Za sve nezadovoljne kupce postoji prijedlog - ujedinimo se u borbi za svoja prava!

Radila je u tvrtki Medi od 2009. do 2001. godine4. Koristio sam i nastavio koristiti proizvode bakra. Također mislim da prije nego što je kvaliteta bila bolja, opisujem prednosti i nedostatke.
Duomedova linija.
Prednosti: najsporniji i jeftiniji od svih modela serije.
nedostatke; kupci, osobito starije osobe, elastični ponekad skliznu. Ponekad se početi skliznuti za 6 mjeseci, a nisam ga nosila svaki dan. Bolje je uzeti torbice. Bezbojna boja izgleda ružno na nogama, ali crna je vrlo svijetla. Nisu udobne s nogama (za moj ukus, volio je moju prijateljicu). Idealno za zimske šetnje u hladnom vremenu. U proljeće u proljeće, nije opcija.
Plus linija. Prednosti i nedostaci su isti kao u Duomedesu. Koristio sam samo trikove.
Elegance linija
dostojanstvo; Meka i mršava. Dugo nositi.
Nedostakti: Nije tako tanak kao što piše proizvođač. Ljeti je još uvijek vruće u njima. Kada se ispašu na oštre predmete (prstenje i munje) odmah se suzbijaju novi voditelji (3D viskoza) manje otporni na habanje, a ostatak samog modela nije se nosio.

Kompresija čarapa - Loša kvaliteta proizvoda

Razočaran kompresijskim dresom MEDI. Svi proizvodi su vrlo loše kvalitete. Vrlo visoka cijena ne odgovara odvratnoj kvaliteti. Slažem se sa svim negativnim povratnim informacijama o ovom proizvodu. O čarapama: 1. na njihovu kupnju, konzultant trgovine nije upozorio da je moguća alergija na silikon (tada bih mislio da trebam takve čarape za takav novac). Kao rezultat toga, pod gumenom brisačem bilo je strašna alergija (svi su bili natečeni, crvenjeni i imali snažnu svrbežu). Više ih nisam morala nositi. Na što je alergija prošla jako dugo. Prvi put sam se suočio s ovim problemom! Prije toga, koristio sam tvrtku Vennosan. Vrlo sam zadovoljan kvalitetom proizvoda tvrtke u svakom pogledu, uključujući pojam čarapa (više od šest mjeseci). Ako to nije bilo za phlebologist koji je savjetovao MEDI, onda bi opet kupili svoje proizvode. Najvjerojatnije, liječnici dobivaju bonuse od Medi prodavača - to je razlog zašto se svi preporučuju. 2. Također, medu Medi (s pojasom i otvorenim prstom) kupila je majka nakon operacije na vene. Doslovno u 2 tjedna u 2 čarape u isto vrijeme počela izgledati otrcana i puno strelica. Njega je bila ispravna, kao u uputama. Plus su kupljeni posebni. rukavice i čarapa za odijevanje (iako je za takav novac moguće i slobodno se prijaviti). I, općenito, ne mislim da postoje budale koji su, nakon što su platili takav novac, bezbrižno brinuli o takvim stvarima potrebnim za zdravlje. Sigurno smo predali na ispit. Ali odgovor se trebao očekivati. Mech. (i istodobno na 2 čarape). Delirium. Od svih koji pokušavaju stvoriti odrasle... Ne namjeravamo se povući. Izlaz mora biti kažnjavanje ove tvrtke. 3. O sukobima: izgubili su oblik (ispruženi) i kompresija manje od mjesec dana kasnije. Dakle, potencijalni kupci sami donosite zaključke. Ne bih savjetovao nikoga da kupi MEDI proizvode. Šteta je što prije kupnje nisam pročitao recenzije.

Recenzije tvrtke

1. kolovoza 2014. u tvrtki "medij" izvršena je narudžba, sklopljen je ugovor, izvršio sam plaćanje robe. Naručena roba nije bila osigurana u rokovima navedenim u ugovoru (u roku od 1 tjedna). Dobila je robu 30. kolovoza 2014. Za kašnjenje robe u iznosu od 0, 3% za svaki dan kašnjenja, kao što je navedeno u ugovoru, naknada nije plaćena riječima "ti i tako popust za narudžbu Više >>

