nježno, rosaliac

Prevencija

aqua / voda
glicerin
izostearil neopentanoat
butilen glikola
pentilen glikol
polisorbat 20
ekstrakt lišća tambourissa trichophylla
kopolimer gliceril akrilata / akrilne kiseline
dimetikon
dimethiconol
amonijev poliakrilidimetiltauramid / amonijev poliakrilildimetil taurat
dinatrijev edta
acetil dipeptid-1 cetil ester

Za osjetljivu i reaktivnu kožu sklonu couperoseu.
Intenzivni koncentrirani seruma La Roche-Posay Rosaliac, Kombinirajući 3 aktivna sastojka koji pomažu smanjiti crvenilo djelujući na njihovu.

Za osjetljivu i reaktivnu kožu sklonu couperoseu.
Intenzivni koncentrirani seruma La Roche-Posay Rosaliac, Kombinirajući 3 aktivne komponente koje pomažu smanjiti crvenilo djelovanjem na njihov uzrok i također spriječavaju njihovo ponovno pojavljivanje.
Ambofenol (Inovacija): Moćan prirodni ekstrakt, bogat polifenolima, pomaže suziti krvne žile i ojačati njihove zidove.
Neuralenzin: Aktivni sedativ, smanjuje količinu vidljivog crvenila.
Termalna voda La Roche-Posay: ima antioksidans, zaštitni i umirujući učinak. Zapečaćena ambalaža nove generacije omogućuje stvaranje formule s minimalnim brojem komponenti. Ne sadrži konzervanse, parabene, alkohol, mirise, boje. Hypoallergenic. Nekomedogenno.

Recenzije

Ublažava nadraženu kožu, uz redovitu primjenu smanjuje crvenilo.

Nakon razočaravajuće dijagnoze „rosacea” dermatolog preporučio, među ostalim sredstvima meni obratiti pažnju na Rozaliak skladu s La Roche predstavljati kao svakodnevnu njegu. Budući da volim različite serume, sigurno sam dobio ovaj. Nije mi se sviđao prvi dojam. Ljepljiva i debela. Ali, doslovno minutu kasnije, moji obrazi više nisu gorjeli. Nakon otprilike mjesec dana dnevne upotrebe postalo je moguće prikazati na ulici bez bb-a ili tonusa. I tack prolazi kao apsorpcije, a budući da koristim serum i dalje ispod kreme, ova značajka ne stvarno važno, barem za mene, ali samo u slučaju stavim 4. Iako kupiti još jedan!

Ljepljivost, ostavlja kožu na koži, ne utječe na crvenilo, ne smiruje kožu.

Kombinirao sam dehidriranu kožu, sklonu kupresu. Serum je kupljen u nadi smanjenja reaktivnosti kože tijekom jesensko-zimskih crtica od topline do hladnoće.
Dakle, serum je u dobroj vrećici s prikladnim raspršivačem. Ovo je dovoljno debeli bež gel, troši skromno, cijelo lice dovoljno je nekoliko klikova. To završava s profesionalcima.
Prvo, serum leži na koži s filmom. Apsolutno ne mogu zamisliti kako se to može nanositi na krema za njegu ili neku vrstu ovlaživača. Drugo, pod ovim filmom, koža je poput preeta - i nakon tjedan dana korištenja, male su prištiće počele pojavljivati ​​na licu. Treće, situacija se nije promijenila s crvenilom.
Općenito, ovaj proizvod mi nije odgovaralo. Možda je individualna netolerancija komponente. Ali upozorio je - a zatim naoružan.

Smanjuje crvenilo, udobno je za nadraženu kožu, ekonomično i higijensko pakiranje.

Niti najviše tekstura bez problema.

Imam normalnu (debelu) kožu, ponekad osjetljivu, lako se pocrvenila.
U početku sam kupio ovaj serum iz interesa, ako je mogla nešto poduzeti sa svojim sve crvenim nasolabijalnim područjem.
Ambalaža zaslužuje posebnu ljubaznu riječ. Unutar bočice sam je polietilenska vrećica s proizvodom koji se smanjuje kako se konzumira. Uređaj ima takav dizajn da zrak ne ulazi u kanal za isporuku proizvoda. Zaključava se okretanjem.
Tekstura - gusti neprijatan lagani ljepljivi gel žute boje. Nažalost, zbog ove teksture, prilikom upisivanja proizvoda, uvijek se čini da morate dodati više, a kada se primjenjuju na lice, shvaćam da sam ga prepustio. Zapravo, sirutka je vrlo dobro rasprostranjena na koži i potrebna je vrlo malo. Potrebno je kontrolirati količinu koju treba uzeti, jer ovisi o ponašanju seruma na koži tijekom dana. Kada se proizvod nanosi tankim slojem, završetak postaje baršunast i cijeli dan osjeća ugodno, ali ako se nanese puno, pojavljuje se ista ljepljivost teksture. Šminka će i dalje biti primijenjena uobičajeno (čak i ako još postoji krem ​​u sredini), no do večeri dolazi do osjećaja "znojenja" lica i kolača.
O efektu. Prvi put sam redovito primjenjivao, danju i noću, ali nisam promatrao nikakvu čarobnu preobrazbu. Ako je serum smanjio crvenilo, ukupni učinak olakšavanja tonusa kože bio je još manji od, na primjer, od izbjeljivanja seruma. A onda je nekako učinila noć nakon čišćenja i ujutro se promijenila. Pokušavam ne redovito čistiti, jer nakon njih 1) moja koža postaje vrlo crvena 2) skoro sve rutinske njege opekline 3) cijeli sljedeći dan koža štedi

50% originalnog crvenila. Dakle, ovaj serum nisu spali na sve, sljedećeg jutra nema preosjetljivost bilo crvenilo oslabio na 80 posto, a do kraja dana je nestala u potpunosti. Ovo je najbolji rezultat koji sam do sada dobio od sedativa.
Volumen od 40 ml. Sad imam drugu bočicu, koristim je samo nakon čišćenja (zbog tekstura). Prva boca s češćim korištenjem nekoliko puta tjedno otišla je 10 mjeseci.

Serum djeluje, jača kožu, smanjuje crvenilo.