KATEGORALNO NE PREPORUČITI, zaštitite se od razočaranja zbog visoke cijene / slabe kvalitete i neugodne usluge Dva. tjednima čarapa razderalo se na šavovima - gumeni pojas je srušio. Nosite rukavice i upute, pranje svaki dan, opet prema uputama - pažljivo s rukama, specijalizirani alat, kupljen s čarapama. Predaju se na ispit, pregled je trajao dva i pol tjedana (a kompresija donje rublje pacijenata treba nositi Više >>

Krajem svibnja 2013. kupio sam kompresijske čarape mediven eleganciju u vezi s pogoršanim proširenim žilama. Petog dana nošenja na obje čarape na području čarape nastale su rupe. Cijena im je prilično velika 4600 rubalja. Pokušao sam ih vratiti u salon (na Sivtsev Vrazhke), ali rekli su da sam ja to što sam ih nosio u krivu. Svatko tko može kupiti predmete ove tvrtke za svakoga Više >>

O nama

RETWORK - brzo pretraživanje odgovora o tvrtki, trgovini, zaposleniku, poslodavcu na Internetu. Web-lokacija nije odgovorna za informacije dobivene iz resursa treće strane.

Savjet

Nema dodatnih preispitivanja za tvrtku. Možete upotrijebiti naše napredno pretraživanje.

Kompresija čarapa - Loša kvaliteta proizvoda

Razočaran kompresijskim dresom MEDI. Svi proizvodi su vrlo loše kvalitete. Vrlo visoka cijena ne odgovara odvratnoj kvaliteti. Slažem se sa svim negativnim povratnim informacijama o ovom proizvodu. O čarapama: 1. na njihovu kupnju, konzultant trgovine nije upozorio da je moguća alergija na silikon (tada bih mislio da trebam takve čarape za takav novac). Kao rezultat toga, pod gumenom brisačem bilo je strašna alergija (svi su bili natečeni, crvenjeni i imali snažnu svrbežu). Više ih nisam morala nositi. Na što je alergija prošla jako dugo. Prvi put sam se suočio s ovim problemom! Prije toga, koristio sam tvrtku Vennosan. Vrlo sam zadovoljan kvalitetom proizvoda tvrtke u svakom pogledu, uključujući pojam čarapa (više od šest mjeseci). Ako to nije bilo za phlebologist koji je savjetovao MEDI, onda bi opet kupili svoje proizvode. Najvjerojatnije, liječnici dobivaju bonuse od Medi prodavača - to je razlog zašto se svi preporučuju. 2. Također, medu Medi (s pojasom i otvorenim prstom) kupila je majka nakon operacije na vene. Doslovno u 2 tjedna u 2 čarape u isto vrijeme počela izgledati otrcana i puno strelica. Njega je bila ispravna, kao u uputama. Plus su kupljeni posebni. rukavice i čarapa za odijevanje (iako je za takav novac moguće i slobodno se prijaviti). I, općenito, ne mislim da postoje budale koji su, nakon što su platili takav novac, bezbrižno brinuli o takvim stvarima potrebnim za zdravlje. Sigurno smo predali na ispit. Ali odgovor se trebao očekivati. Mech. (i istodobno na 2 čarape). Delirium. Od svih koji pokušavaju stvoriti odrasle... Ne namjeravamo se povući. Izlaz mora biti kažnjavanje ove tvrtke. 3. O sukobima: izgubili su oblik (ispruženi) i kompresija manje od mjesec dana kasnije. Dakle, potencijalni kupci sami donosite zaključke. Ne bih savjetovao nikoga da kupi MEDI proizvode. Šteta je što prije kupnje nisam pročitao recenzije.

Recenzije tvrtke

1. kolovoza 2014. u tvrtki "medij" izvršena je narudžba, sklopljen je ugovor, izvršio sam plaćanje robe. Naručena roba nije bila osigurana u rokovima navedenim u ugovoru (u roku od 1 tjedna). Dobila je robu 30. kolovoza 2014. Za kašnjenje robe u iznosu od 0, 3% za svaki dan kašnjenja, kao što je navedeno u ugovoru, naknada nije plaćena riječima "ti i tako popust za narudžbu Više >>

KATEGORALNO NE PREPORUČITI, zaštitite se od razočaranja zbog visoke cijene / slabe kvalitete i neugodne usluge Dva. tjednima čarapa razderalo se na šavovima - gumeni pojas je srušio. Nosite rukavice i upute, pranje svaki dan, opet prema uputama - pažljivo s rukama, specijalizirani alat, kupljen s čarapama. Predaju se na ispit, pregled je trajao dva i pol tjedana (a kompresija donje rublje pacijenata treba nositi Više >>

Krajem svibnja 2013. kupio sam kompresijske čarape mediven eleganciju u vezi s pogoršanim proširenim žilama. Petog dana nošenja na obje čarape na području čarape nastale su rupe. Cijena im je prilično velika 4600 rubalja. Pokušao sam ih vratiti u salon (na Sivtsev Vrazhke), ali rekli su da sam ja to što sam ih nosio u krivu. Svatko tko može kupiti predmete ove tvrtke za svakoga Više >>

O nama

RETWORK - brzo pretraživanje odgovora o tvrtki, trgovini, zaposleniku, poslodavcu na Internetu. Web-lokacija nije odgovorna za informacije dobivene iz resursa treće strane.

Savjet

Nema dodatnih preispitivanja za tvrtku. Možete upotrijebiti naše napredno pretraživanje.

Kompresija pletenina bakra recenzije

LA CAFE LASKANY recenzije. Svetik69 blog na 7â.ru

Djevojke ostavljaju povratnu informaciju o kvaliteti i dimenziji.

Bright Lio * ra za ženske recenzije (hvale).

Djevojke! Ovdje ostavljamo povratne informacije i pohvaljujemo Liorea. Po mom mišljenju haljine i tunike idu u veličini, sundresses-haljine umjetnosti. C211 i 316 veće su od točno 0,5 veličina, s prijelaznim načinom možete uzeti manju veličinu.

Pažnja orgi-chs. JV: okupljanja

sudionik GLiana bacio je 4700 rubalja, sudjelovao u kupnji kompresijskog dresa bakra, odbio sam uzeti narudžbu, sada sam s produžetkom u obliku čarapa (((

Kome za komprimirani dres. JV: okupljanja

O zavoju i kompresijskim čarapama. Trudnoća i porod

Ja sam u prvoj trudnoći nosila zavoj od takvog dizajna: gaćice, trake ispod trbuha i vrećicu na trbuhu. Sve to iz gustog pamuka, dizajn, naravno, kakav užas, ali stvarno sam stvarno podupirao njegov trbuh i uklonio opterećenje s leđa. Ali, naravno, s obzirom na činjenicu da je ljeto, a nosio sam ga na vrhu još jedan gaćice, bio je ooooochen vruće u svim tim konstrukcijama. Sada sam već odvojio indiskritične veličine trbuha i vrijeme je da ponovno stavim zavoj. Ali stvarno želim nešto lakše i.

Kompresija dres. JV: okupljanja

Djevojke, recite mi, od koga? Vidio sam u opto, ali nije bilo potrebno. I tog tjedna imala je operaciju za uklanjanje vena, a sada moraju šest mjeseci hodati.

Kompresija pletiva. Trudnoća i porod

Savjetovati - što kupiti za noge (prevencija) i gdje? Hvala vam! :)

Svi znate))) kompresija dres. JV: okupljanja

Reci mi molim, od koga? Ugoditi pomoć u pravom smjeru.

Kompresija pletiva. Trudnoća i porod

Djevojke, koje su koristile? vene se popele, vjerojatno je potrebno. i baiusss)))). Reci ili reci stvarno - pomaže ili pomaže? bajus - jer sam u prvoj trudnoći bio ispražnjen kompresijskim čarapama. shvatili su da su me samo oštetili - prošli su i izvukli vene inguinalne proširene vene. sobsno, djelomično, vjerojatno su pomogle nogama, ali i jako ranjene. bilo je vrlo zastrašujuće. Sada je ovdje unutarnja barijera pred komprimiranim dresom. i vene počinju izlaziti, identitet je loš. voobchhem-to učiniti ili napraviti?

Kompresija dres je pitanje. JV: okupljanja

Da li netko ima muževe i braću? Zanima li jesu li čarape iznad koljena, guste i kakve su kvalitete? Ima li kakvih smisla u njima, ne klize? Chet Inet je šumio i ne razumijem.

Pitanje je onima koji nose komprimirani dres. JV: okupljanja

Tada je već tako toplo, ali još nije ljeto što nosiš? Čarape ili suknje i kakva boja? Cijelo pletivo od bakra čak i Elegance svjetlosnih tonova izgleda strašno, s dnevnim svjetlom na ulici samo sramota. Pod trapericama mogu vidjeti rubove čarapa; Jeans gornji dio nogu obično lizati čvrsto, a čarape nisu 15 dens, ali debeli. Je li to ono što treba nositi? Tražim suknju za dunu za sada pa je to problem, previše je tanak, opet sve prolazi, previše je toplo. I kako izlaziš iz ove situacije. Potrebno je.