Kad je moja koža počela reagirati na sve crvenilo i nadraženost nosa i krila počela izgledati kao crvena rosacea, skrenuo sam pažnju na ovoj liniji u LRP. Ima serum i kremu za vrstu kože. Ali nisam ga koristio zajedno, jer nakon nekoliko primjena shvatio sam da trebam samo jedan serum, a krema na vrhu njezine kože već je preopterećena.
Jar od lagane plastike s prikladnim rotirajućim dozatorom. Sam serum je gotovo bez mirisa, žut i balsam, a ne osobito gusta, tekstura. Jednostavno se primjenjuje, ali postoji osjećaj neke ljepljivosti. Serum ne uzrokuje nelagodu. Savršeno vlaži i hrani kožu.
Crvenilo je postalo znatno manje. Nakon 1,5 mjeseca korištenja, mogu reći da je koža stvarno pojačala kožu. Prije početka uporabe, nisam mogao podnijeti masku, niti piling s kiselinama. Bilo je iritacija, crvenilo, jaka stisnuta koža. Nakon 1,5 mjeseca korištenja seruma, smireno sam učinio i masku i piling.

Rosaliacov komentar

Micelarni gel za kožu lica i kapaka

ROSALIAC UV LEGERE

Vlažna emulzija za kožu sklona crvenilu. SPF 15

ROSALIAC CC CREME

Korektivna njega s tonusom za kožu sklona crvenilu. SPF 30

TOLERIANE ULTRA YEUX

Njega za preosjetljivom kožom oko očiju.

TERMIČKA VODA

Za sve tipove kože

Promocije i posebne ponude

Pristanak na obradu osobnih podataka

Ovim putem, u skladu sa saveznim zakonom o 27.07.2006 u, № 152-FZ „o osobnim podacima”, potvrđujem svoj pristanak na obradu zatvaranja Dioničko društvo „L'Oréal” BIN 1027700054986, lokacija: 119180, Moskva, 4. Golutvinsky pereulok, d. 1/8, 1-2 (u daljnjem tekstu: Društvo) svojih osobnih podataka, i to:

  1. - prezime, ime, patronimika, datum rođenja, adresa (e) dostave, kontakt informacije (telefon, e-mail);
  2. - informacije o narudžbama proizvoda tvrtke (povijest narudžbe), broju narudžbe (brojeva), podatke o stupnju zadovoljstva s obavljanjem ugovora tvrtke;
  3. - vrsta uređaja s kojeg se pristupa na web stranice ili mobilne aplikacije koje upravlja / koristi tvrtka;
  4. - vrstu preglednika koji se koristi za pristup web mjestima ili mobilnim aplikacijama koje upravlja / koristi tvrtka;
  5. - geopozitsiya;
  6. - informacije o adresi (s) računa (e) mojih računa na društvenim mrežama;
  7. - Podaci navedeni predmet osobnih podataka u vlastitim (= S) račun (e) u društvenim (= S) od mreže (ama), s izuzetkom informacija propisa Članak naveden u posebnu kategoriju osobnih podataka, kao i biometrijskih osobnih podataka;
  8. - tip kože;
  9. - vrsta kose;
  10. - informacije o robi Društva kupljene izravno od Društva ili prodavača robe Društva;
  11. - mjesto gdje se kupuje roba Društva (uključujući oznaku maloprodajne trgovine ili mrežu maloprodajnih mjesta u kojima se kupuje roba Društva);
  12. - informacije o stupnju zadovoljstva dobrima / uslugama Društva, podatke o preferencijama za proizvode tvrtke, usluge koje nudi Društvo;
  13. - informacije o akcijama na web stranicama, u mobilnim aplikacijama, kojima upravlja / koristi tvrtka;
  14. - podatke sadržane u pregledima Društva, roba / usluga Društva (uključujući i recenzije telefonski, e-mail, SMS poruke);
  15. - podatke sadržane u natjecateljskim radovima ili drugim materijalima poslanim u svrhu sudjelovanja na natjecanjima / poticajnim događajima koje organizira Društvo ili u ime tvrtke.

U okviru ovog pristanka, svrhe obrade osobnih podataka su:

  1. - ispunjavanje obveza Društva u okviru sklopljenih ugovora (uključujući izvršenje naloga, prodaju i isporuku robe Društva);
  2. - davanje dodatnih informacija o Društvu (uključujući podatke o aktivnostima, prodaji robe / uslugama) putem SMS poruka, e-mailova, telefonskih poziva;
  3. - primanje povratnih informacija o proizvodima / uslugama tvrtke (uključujući SMS, e-mail, telefonske pozive) i naknadnu analizu primljenih podataka;
  4. - studija i analiza tržišta (uključujući praćenje aktivnosti na web stranicama, u mobilnim aplikacijama koje koristi Društvo);
  5. - održavanje događaja (uključujući poticajne događaje prirode oglašavanja);
  6. - analiza preferencija za proizvode Društva, usluge koje nudi Društvo (uključujući praćenje aktivnosti na stranicama, u mobilnim aplikacijama koje koristi Društvo);
  7. - administriranje korisničkih računa na stranicama, u mobilnim aplikacijama koje koristi Društvo;
  8. - smjer oglašavanja i biltena (uključujući u odnosu na robu / usluge koji se prodaju od strane Društva, Društva), putem e-maila, SMS porukama, telefonskih poziva i drugih sredstava komunikacije, potvrdio je na temu osobnih podataka.

Ova Suglasnost se daje za obavljanje sljedećih radnji (operacija) s osobnim podacima pomoću alata za automatizaciju ili bez korištenja takvih sredstava: prikupljanje, snimanje, sistematizacije, akumulacije, skladištenje, pojašnjenje (ažuriranje, promjene), upotrebu, prijenos (uključujući distribuciju, pružanje određeni krug trećih strana ili određena treća strana kako bi se postigli gore navedeni ciljevi, pristup, kao i prekogranični prijenos), depersonalizacija, blokiranje, uklanjanje, uništavanje.