Kompresija pletiva. Trudnoća i porod

Danas imam mnogo)) Savjetujte čarape za rođenje (COP) - koju tvrtku treba bolje i gdje. Hvala unaprijed!

Čarape za isporuku Sigvaris. Trudnoća i porod

Lope su? Možete li kupiti?

Čvrste kompresije ili zdravo nema, tamo.

A tko razumije sve vrste varikoznih vena? Također sam poslao phlebologist "upravo u slučaju". U riječi, rekao je da nije vidio ništa strašno. I na komadiću papira napisao je neke psovke i rekao mi da nosim cijeli kompresijski dojam "prvog stupnja kompresije", što god to značilo. Ne razumijem kako to uopće odabrati. Želite li kupiti u ljekarnama? Rekao je čarape ili pantyhose, što god želiš. Kako mogu znati kako želim :)) I kako se nositi, kad imam treći trimestar tek u ljeto, ja sam u lipnju i srpnju.

Čarape kompresije - čarape. Trudnoća i porod

To je pitanje: nekoliko mjeseci nosio tajice s blagim kompresije, ali nekoliko dana osjećam težinu u nogama, boleznennost.Reshila kupiti nešto s kompresije je ozbiljniji, ali se roditi i mogao nositi. Recite mi, možete li roditi samo čarape ili čarape? I ima nekih čarapa do sredine bedra. Općenito, ne znam što da odaberem. (i na tvrtkama mi kažu, vidio sam stranicu Sigvaris, cijene su napete, ali možda je vrijedno kupiti, zdravlje je skuplje.) Hvala unaprijed

Recenzije dječje odjeće Kogankids.

Djevojke, hello! Tko mi je uzeo otkup nove marke dječje odjeće Kogan? Vrlo tražim odgovore. Moguće je odgovor na pismo (ja ću tada prenijeti sve u temko sit-rounds), to je moguće na obitelji u postajama. Bilo gdje :))) Jednostavno brand je vrlo mlad i voli jako puno ništa o kvaliteti. Želim ga zaokrenuti, tako da će mnogi znati. Tajno znam da je na obližnjem mjestu prikupljeno 20 puta više od nas :)) Želim biti aktivan :) Kritika je također prihvaćena :)) Hvala unaprijed! Lena.

Povratne informacije sudionika o Altai MEDU + proizvodima.

SVJEDOKI o našem medu!,,, beHappy 02.03.2015 u 16:51 Hvala za med, djeca su se jako svidjela kukuruzu, ja ću vam više ponijeti. Kukuruzno voće, oooochen ukusan. OrangeJuice 24.01.2015 21:46:24 Kukuruzno zapanjivanje :)) ostali nisu pokušali sve dok se ne osvrnuli na oly129 12/01/2015 16:40:50 Pozdrav! Kupio sam od tebe ispred NG meda Vasilkovy i Diagilny, puno hvala, med je prekrasan. Ostala na podu staklenke. Olche 07.12.2014 17:48:35 Hvala na duši, posebno djeci.

O komprimiranom pantyhose tko zna! Trudnoća i porod

Još uvijek su ono što treba poduzeti (mislim na tvrtku). ili je bolje / gore? Yaprosto suknje uopće nosim žicu, posebno ispod hlača - sve to itches, iritira užasno.. Općenito bi bilo poželjno pokupiti kad god je to moguće najviše udoban.

Pro vene i čarape su kompresije.. Trudnoća i porođaj

Djevojke, podijelite svoje iskustvo. Počeo sam izvući puno žila na nogama i pojavio se "zvijezde kapilare", pojavio se kirurgu, ali u uobičajenoj poliklinici. Nasmijao se sebi i nogama. Ali moja hemostaza došla je tako - povećava se koagulacija. I vene prije takvih nije. U hlačama za prevenciju varikoznih vena sada zharkovato postati, može čarape što kupiti i pomast za noge? Za mene vrach u LC je imenovao ili nominiran kurantil i heparin mast, a na mene na njemu ili alergiju: (

Chia sjemenke kupiti | mišljenja.

Chia sjemenke, ključ sjemena kupuju, chia sjeme pregleda to je ono što u rujnu su u potrazi za naš slabi ženski spol češće. Od nedavno se govori o tzv. "Chia sjemenki", odlučili su proučiti ovaj čudotvorni stroj, kao što neki kažu. I zato idemo. Sada ćemo analizirati što je chia sjemena Kako koristiti Contraindications Gdje kupiti chia sjeme Recenzije dietician about chia sjemena Što je chia sjeme? To je jedna od mnogih vrsta masnoće plamenika, to je oko za dugo vremena.

Aqualor za djecu je moj savjet.

Aqualor za djecu je izvrstan lijek za grlo ili za prehladu. Nedavno sam se upoznala s njim, kad je moja kćer pokupila laganu hladnoću. Imala je groznicu i hladnoću. Ne volim odgoditi bolest pa sam se odmah okrenula pedijatru općine. Nakon pregleda, liječnik je rekao da je grlo crveno. Imenovala je ili imenovala supozitorije viferon. Moja je grla savjetovala da se tretiraju s aerosolnim raspršivačem. Naravno, kupio sam ga u apoteku, pokušao ga primijeniti. Onda odmah poštovati sve pogodnosti i.

Vrećica u rodilištu: kakva će odjeća biti potrebna nakon isporuke.

3 načina kako biste dobili osloboditi od pauk vene na nogama.

Nemojte kupovati Relaxan čarape. Trudnoća i porod

Sada, vjerojatno, bit ću smrznut. Ali oni su me dobili. Kupili su ih za 735 rubalja prije dva tjedna. Prvi tjedan bilo je sve dobro - noge do večeri manje ili više normalne, odjevene ujutro je nestvarno, ali da će vam pomoći, gotovo ne vruće ni. Tjedan dana kasnije, na istom početku uviti gumicu na vrhu - u šarmantan Rulik, prstohvat gornji dio potpuno nogi.Ponachalu uspio dovesti u smislu guma za 15 minuta, pri odabiru svog položaja na nozi. Danas je konačno dobio.

Crtanje ulaznica za koncert dječjeg zborova "Giant".

Pozivamo vas da sudjelujete u crtanju ulaznica za koncert dječjeg zborova "Giant". Osvojite ulaznice upravo ovdje i sada - odgovorite na 5 pitanja u 2 minute i osvojite 2 ulaznice! Crtež se provodi samo za stanovnike Moskve i Moskve. Odvija se 20 setova ulaznica za pozivnice (23. veljače 2014., Moskva, Svobody Street, 37, Salyut). Sudjelujte u nagradnoj igri:

kompresija pantyhose, što? Trudnoća i porod

Djevojke, terapeut mi je napisao sukispers kozpressionnye za trudnice "1 kopressija". Pisao sam posebno ovoj tvrtki: http://www.medshop-sigvaris.ru/ Postoji nekoliko pitanja. Kakva tvrtka i kakva je njihova kvaliteta? Može li biti bolje od nekih drugih? je li još uvijek potrebno konzultirati phlebologist? Nikada nije nosila ništa.

Promatranje trudnoće i porođaja u klinici Euro-Med (Moskva).

Trudnoća se zove najljepše vrijeme, ovo je vrlo poseban uvjet! Ja, kao i mnoge buduće majke, vrlo se pažljivo približavamo mjestu gdje se treba promatrati u ovom važnom i važnom vremenu. Odabrala sam Euro-Med kliniku, za koju se uopće ne žalim, a ja sam vrlo drago što sam došao k njima i svom liječniku. Moj ginekolog je Arlashina Olga Anatolyevna. Bila je briga za mene tijekom trudnoće i isporučila. Potpisala sam ugovor. U njemu je sve zapisano. Moglo bi se saznati kakvi ispiti i dalje.

Kompresija dres. Moda i ljepota

Herles, mučenje! Što je bolje kupiti za letove - kompresijske koljena ili pantyhose? Golfovi se mogu koristiti za sjenčanje, a čini se da se pantyhose bolje mogu nositi sa zadatkom.. i je li dovoljno za avion 1. klase kompresije? Nema varikoze, ttchns

PREGLEDI - Lijepe bluze u uredu, a ne samo.

Olga 1504 27.09.2012 08:09:56 SVJEDOČANSTVO: Pokušao sam na prijatelja (uzeo sam umjetnost 237101324). Sviđa mi se kvaliteta vrlo lijepa, lijepa tkanina, izgleda skupo. Završavanje, linije, skladochki - sve uredno. Pribor, pojasevi, broševi također su kvalitetni. Boje u životu su iste kao u Say. Dimenzija odgovara i tkanina se proteže vrlo dobro. Dakle, ako gotovo pogodite s veličinom, i dalje ćete dobro sjesti (ako nije dovoljno, to će biti prevelika - to će i dalje biti ista slika). Nema zahtjeva.