Slažem se prenijeti svoje osobne podatke sljedećim pravnim osobama:

  1. - LLC "IBS DataFort" (OGRN: 1067761849430, lokacija: 127287, Moskva, st 2. Khutorskaya itd 38A, stranica 14...) U cilju pružanja usluge za podršku poslovnih aplikacija Društva;
  2. - LLC "Equant" (OGRN: 1037710010964, Mjesto: 125375, Moskva, Tverskaya ulica, 7) u svrhu registracije / knjigovodstva;
  3. - LLC "Strizh" (OGRN 5147746330639, mjesto: 127322, Moskva, Ogorodny prolaz, 20Yu str., 1), Internet Solutions LLC (OGRN: 1027739244741, mjesto: 126252, Moskva, Chapayevsky Lane, 14), LLC "SPSR-Express" (OGRN: 1027715016218, mjesto: 107031, Moskva, Rozhdestvenka St., zgrada 5/7, stranica 2, soba 5, soba 18), LLC "Mreža automatiziranih točaka izdavanja" (OGRN 1107746539670, mjesto: 109316, Moskva, Volgogradsky prospect, 42, soba 23), s ciljem isporuke naloga za robu Društva;
  4. - FriiEtLast LLC (OGRN: 1127746335530, lokacija: 123056, Moskva, ulica Krasin, 13) kako bi se analizirala osobnih podataka ispitanika postavke za robe poduzeća, usluge koje nudi Društvo, provođenje promotivnih i informativnih pošte putem e-maila, preko SMS poruka;
  5. - Kelly usluge C-IP LLC (OGRN: 1027739171712, mjesto: 129110, Moskva, Prospekt mira, 33, str. 1.) OOO "Factory DM" (OGRN: 1037739361384, lokacija: 129626, Moskva, Prospekt Mira, 102, Građevinsko 1, Soba 3) za obavljanje funkcije pozivnog centra u okviru naloga za preradu proizvoda tvrtke, te kako bi se dobio povratnu informaciju o proizvodu / usluzi Tvrtke (uključujući SMS, e-mail, telefonske pozive) i naknadnu analizu primljenih podataka;
  6. - MAINDBOX LLC (OGRN 1097746380380, mjesto: 125040, Moskva, Leningradski Prospekt, 30, zgrada 2), Otgetto Web LLC (BIN 1086154006245, lokacija: 347900, Rostov regija, Taganrog, Petrovskaya ulica, itd 89b...) Za sljedeće svrhe: pružiti dodatne informacije o tvrtki (uključujući i informacije o aktivnostima koje provodi proizvoda / usluga) pomoću SMS-a poruke, e-mailove, telefonske pozive, primanje povratne informacije u odnosu na robu / usluge Društva (uključujući i putem SMS poruke, e-mailove, telefonske pozive), i kasnije analize podataka, studija i analiza tržišta, organizaciju događaja (uključujući i poticanje njihove akcije oglašavanja), analiza preferencija u odnosu na robu Društva, usluge koje nudi Društvo, smjer oglašavanja i biltena (uključujući u odnosu na robu / usluge koji se prodaju od strane Društva, Društva), putem e-maila, putem SMS poruke, telefonske pozive i druga sredstva za komunikaciju, potvrđena predmetom osobnih podataka.

Potvrđujem da sam pročitao zahtjeve zakonodavstva Ruske Federacije, utvrđivanje postupka za obradu osobnih podataka, dokument „Politika obradu osobnih podataka zatvorenog Dioničko društvo” L'Oréal”, kao i svojim pravima i odgovornostima u ovom području.

Ovaj pristanak dan je za razdoblje od 5 (pet) godina. Rok valjanosti pristanka automatski se produljuje za isti period u slučaju da je za vrijeme trajanja odobrenja predmeta osobnih podataka izvršeno najmanje jedan (jedan) posjet pod njegovim računom ove stranice. Broj obnavljanja nije ograničen.

Ovaj pristanak se može povući u bilo koje vrijeme na temelju moje pisane prijave sastavljene u skladu sa zahtjevima važećeg zakonodavstva Ruske Federacije i usmjerene na mjesto Društva.

La Rosh postavlja Rosaliac AR intenzivni serum 40 ml (La Roche-Posay, Rosaliac)

Odmah obnavlja osjećaj ugode na koži. Sprječava crvenu pojavu crvenila.

opis
Recenzije korisnika (63)
Napišite recenziju

Intenzivni serum kombinira 3 aktivne komponente: ambofenol, neurosenzin, termalnu vodu La Roche-Posay. Učinkovito smanjuje crvenilo, utječući na njihov uzrok, sprečavajući njihovo ponovno pojavljivanje. Tijekom liječenja (4 tjedna) omekšava ton kože i jača pluća.

Ambopenol, snažan prirodni ekstrakt, bogat polifenolima, sužava krvne žile i jača zidove. Neurosenzin učinkovito smanjuje ozbiljnost vidljivog crvenila.
Termalna voda La Roche-Posay ima antioksidans, zaštitni i umirujući učinak.

AKTIVNI KOMPONENTI

Ambofenol (inovacija) - snažan prirodni ekstrakt, bogat polifenolima, pomaže sužavanju krvnih žila i jačanju njihovih zidova.
Neuroransin je aktivna umirujuća komponenta koja smanjuje količinu vidljivog crvenila.
Termalna voda La Roche-Posay - antioksidans, koji ima antioksidans, zaštitni i umirujući učinak.
Ne sadrži konzervanse, parabene, alkohol, mirise, boje. Hypoallergenic. Nekomedogenno.
Zapečaćena ambalaža nove generacije omogućuje stvaranje formule s minimalnim brojem komponenti.

VRSTA KOŽE
TEKSTURA

Niska masnoća, ultra-osvježavajuća tekućina

PRIJAVA

Nanesite serum na čišćenje lica ujutro i navečer. Za najbolje rezultate koristite u kombinaciji s hidratantom protiv Rosaliek UV crvenila

COST

Kovaleva Natalia Moskva | 15. 3. 2015. |

Omekšava nadraženu kožu, ublažava crvenilo, ali ne uklanja kajeroza. Izuzetno masnu, ne upija se brzo. Moja je koža suha i lijepa i ne ometa.
Koža njeguje i vlaži.

Dobronravina Tatyana Moskva | 14.02.2014

U meni je kombinirana (čak i masna) i vrlo osjetljiva koža. Došlo je do vremena kada je, očito, iz lijekova, koža prekrivena malim crvenim mrljama. Prema opisu, odabrao sam ovaj serum, a ona me je stvarno spasila. Već sljedeći dan, crvenilo se smanjilo, a tjedan dana kasnije potpuno je nestalo. Mršav, ne sklizak. Definitivno preporučujemo!

Tatiana Moskva | 21.12.2017. |

Svijetli učinak kreme nije primijetio. Ali ja nemam ni couperose, samo sam htio ojačati krvne žile i izgladiti ten.
Krema je masna, slabo apsorbirana, blistava na koži. Može se koristiti kao podloga za suhu kožu.

Angelica Samara | 12/07/2017 |

Dostojan proizvod! Pozitivno utječe na reaktivnost krvnih žila tijekom primjene, ali, naravno, izražene zvjezdice apsorpcije neće eliminirati, kao i svaki drugi lijek. To čak i ne vrijedi računati. Svjetlo prozirne boje vrhnje-gel breskve gotovo je bez mirisa. Lako se distribuira, apsorbira dovoljno brzo. Ostavlja malo masti, ali podnio sam zahtjev za noć pa nije problem. Pores ne postiže. Vrlo prikladna ambalaža s pompom.

Ovsyankina Nataliya Mikhailovna Kaluga 21.11.2017. |

Serum za osjetljivu i reaktivnu kožu, ciliiranu u couperose. Moja koža nije tako, pa ne mogu procijeniti učinak seruma u punom volumenu. Da, i minijature od 2 ml su male da bi se dobio kumulativni učinak. Koristio sam ovaj serum tijekom prvih prehlada, na što moja koža reagira sa stresom - ljuštenja i crvenila. Serum je vlaži kožu, daje lice jedinstvenom sjenom, uklanjajući crvenilo. Od vrha je primijenila svoju uobičajenu dnevnu / noćnu skrb.

OPIS

Intenzivni serum kombinira 3 aktivne komponente: ambofenol, neurosenzin, termalnu vodu La Roche-Posay. Učinkovito smanjuje crvenilo, utječući na njihov uzrok, sprečavajući njihovo ponovno pojavljivanje. Tijekom liječenja (4 tjedna) omekšava ton kože i jača pluća.

Ambopenol, snažan prirodni ekstrakt, bogat polifenolima, sužava krvne žile i jača zidove. Neurosenzin učinkovito smanjuje ozbiljnost vidljivog crvenila.
Termalna voda La Roche-Posay ima antioksidans, zaštitni i umirujući učinak.

AKTIVNI KOMPONENTI

Ambofenol (inovacija) - snažan prirodni ekstrakt, bogat polifenolima, pomaže sužavanju krvnih žila i jačanju njihovih zidova.
Neuroransin je aktivna umirujuća komponenta koja smanjuje količinu vidljivog crvenila.
Termalna voda La Roche-Posay - antioksidans, koji ima antioksidans, zaštitni i umirujući učinak.
Ne sadrži konzervanse, parabene, alkohol, mirise, boje. Hypoallergenic. Nekomedogenno.
Zapečaćena ambalaža nove generacije omogućuje stvaranje formule s minimalnim brojem komponenti.

VRSTA KOŽE
TEKSTURA

Niska masnoća, ultra-osvježavajuća tekućina

PRIJAVA

Nanesite serum na čišćenje lica ujutro i navečer. Za najbolje rezultate koristite u kombinaciji s hidratantom protiv Rosaliek UV crvenila

COST

1162 r. - 17% 1399 r.

PREGLEDI (63)

Kovaleva Natalia Moskva | 15. 3. 2015. |

Omekšava nadraženu kožu, ublažava crvenilo, ali ne uklanja kajeroza. Izuzetno masnu, ne upija se brzo. Moja je koža suha i lijepa i ne ometa.
Koža njeguje i vlaži.

Dobronravina Tatyana Moskva | 14.02.2014

U meni je kombinirana (čak i masna) i vrlo osjetljiva koža. Došlo je do vremena kada je, očito, iz lijekova, koža prekrivena malim crvenim mrljama. Prema opisu, odabrao sam ovaj serum, a ona me je stvarno spasila. Već sljedeći dan, crvenilo se smanjilo, a tjedan dana kasnije potpuno je nestalo. Mršav, ne sklizak. Definitivno preporučujemo!

Tatiana Moskva | 21.12.2017. |

Svijetli učinak kreme nije primijetio. Ali ja nemam ni couperose, samo sam htio ojačati krvne žile i izgladiti ten.
Krema je masna, slabo apsorbirana, blistava na koži. Može se koristiti kao podloga za suhu kožu.

Angelica Samara | 12/07/2017 |

Dostojan proizvod! Pozitivno utječe na reaktivnost krvnih žila tijekom primjene, ali, naravno, izražene zvjezdice apsorpcije neće eliminirati, kao i svaki drugi lijek. To čak i ne vrijedi računati. Svjetlo prozirne boje vrhnje-gel breskve gotovo je bez mirisa. Lako se distribuira, apsorbira dovoljno brzo. Ostavlja malo masti, ali podnio sam zahtjev za noć pa nije problem. Pores ne postiže. Vrlo prikladna ambalaža s pompom.

Ovsyankina Nataliya Mikhailovna Kaluga 21.11.2017. |

Serum za osjetljivu i reaktivnu kožu, ciliiranu u couperose. Moja koža nije tako, pa ne mogu procijeniti učinak seruma u punom volumenu. Da, i minijature od 2 ml su male da bi se dobio kumulativni učinak. Koristio sam ovaj serum tijekom prvih prehlada, na što moja koža reagira sa stresom - ljuštenja i crvenila. Serum je vlaži kožu, daje lice jedinstvenom sjenom, uklanjajući crvenilo. Od vrha je primijenila svoju uobičajenu dnevnu / noćnu skrb.

La Roche Posay krema za njegu lica s couperose i vaskularnim zvjezdicama

Kuperoz - patologija malih posuda kože koja se manifestira u obliku "vena" u određenim dijelovima tijela. Obično se manifestira na licu i ekstremitetima.

Može se pojaviti kao "neovisna" bolest ili biti znak drugih bolesti u tijelu. Potrebno je uzeti testove i provjeriti jetru i isključiti bolest poput rosacea.

Kuperoz se razvija zbog proširenih kapilara, smještenih blizu epiderme. Pod utjecajem pojedinih karakteristika i predispozicijskih negativnih čimbenika, oni mogu prasnuti i ostaviti impresija na tijelu.

U tom slučaju, doći u pomoć krema La Roche Posay serije Rosaliac (CC, ar Intenzivna, XL riche) savršene maskirani nedostatke, uključujući i pauk vene.

Ukratko o glavnom - uzrocima i simptomima

Jedini razlog za pojavljivanje couperose nije, ali postoje mnogi izazivi čimbenici. Osim toga, ova se patologija može razviti na temelju vaskularne bolesti i biti naslijeđena. Okoliš utječe i na zdravlje kože i njezinu strukturu. Osim toga, s godinama postaje tanji i postaje bespomoćan.