Trudnoća: odaberite grudnjak. Donje rublje za budućnost.

Donje rublje za trudnice: 7 važnih znakova

Recenzije meda. MamaMashina blog na 7y.ru

Hvala na duši! 09.12.2012 19:06:30, IrinkaMalinka HONEY izvrsno! Puno hvala za svoj rad i stav! 09.12.2012 17:33:38, slava1989 Jedna takva crvenokosa: Ukratko, tako. Orga treba upozoriti sudionike unaprijed o tome što ih čeka. Prekomjerna težina, mučenje savjesti i dodatni sastanak na Tuli. :) Dodatna težina - jer prestati i prestati jesti ovaj med je nemoguće. I također trebate razmaziti na nešto! Bokovi savjesti - jer dijete do ponedjeljka na baku, a ne činjenicu da mu je.

Anketa o medu

Sudjelujte, plz, u anketi o medu! Anketa korisnika PoLe Med Volite li meda? Ne sviđa mi se ne znam. Kakve vrste meda najviše volite? akacija lime heljda kopronoja prije svibnja planinska planinska šuma taiga livada stepe ostali Koliko često jedete med? redovito ponekad rijetko ikada Trenutni rezultati Ostala anketa Ankete na www.7ya.ru

Mogu li letjeti na avionu? 8 pravila za odmor.

. Liječnici mračno je izvijestio da je rizik od duboke venske tromboze u trudnoći je 5 puta veći od rizika od svojih ne-trudnih žena otprilike iste dobi. Trudnoća sama po sebi je faktor rizika za vensku tromboemboliju, a dugotrajno sjedenje u stolici gospodarske klase ne jasno poboljšava situaciju. Dakle, morate slijediti neke jednostavne preporuke: korištenje kompresije čarapa, piti više vode u zraku, da se odrekne pića koja sadrže kofein, a najmanje 10 minuta po satu ležerno hodati kroz putničku kabinu. 4. Moguća izloženost zračenju Kozmičko zračenje nije mit. Istina, to je uglavnom studirao u takvim institutima kao što su NASA u vezi s opasnosti od izloženosti astronauta. Dok živimo negdje u regiji razine mora, pod debelim slojem atmosfere (služi kao prirodna prepreka zračenju), a zatim godišnje polu.

Katalog kupnje na gmarketu.

KUPNJA [ref 1] Kako odabrati [ref 1] LJEPOTA kalendaru (popust) [ref 1] Internet dućan s opisom i mišljenja sri-u s Jimom [ref 1] tehnologije i slijed AZIJSKA njegu lica [link 1]

Kako se riješiti vaskularnih zvijezda na nogama?, Leg zdravlje

Prevencija varikoznih vena, ili Zašto ne možete sjediti na nozi. Phlebologist savjet.

Vožemo, lete, plovimo. pravila za putnike trudnica.

Ljeto je - vrijeme blagdana. Odmor je, u pravilu, povezan s nama s udaljenim putovanjima. Tema našeg razgovora bit će prijevoz, kroz koji možete doći do mjesta odmora, jer sada, dok čekaju dijete, bit će nametnuta posebna sredstva na prijevoznim sredstvima.

Vaskularne zvjezdice - je li opasno? Leg zdravlje

Crveni "pauci" na koži - samo kozmetički problem? Ili je vrijeme da odeš do liječnika?

Popis stvari korisnih u bolnici Luberetsk.

. Čaj u vrećama. Pitka voda (kao što je „Sveti izvor” 2 l.) - žeđ, i bori se kuhati vodu jednom. Šećer. Budilica. Vrećice za smeće (zgodan mali stvar za odbaciti, a zatim pogledajte u kupaonicu - nećete biti isti sa svakim runom za pokretanje). Knjiga (korisno za mene - ne sve vrijeme za spavanje), limun, med, Cahors - odmah nakon rođenja je dobro dati mama topli čaj s njom. Cahors - ne samo moguć, nego i neophodan! Naravno, ne pola boce, ali malo. Kamera (sjetite filma), video kamera, magnetofon sa svojim omiljenim kazetama (post je, ali on žvače trake), uljni plamenik - sve opcionalno, dopušteno da se čak rodilku i što je najvažnije: ne brini, sve će biti u redu, samo divno.