Glavni uzroci bolesti:

  • negativni učinci sunčeve svjetlosti, mraza i vjetra;
  • pušenje;
  • alkohol;
  • smog grada.

Ako koža redovito prolazi kroz oštre promjene temperature, povećava se rizik od razvoja kupperoze. Mnogi ne izliječe crvenilo, ispisuju sve za osobnu osobinu ili alergiju.

Alarm počinje vrlo kasno kada područja s oštećenjima povećavaju volumen. Samo pacijenti liječnika znat će o njihovoj patologiji, što bi se u svakom slučaju trebalo liječiti.

Glavni znaci bolesti:

  • Vaskularne klice najčešće se pojavljuju na tankim, pretjeranim i dehidriranim parcama;
  • koža je često iritirana i upaljena;
  • crvenkaste vrpce najčešće se nalaze na licu, kukovima, stražnjici, teladi i na rukama;
  • mogu se primijetiti na licu pri pranju, često se pojavljuju oko nosa, na obrazima i kapcima.

Krema La Roche Pose - prvo poznanstvo

Organska krema La Roche Posay je jedinstveni proizvod francuskog proizvođača koji jamči izvrsnu kvalitetu i višenamjensku uporabu. Najvažnija stvar u njezi osjetljive kože je odabir pravog sastava proizvoda i stvaranje optimalne zaštitne barijere. Inače će se možda pojaviti nove žile kostiju, što će pokvariti izgled.

Očistite kožu samo mekim kozmetičkim proizvodima, kao što je pjena.

Tekstura Rosaliac krema iz La Rochea je prozirna, bijela emulzija koja se brzo apsorbira. To će potrajati manje od minute, nakon čega neće biti masnih tragova. Miris je lagan, nenametljiv i ugodan. Ne-ljepljiva, ultra lagana tekstura ne uzrokuje teške nelagode ili svrbež. Postupno se suhoća smanjuje, svi slojevi epiderme su zasićeni.

Proizvod ima potpuno organski sastav, ne sadrži parabene i ne uzrokuje alergijsku reakciju. Tena je izjednačena, uklanjaju se svijetle vaskularne zvjezdice. Već nakon prve aplikacije krema La Rochet Posy, ten je zdrava i koža se smiruje. Krema pomaže eliminirati nuspojave od korištenja kozmetičkih sušenja.

Rosaliac ar Intense - najbolji među najboljima

Krema La Roche Posay Rosaliac ar Intense također utječe na zaštitnu funkciju dubokih slojeva epiderme, jačajući je. Sprječava crvenilo i idealan je za tanku i osjetljivu kožu.

Smatra se proizvodom inovativnog razvoja. Zahvaljujući svojoj akciji, moguće je učinkovito jačati krhke žile, osigurati potrebnu prehranu i zaštitu od sunčeve svjetlosti. Postoji zaštita od svih negativnih čimbenika, uključujući zračenje.

Krema se proizvodi u kompaktnoj, prikladnoj i nepropusnoj cijevi za pakiranje, koja je jednostavna i praktična za upotrebu. Vi samo trebate lagano pritisnuti i istisnuti gustu masu na prstu ili spužvi. Sadržaj pakiranja je 50 ml.

Sastav i podaci za uporabu

Krema La Roche Pose je univerzalni lijek i pogodan je za bilo koju vrstu kože. Ona se temelji na termalnom vodom s izvora La Roche-Posay i ima svojstvo da poravnajte površinu kože, vraćajući svoju dugu sjaj i udobnost.

Vitamin E, koji je dio ovog alata, jača strukturu epiderme i sprečava nastanak novih zvjezdica. Ekstrakt lišća amber stabla iz Madagaskara maskira nedostatke kože, liječi mikrotrauma i liječi upale. Ovaj proizvod sadrži najznačajniji prirodni antioksidans - selen.

La Roche Cosmetics ima poboljšanu formulu koja je dizajnirana za lokalnu primjenu na zahvaćena područja. Izražena je sposobnošću da se odmah prilagodi svakoj vrsti i tonu kože i obogaćen prirodnim sastojkom ambofenol.

Nakon redovitog korištenja ovog proizvoda, koža iscjeljuje i dobiva sjaj. Još jedan plus kreme je da je besprijekoran temelj za make-up (temelj).

Ima korektivni učinak na problematičnu kožu s crvenilom, aknama i drugim nedostatcima. Lijek je propisan kao kompleksan tretman za kupperozu, za intenzivnu borbu protiv uzroka ove bolesti i njezine posljedice.

Farmakološka svojstva

Oslobađanje od couperose je vrlo težak proces. Koža se sastoji od nekoliko slojeva, gornja se naziva epidermis i njegovo je osobito redovito ažuriranje. Da bi lijek mogao proizvesti rezultat, mora prodrijeti u duboke slojeve, gdje se nalaze kapljice prskajuće.

Kozmetika La Roche Posay utječe na kvalitetu kože i njezinu teksturu. Ono što je važno, štiti i sprječava nastajanje novih krvnih zvijezda.

Bez obzira na intenzitet upale i manifestacije paukovih žila i crvenila, krema ih učinkovito maskirala. Istodobno se ton kože izravnava, a komponente ovog proizvoda aktivno ga njeguju i vlaže.

Istodobno, postoji zaštita od štetnih utjecaja sunca i mraza. Ovaj lijek je izvrsna alternativa temeljima i svakodnevnoj njezi kože.

Terapijsko djelovanje

Kreme La Roche Posay Rosaliac ar intenzivan i XL Riche odmah izjednačava boju kože, dok podešavanje dijelova s ​​crvenilom.

Kada se pravilno koristi, ne spada u grumen. Postoji neutralizacija vidljivih grešaka i crvenila. Ako odaberete ovaj alat kao tretman, imat ćete dugoročni korektivni učinak na bilo koji dio tijela.

U procesu korištenja krema Rosh Pose, koža postaje mekana i nježna. Pruža potpunu zaštitu od sunčeve svjetlosti i štetnih učinaka mraza.

Još jedan važan plus je ušteda. Gusta i koncentrirana masa se konzumira postupno, jer je samo jedna kapica dovoljna za tretiranje područja s crvenilom. Također je napravljena maksimalna zaštita od UV-zraka SPF 30.

Kako pravilno koristiti kremu?

Kada koristite kozmetiku La Roche ima svoja pravila i značajke. Treba ga primjenjivati ​​dnevno, po mogućnosti prije nego što odete u krevet na suhu i očišćenu kožu.

Rezultat je već sljedeći dan - neobično meka i glatka koža. Noću, krema će ga "smiriti", a vaskularni setochka postaje nevidljiv. Ako ga redovito upotrebljavate, problem kod couperosa u nekoliko tjedana riješit će se sam. I obrnuto, ako ga prestanete koristiti nakon 2 tjedna. zvjezdice će opet biti vidljive.

Metoda upotrebe gotovo je identična konvencionalnim proizvodima za njegu kože. Treba ga uzeti na kapljicu i nanijeti na zahvaćena područja, raspoređujući se na obraze, bradinu i čelo. Kako bi se krema mogla apsorbirati i ostaviti bez masnih tragova, ona bi trebala biti zasjenjena kružnim pokretima. Za praktičnost, možete koristiti spužvu ili četku.

Mišljenje kupaca i stručnjaka

Recenzije liječnika i potrošača koji koriste kozmetiku La Roche Posay, osobito kreme serija Rosaliac.

Sergej Veniaminovich, dermatolog

Oluja, 44 godine, Saratov

Dugo vremena nisam voljela tene i crvene mrlje koje se povremeno pojavljuju. Pokušao sam puno različitih masti, ali nisam mogao dobiti zdravu tenu. Koža odmah reagira na sunce, mraz i vjetar.

Rijetko je saznala o novoj vrsti La Roche Posay Effaclar i odlučila pokušati. Učinak se očitovao za nekoliko dana - crvene mrlje na obrazima bile su gotovo nevidljive, a nakon 3-4 tjedna potpuno su nestale.

Irina, 32, Saint-Petersburg

Trošak proizvodnje

Cijena La Roche Posay kreme u ruskim ljekarnama je 800-1000 rubalja, au Ukrajini ovaj proizvod košta u rasponu od 450 grivna, možete kupiti kozmetiku La Roche posjetom službene web stranice u Ukrajini i Rusiji, respektivno.

Proizvodi moraju biti naručeni na web mjestu proizvođača. To neće samo štititi od loših kvaliteta proizvoda, već će također jamčiti autentičnost.

Ako pratite ažuriranja web stranice, možete imati vremena za kupnju robe na zalihi.

Tri nalaza iz LA ROCHE-POSAY: anti-crvenilo serum, obnavljajuće sredstvo i protiv starenja

Uobičajeno je da se žene mogu se podijeliti u dvije skupine: ljepota-preferirajući asketizam - na njihovoj polici lica zauzima minimalan prostor memorije: čišćenje, vrhnje, koja se može koristiti i danju i noću, dobro, možda čak i za ribanje ili hidratantnu masku; Druga kategorija - neumorni Eksperimenti, koji su uvijek u toku sa novim proizvodima, najnovijim trendovima, njihove police s kozmetikom nalikuju dućan i svijest u pitanju ljepota može natjecati s bilo pros. Većina žena, naravno, su negdje u međuvremenu - dobro su upućeni u novine, točno znaju kako se pravilno brinuti, ali bez fanatizma. U svakom slučaju, bez obzira na kategoriju koju vas zanimaju, uvijek je zanimljivo otkriti nove proizvode za ljepotu.

Francuski brand LA ROCHE-POSAY može iznenađenje raznolikosti: samo ljestvice za lice su oko 13, osim toga postoje i proizvodi za njegu tijela, dječja vaga i niz proizvoda za zaštitu od sunca. Među ovim raznovrsnošću danas vam kažem tri zanimljiva proizvoda: serum protiv crvenila, iscjeliteljski lijek i njegu protiv starenja za konture očiju.

Tri nalaza iz LA ROCHE-POSAY-a: anti-crvenilo serum, ljekovito sredstvo i protiv starenja

ROSALIAC AR INTENSE intenzivan serum protiv crvenila

Gamma ROSALIAC je namijenjen za njegu kože, sklon crvenilu, kupperozu i kao dodatnu terapiju liječenju rosacea. Glavna komponenta serije je Ambofenol, prirodni ekstrakt iz ljekovitog bilja Tamburissa, koji djeluje na uzrok crvenila i sprečava njihovo ponovno pojavljivanje. Uz dugotrajnu gama aplikaciju, učestalost i intenzitet crvenila smanjuje se, a vidljive promjene vaskularnih smanjuju. Druga aktivna komponenta je Neurosensin, koji odmah smiruje kožu, uklanjajući osjećaj topline. Treći aktivni sastojak je LA ROCHE-POSAY termalna voda, koja štiti kožu i ima antioksidacijski učinak.

ROSALIAC AR INTENSE intenzivan serum protiv crvenila, Recenzije

Serum ROSALIAC AR INTENSE preporuča se dvaput dnevno na čisti koži prije kreme. Tekstura je nježna, poput tekućine. Pogodno za suhu, osjetljivu i vrlo osjetljivu kožu. Uz dugotrajnu uporabu, glatko utječe na ton kože, smanjuje crvenilo, jača pluća.

Za bolji učinak i rješavanje problema s crvenilo kože najbolje je koristiti sve niz proizvoda ROSALIAC: micelarnu gel za pranje i dva moisturizers ROSALIAC UV LEGERE i ROSALIAC UV bogata i CC kreme.

ROSALIAC AR INTENSE intenzivan serum protiv crvenila, Recenzije

REDERMIC C YEUX tretman protiv starenja oko očiju

Gamma REDERMIC je dizajniran da ispravi prve znakove starenja. Sastoji se od šest proizvoda: kreme za različite tipove kože, kao i proizvodi za njegu područja oko očiju. Danas u pregledu - REDERMIC C YEUX protiv starenja njegu kože oko očiju.

Krem sadrži vitamin C 5% vitamina C, koji izglađuje prve bore i sprečava prve promjene u konturi očiju. Pored toga, prisutna je krema u sastavu - fragmentirana hijaluronska kiselina i manoza (monosaharid).

Savršeno uklanja natečenost, vlaži i jača kožu oko očiju.