Koje stvari treba odvesti u bolnicu. Torba u bolnici (popis stvari)

Vrećica u rodilištu: što stvari za mamu i bebu treba unaprijed pripremiti

Trudnoća: što učiniti s varikoznim žilama? Komplikacije trudnoće

Varikozne vene: uzroci infekcije, prevencije, vježbanja, liječenja

Je li vam toplo, djevojke? Zimska odjeća za buduću majku.

. Asimetrični dekoltea, dekorativni elementi, kao što su vezom ili aplici na prsima i Hem, džepova, trake i kopče, u većini slučajeva također su dizajnirani kako bi se prikrilo želudac, s naglaskom na sebe. Rez od sundresses može, naprotiv, naglasiti "zanimljivu poziciju" žene. To je, na primjer, dugotrajno usko postavljanje modela pletenine. Naravno, u svim godišnjim dobima, vrhunske hlače. Zimi trudnice popust strogi klasičnog modela siluetu odijelu ili vunenih tkanina buklirovannyh grijao traperice runo bez mikrovelveta sportske hlače Capri hlače, gaće - za svakoga. Odabir hlača, niski struk još je bolje da napuštaju toplo.
. Antibiotska terapija osigurava dugi higijenski učinak (on ostaje čak i nakon pranja), koji se prije svega izražava u odsustvu neugodnih mirisa. Suknje za komprimiranje postaju jednostavno potrebne za žene sklone oteklima nogu ili koje već pate od proširenih vena. Medicinska kompresija tih proizvoda izražava se u milimetrima žive (mm Hg). Pažnja molim te! Prema „Zakonu o zaštiti prava potrošača, razmjenu lana i nepovratan, tako da kupuju važno je odabrati pravu veličinu i sve što možete, bolje je pokušati pre-shop. Vanjska odjeća za prtljagu.

Posteljno rublje: promjena prioriteta. Postpartum razdoblje

Odabir posteljine nakon isporuke: postnatalni zavoj, grudnjak za njegu

'' Košulje '' majke. Odaberite grudnjak.

Kako odabrati grudnjak za skrbničku majku? Preporuke za odabir antenatalnih i postnatalnih grudnjaka.

Prevencija varikoznih vena. Leg zdravlje

Varikozne vene: tko je u opasnosti, prevencija bolesti. Vježbe koje će pomoći smanjiti širenje vene na nogama.

Trudnoća bez varikoznih vena. Briga o sebi u trudnoći

Što trebam učiniti kako bih se zaštitio od varikoznih vena tijekom trudnoće?

Donje rublje za trudnice: što trebate i što ne. Odjeća, cipele.

. Posebne gaćice za trudnice mogu se zamijeniti s malim pamučnim gaćicama, koje sada nisu problem. Mnoge žene to čine! Stoga, ovu vrstu rublja za trudnice može se zanemariti. Pantyhose za trudnice Proizvedene su normalne i kompresirane (kako bi se spriječile proširene vene). Ako imate rizik od razvoja varikoznih vena, ne možete bez kompresijskih pantyhose. Ali ako su vene sve u redu, pantyhose za trudnice možda neće biti potrebne. Prvo, sada su mnoge trudnice ugodnije hodati u hlačama. I drugo, ovo donje rublje za trudnice može biti zamijenjeno redovitim pantyhose. Pantyhose za trudnice su dobre jer ih se može povući na najveći trbuh. Međutim, uobičajene čarape s mekim izrezom.

Pokret je težak. Postpartumna tromboza. Problemi s.

. U liječenju venske tromboze najvažnije - cjelovitog pristupa, tj istovremenom primjenom terapije kompresije, topički tretman različitih obloge i masti, prihvat različitih lijekova i fizikalnu terapiju. Samo gelovi, masti ili kompresija s ovom strašnom bolešću ne mogu se nositi. Obavezno stanje za brzo izlječenje je nošenje posebnog kompresivnog dresa određenog stupnja kompresije. Kompresija čarape, čarape ili tajice smanjiti promjer vena, normaliziranja i povećanje protoka krvi u bypass vene - tzv kolateralne vene pritoka thrombosed. Venska kongestija nestaje, rizik od plućne embolije je smanjen. Korištenje elastičnih zavoja je problematičan zadatak, a ne uvijek učinkovit, jer.
. Treba ga nositi nakon poroda ili u postoperativnom razdoblju najmanje 1-2 mjeseca. Ne zaboravite da venska tromboza može biti izbjegnuta ako pažljivo uzimate svoje zdravlje prije nego što zatrudnite. Yana Novikova, phlebologist, Cand. med. Sci., Istraživač na Institutu za kemijsku biologiju i temeljnu medicinu SB RAS, voditelj Centra za flebologiju, TsNTITIBBM, Novosibirsk.