REDERMIC C YEUX tretman protiv starenja za konture očiju. Recenzije

CICAPLAST BAUME B5 za popravljanje i iscjeljivanje

To je umirujući balzam za oporavak za cijelu obitelj, pa čak i za bebe prikladan je. Kao dio kompleksa Panthenol, biljni ekstrakt Madecassosida, termalna voda LA ROCHE-POSAY i antibakterijske komponente.

Balzam može se koristiti za pukotine, ogrebotine, dječje dijateza, ekcemi, piling, ispucale usne, opekline, opekline, blaga i suha koža oporaviti nakon estetskih zahvata, uz grebanje, iritacija nakon brijanja, uboda insekata. Za dojenčad, djecu i odrasle. Bez parfema, lanolin, parabeni. Hypoallergenic. Može se nanositi na tijelo, lice i usne, izbjegavati samo uzimajući u oči. Balzam je prikladan za osjetljivu i / ili atopičnu kožu.

CICAPLAST BAUME B5 je lijek za liječenje i liječenje. Recenzije

Blog Freckles

Objavio: Freckle 16.06.2016

Serum ima za cilj jačanje krvnih žila i kapilara, kao i smanjenje crvenila. Kupio sam taj serum iz zaliha u ljekarni, koštao mi 800 rubalja. U večernjim satima koristite Rosaliac AP serum. Dobar dan ALL Danas bih želio podijeliti svoja dojmova o serumu na licu francuske marke La Roche-Posay.

Ovaj serum koji sam ga kupio umjesto vrhnja - privukao je uravnoteženu kompoziciju. Slična "povijest" s kožom se ne događa za mene po prvi put, i svaki put vrijeme potrebno da ga "oživi u životu" je otprilike isto - taj serum nije smanjio.

Kozmetika a la Rosh pose - jedan od mojih omiljenih brandova. Koristim ga već 6 godina. Praktično svi lijekovi koje sam koristio bili su iznimno učinkoviti, uključujući rješavanje jednog od glavnih problema moje kože - kupperoze. No, to je ljekovito, nije štetno i korisno za kožu. U njoj nema parfema i parabena, no postoje prirodne tvari koje vraćaju kožu i uklanjaju crvenilo.

Prošao sam kroz fototerapiju (prije 6 mjeseci 5 postupaka) i od tada sam koristio Rosalac AP pola godine. U potpunosti se slažem s prethodnom recenzijom. Upute za uporabu: Prijavite se ujutro i navečer. Za kožu sklonu couperose može preporučiti Gammu Rosaliac. Dobar dan, Daria. Ujutro morate koristiti Active C za lice i kapke (15 minuta nakon Efaklar K) - uklanja bore, čini boju kože sjajnom, lijek za oči ispravlja modrice ispod očiju.

Reći ću vam redom. Za mene od 27 godina, moj problem kože, s tragovima postakne i ožiljaka. Kod mene je kombinacija osjetljive kože s proširenom u T-zoni s poreima koji se lako mogu udarati. Počela sam ga koristiti u vrijeme kad je koža bila razdražena i prljav - učinci alergije na hranu. Ne mogu reći da je serum djelovao čudesno - samo malo smiruje osjećaj nelagode, malo smanjuje crvenilo.

I zapravo sam pročitao ovu recenziju, ali zaboravila je da je vidljiva i da je kupila na današnjem oglašavanju, da je to mjesto krema kao novost. Moj problem: Kombinirana koža, na krilima su na krvi vaskularne zvjezdice, blizu krila nosa, a obrazi crvene boje iz vruće hrane, crvenog vina, pa i prirodno na nogama početna faza varikoznih vena.

Moja starost kože (meni uskoro 31 godine), u kombinaciji. Pronašao sam svoj savršeni gel za kremu, a ne za visoku cijenu. Iako nije vrlo jeftin. Nisam baš pomogao ovom pravnom lijeku, možda zato što nisi odgovarala vrsti kože, svi imaju različite stvari, nekome je dobro.

Pokušajte ponavljati postupak u jednom danu, nakon čišćenja lica s Rosaliacovim micelarskim gelom i prskanjem Termalne vode La Roche-Posay, koja smiruje kožu i ublažava crvenilo. Imam vrlo suhu kožu s izraženom cuperozom na obrazima, oko nosa i brade. Tekućina se tvrdi kao "kurativna" za kožu s rođendanskim i drugim crvenilom.

odgovor na pitanje xenia b.

Pročitajte prethodne recenzije. Ponekad čak i ne dopuštam da primjenjujem hidratantnu kremu (!), Iako je zima sada.. Koža je ravna, čista, bijela.. Nisam imao ni jedan bubuljica za mjesec dana! Stvarno sam zaboravio što je to. Za mene, ovaj serum bio je ugodan nalaz. Nakon čitanja jednog tipa, sumnjala sam hoće li kupiti proizvod i još ga kupiti. U meni vrlo suha osjetljiva koža + kreme za ecdije + kuperoz u pravilu se ne savjetuju posebno zimi, a serum prilično rješava problem.

O crvenilu i teško shvatljivom kuperozu smanjen ili ne, tada će vaskularne zvijezde nestati, a nisam očekivao, ali također koristim dane od ukupno deset. Kao cjelina kupnja je sretna. Ali kupperoza ne utječe na to da se tijekom njegove uporabe još pojavljuje crvenilo.

odgovoriti na pitanje Vasily Z.

Na meni na obrazu postoje sosudiki (kuperoz), pa sam već treći mjesec koristio tog agenta, crvenilo se nije smanjilo. Dobar dan. Kombinirao sam kožu s masnom T-zonom. Dobro došli! Imam kombiniranu kožu lica, na obrazima ima crvenilo i piling, nedavno i sve češće. Zatražite što skrbi odabrati za moju kožu. Hvala ti.

3. Završite fazu tretiranja s Rosaliac SS sa SPF 30: Indikacije: Osjetljiva koža, koja je podložna crvenilu bilo koje vrste: privremena ili trajna, lokalna ili opsežna

Svojstva: Kompleksna krema za kremu, pruža instant maskiranje i stabilnu korekciju svih vrsta crvenila. Instant maska ​​crvenila: Univerzalna nijansa koja se prirodno prilagođava bilo kakvom tonu kože od svjetlosti do prljavštine i maskira sve vrste crvenila.