Je li sterilnost osigurana? Analize i studije tijekom.

Mnoge trudnice se boje ugovaranja infekcija tijekom posjeta liječniku i drugim medicinskim manipulacijama koje su imali tijekom trudnoće.

Celulit. Uklonite strijele i celulit

. A u slučaju slabosti površinske fasade, potrebno je provesti stezanje, podnošenje u području bedara i stražnjice. Ako to nije učinjeno u početnoj fazi, sve druge metode suzbijanja celulita postaju beskorisne. Klasični potpornji ukazuju na prisutnost vrlo vidljivih ožiljaka na bikinijskoj liniji. Međutim, postoje tehnike za zatezanje bez rezova, kada je oslabljena površinska traka isprepletena posebnim latentnim šavovima. Nakon operacije, preporučujemo da nosite dugo (do 6 pedalica) s posebnim komprimiranim tajicama. Tijekom tog vremena, tkanina je čvrsto fiksirana u novom položaju. Suprotno popularnim uvjerenjima, ne možete stegnuti saggy stražnjice i kukove samo s masažom, a prsa s vježbama za prsne mišiće. Razmotrite jednu od najčešćih kirurških tehnika koje pomažu u rješavanju nedostataka na slici. Ovo je liposukcija - kirurško uklanjanje je ograničeno.
. Temperatura vode - 37 „C. Vrijeme postupka -. 20 minuta ovog postupka je kontraindicirana za osobe koje pate od alergijskih bolesti ili nepodnošljivosti na nekog pojedinca koji ima bilo koju od komponenata meda masažu Osnova ove metode je učinak na koži biološki aktivnih tvari.. med koji promoviraju izlučivanje toksina masaža naravno -.. 15 sjednice za 5-10 minuta u jednom danu med treba biti prirodna, bez dodataka i ne mora nužno šećer kao dodatak tome što je više moguće. Led aromatična ulja Proračun -.. 1 žličica meda 5 kapi ulja ili mješavine ulja Med ulja pomiješana neposredno prije masaže zatim doda med i sve dobro promiješati Ako više ulja je prvi mješoviti ulje med se stavlja na dlanovima i.. maženja.

Kompresija pletiva.. Medicina i zdravlje

Za mene je registriran flebolog golfa tvrtke sigvaris. Reci mi, jesu li dobri? Tko je nosio, tko može provoditi istraživanja o tom pitanju. Pitam, otkad na internetu se još uvijek sjaju neke vrste kompresijskih stvari čvrste medija i divljači. Naravno, ne raspravljam o onim stvarima koje leže u našim ljekarnama nerazumljivog podrijetla i kvalitete. Možda griješim? Uzmi sigvaris i ne steamed? http://www.phlebo-duremar.ru/pisma/conclusione/ ovdje na ovom mjestu nalazi se strmo klanje o čistoći svega što se vrti u flebologiji.

kompresija pantyhose. Trudnoća i porod

Evo odlučio je podijeliti svoje znanje o kompresije čarapa (mislim korisno) izašao svoju mrežu na nozi, i počeo gledati kroz vene, ginekolog savjetovao da nose kompressionku da tablete ne pijem. Slučaj je bio u sechenovki, u hodniku je šator sigvarisa. od 3900 za tajice za trudnice postao mi nekako ne na sebi, uzimajući samo gotovinu, što me spasio od neposredne kupnje. zatim začešljana cijeli Internet, otišao u kliniku za kirurga-phlebologist, rekla je ona.

Ste Zainteresirani Za Proširene Vene

Trombektomija hemoroidnog čvora

Razlozi

Jedna od najneugodnijih, bolnih i bolnih komplikacija hemoroida je tromboza vanjskih čvorova. U većini slučajeva, jedino rješenje problema je kirurška operacija pod nazivom trombektomija....

Spajanje hemoroida

Razlozi

Postoji velik broj tehnika kojima možete spriječiti gubitak hemoroida. Dakle, moderne minimalno invazivne tehnike dopuštaju brzo i bezbolno da se riješe kavernoznih formacija bez puno oštećenja općeg stanja pacijenta....