Činjenica je da je moja koža vrlo tanka (na nekim mjestima jasno vidljiva spermatozoa) i blijeda, vrlo brzo reagira na iritaciju. Dobro došli! Kod mene je debela koža, a vjerojatno i osjetljiva, jer nakon crtanja VV kreme, glatke kreme ili jednostavno prašak već za pola sata koža da postane bilo koja nije zdrava masnoća.

Koža je izgubila svoj sjaj i zdrav izgled. Kakve vrste proizvoda za njegu (pranje, krema, piling, itd.) Možete li savjetovati? Pozdrav, obrazi ponekad izgledaju rosacea, ali općenito koža je masna i osjetljiva, neravna, gruba s finim prištićima.

Efaklar H pjenu za čišćenje i Efaklar emulzija K 2 puta dnevno - eliminira osip i crne točkice, teksturu i ujednačava ten kože, zapažene rezultate nakon 2 tjedna. Dobro došli! Pomozite mi da odaberem program za njegu lica. 1) Masni sjaj, proširene i začepljene (crne točke) pore u T-zoni.

3) oko očiju, koža je tanka, tamna kružnica 4) zimi, koža usana i ruku je sklona pilingu i pukotinama. Dobar dan! Savjetujte njegu kože. Koža je dehidrirana, s prilično širokim pore, masne u T-zoni, crne točkice. Pojavljuju se male bore. Koža se pukne, pahuljice pod krilima nosa. Ten nije ni, s crvenilom. Micelarna otopina Effaclar vrlo duboko i učinkovito čisti kožu, uključujući pore. Zatim preporučujemo pranje Effaclar s pjenom.

Nakon čitanja dobrih recenzija za nju, odlučio sam probati ovaj serum. Kako bi se uklonili vidljivi crvenilo na koži, serum Rosaliac AP 2 puta dnevno od 6 mjeseci do 1 godine trebao bi se koristiti lokalno na području vidljivog crvenila.

Serum za lice La Roche Posay ROSALIAC AR Intenzivan protiv crvenila

Kategorija:
Kozmetika za njegu

tip:
Serum za lice

marka:
La Roche Posay

Sve recenzije za Facial La Roche Posay ROSALIAC AR Intenzivan protiv crvenila
Nemojte lagano tretirati couperose! Požurio sam do zaključaka, zbog jednog nedostatka koji je bio štetan za kožu, prestala sam ga koristiti. Ažuriranje u mjesecu!

Za početak o mojoj koži: T-zona je masna, s povećanim pore, pored s couperose na krilima nosa, obrazi. Normalno, kombinirano, [. ]

La Roche-Posay Rosaliac AR Intenzivni serum intenzivan protiv crvenila, 40 ml

Upute za uporabu

imenovanje

proizvođač

Tip kože

Oblik izdavanja

posljedica

struktura

AQUA / voda, glicerin, izostearil NEOPENTANOATE, butilen glikol, pentilen glikol, polisorbat 20, TAMBOURISSA TRICHOPHYLLA Leaf EXTRACT, gliceril -akrilat / akrilna kiselina kopolimer, dimetikon, DIMETHICONOL, amonij POLYACRYLDIMETHYLTAURAMIDE / amonij POLYACRYLOYLDIMETHYL taurata, dinatrij EDTA, acetil dipeptidni-1 cetil ESTER,

Aktivne komponente

Ambofenol - snažan prirodni ekstrakt, bogat polifenolima, pomaže sužavanju krvnih žila i jačanju njihovih zidova.

Neuroransin je aktivna umirujuća komponenta koja smanjuje količinu vidljivog crvenila.

Termalna voda La Roche-Posay ima antioksidans, zaštitni i umirujući učinak.

imenovanje

Osjetljiva i reaktivna koža, sklona couperose, izgled crvenila.

opis

Intenzivni serum kombinira 3 aktivne komponente: ambofenol, neurosenzin, termalnu vodu La Roche-Posay. Učinkovito smanjuje crvenilo, utječući na njihov uzrok, sprečavajući njihovo ponovno pojavljivanje. Tijekom liječenja (4 tjedna) omekšava ton kože i jača pluća.

rezultat

Odmah obnavlja osjećaj ugode na koži. Nakon 4 tjedna korištenja, crvenilo se značajno smanjuje, ton boje kože izgleda ravnomjerniji. Tekuća tekstura, niske masnoće, vrlo svježa. Sprječava ponovno pojavljivanje crvenila - potvrđeno kliničkim ispitivanjima.

nježno, rosaliac

komentari

Prokletstvo, vitamin PP uzrokuje alergije na kožu. Ovdje su proizvođači! Za svoj novac i svoje probleme! A ja sam ga čak i pogledao čak i naručio na internetu. Zatim je nazvala i odbila kupiti. Izaberite drugu i zahvaljujte Bogu. Vrlo sam zadovoljan drugim kremom!

na kremu nema riječi o nekoj bolesti, upravo napisanom za kožu, sklona crvenilu itd.

pa sam ga kupio za borbu s činjenicom da koža stalno crvena, ne samo

Imam rosacea. u Parizu je kupio samo takvu rosacea krema cvjetaju još jače: (

Crvenilo kože puno bodova))) koža sklona mužjastim pocrnjevima zbog činjenice da elementarna krv prolazi na lice, tk. posude blizu kože nalaze se, a prema tome mogu malo sosudiki povylazit) i tu je rosacea, malo drugačija, druga crvena. Ispada, i tamo, a zatim mjehura pocrveni))))) se razlikuje samo u čimbenicima koji uzrokuju crvenilo. samo nekako čitati o ovom kapom), jer u većini kože s rosacea, osjetljiva zašto smetaju u njihovim podacima oduzimanje vrijeme))) Čitaš o rosacea kože i oko kože s rosacea, jer ja ne kozmetolog i dermatologa, pametan fraza razliku Ne mogu pisati)))

Ste Zainteresirani Za Proširene Vene

Kako se laserska koagulacija izvodi s vaskularnim zvjezdicama: mehanizam djelovanja, indikacije i kontraindikacije

Prevencija

Pojava nedostataka, nazvana vaskularnim ili veneranskim zvjezdicama, javlja se zbog kršenja mikrokrižavanja krvi....

Pregled djelotvornih supozitorija za liječenje hemoroida

Prevencija

Hemoroidi, ako se to odjednom dogodilo, jako se miješaju u životne čvorove koji su se ozlijedili, ukočili, spriječili defekaciju i krvarili. Ova bolest je, naravno, neugodna, ali sasvim izlječiva, ako problem ne počinje....